• Prijsklasse Midden
  • Website

Live Paint: voor de momenten waar je nog lang van wil nagenieten. 

Een live painter die tijdens jullie mooiste dag de sfeer op doek zet, in een stijl die bij jullie past, hoe tof is dat?! Een leuke beleving tijdens jullie huwelijksdag en een supergave herinnering voor later.  

Een persoonlijk en uniek schilderij, gemaakt tijdens jullie bruiloft, zorgt voor een prachtige herinnering. Een live painter van Live Paint maakt ter plekke een sfeerimpressie van jullie dag. Superleuk om het schilderij in een aantal uren te zien ontstaan en na afloop houd je er een unieke herinnering aan over in de vorm van een persoonlijk kunstwerk. Een echte eyecatcher voor in jullie huis!

Bij Live Paint kun je zelf kiezen waar je het liefst een schilderij van zou willen, bijvoorbeeld van de borrel, het diner, de ceremonie of het feest. In ongeveer 4 uur tijd schildert de live painter een sfeerimpressie op doek.

Je kunt vooraf enkele wensen aangeven: wat zie je graag terug op het doek, zijn er bepaalde voorkeuren wat betreft kleur, is er een thema of zijn er andere bijzonderheden? De live painter neemt alles mee en houdt daar binnen zijn of haar stijl zoveel mogelijk rekening mee.

Op www.livepaint.nl vind je alle verschillende stijlen, neem eens een kijkje: wij horen graag naar wie jouw voorkeur uitgaat!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
Telefonisch bereikbaar op kantoordagen tussen 08.30-17.30 uur. Aanvragen worden binnen 24 uur beantwoord. Per mail goed bereikbaar.
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Per factuur.
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
Internationale bezorging mogelijk?
Internationale levering is niet mogelijk
Wat zijn uw tarieven?
€600-€950
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010

Adres

Stad: 5211 TG