Live Wedding Painting by Bloom & Bliss

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Live Wedding Painting by Bloom & Bliss

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Live bruiloft schilderen

‘Bloom & Bliss’ is het partnerschap van twee gepassioneerde kunstenaars en echtgenoten, Monica en Ville, die hier zijn om je moment een leven lang te laten duren door je liefde op canvas vast te leggen! Live Painting voegt een unieke draai toe aan uw bruiloft door niet alleen uw gasten te voorzien van entertainment tijdens het evenement, maar u ook een erfstuk te schenken van de meest dierbare dag van uw leven.

Hoe het werkt!...

De kunstenaars arriveren een paar uur eerder op uw bruiloft om hun ezel op te zetten en ideeën voor uw schilderij te schetsen. Ze werken samen om de compositie te construeren die past bij uw perfecte schildervisie! Enkele veel voorkomende scènes voor het live schilderen van een bruiloft zijn de eerste kus, de eerste dans, het uitwisselen van geloften of het verlaten van de ceremonie.

Geen verzoek is te groot of te klein voor dit creatieve duo! Ze kunnen ook schilderen in wie of wat niet ter plaatse aanwezig is. Bijvoorbeeld: huisdieren of familieleden die niet op de bruiloft erbij zijn.

Neem zeker een kijkje op onze website voor meer voorbeelden en info!

www.bloomblissart.com

bloomblissart@gmail.com

Facebook & Instagram: @bloomblissart

Meningen over Live Wedding Painting by Bloom & Bliss

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 6211BM

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact