Home Cadeaus Cadeaus Noord-Brabant Cadeaus Den Bosch / 's Hertogenbosch

Live Paint

Ga naar het gesprek Meer Informatie
Home Cadeaus Cadeaus Noord-Brabant Cadeaus Den Bosch / 's Hertogenbosch

Live Paint

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Live Paint: voor de momenten waar je nog lang van wil nagenieten. 

Een live painter die tijdens jullie mooiste dag de sfeer op doek zet, in een stijl die bij jullie past, hoe tof is dat?! Een leuke beleving tijdens jullie huwelijksdag en een supergave herinnering voor later.  

Een persoonlijk en uniek schilderij, gemaakt tijdens jullie bruiloft, zorgt voor een prachtige herinnering. Een live painter van Live Paint maakt ter plekke een sfeerimpressie van jullie dag. Superleuk om het schilderij in een aantal uren te zien ontstaan en na afloop houd je er een unieke herinnering aan over in de vorm van een persoonlijk kunstwerk. Een echte eyecatcher voor in jullie huis!

Bij Live Paint kun je zelf kiezen waar je het liefst een schilderij van zou willen, bijvoorbeeld van de borrel, het diner, de ceremonie of het feest. In ongeveer 4 uur tijd schildert de live painter een sfeerimpressie op doek.

Je kunt vooraf enkele wensen aangeven: wat zie je graag terug op het doek, zijn er bepaalde voorkeuren wat betreft kleur, is er een thema of zijn er andere bijzonderheden? De live painter neemt alles mee en houdt daar binnen zijn of haar stijl zoveel mogelijk rekening mee.

Op www.livepaint.nl vind je alle verschillende stijlen, neem eens een kijkje: wij horen graag naar wie jouw voorkeur uitgaat!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Per factuur.
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
Wat zijn de openingstijden?
Telefonisch bereikbaar op kantoordagen tussen 08.30-17.30 uur. Aanvragen worden binnen 24 uur beantwoord. Per mail goed bereikbaar.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010

Meningen over Live Paint

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 5211 TG

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact