Loetje Gorssel

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Loetje Gorssel

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Gelegen in de achterhoek, te midden van Deventer, Apeldoorn en Zutphen ligt onze prachtige locatie Loetje Gorssel. Deze locatie leent zich perfect als trouwlocatie door de vele mogelijkheden. Elkaar het ja-woord geven in de prachtige ruimte op de eerste etage van museum MORE, balkonscéne, hier kunt u samen met uw naaste familie en vrienden een bijzondere ceremonie beleven.

Ook residentie de Roskam zaal is een prachtige locatie voor het ja-woord. De vele, grote ramen zorgen voor een prettige lichtinval in de zaal en een open interieur. Aan de achterzijde bevindt zich een ruim buitenterras, dat vanuit elke zaal makkelijk bereikbaar is. Wanneer de zon schijnt kunt u er ook voor kiezen om de ceremonie in de tuin te organiseren. Bij Loetje Gorssel kunt u terecht voor een bruiloftsfeest tot 350 personen en de dag kan volledig naar eigen wens worden ingevuld; van een intieme borrel tot een spetterend feest. Om uw fantastische dag af te sluiten kunt u nagenieten in onze bruidssuite met een jacuzzi en een fles champagne. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gasten in het Boetiekhotel te laten overnachten.

Uw feest is op verschillende manieren en compleet naar eigen wens in te delen. De zaal beschikt over een geluidsinstallatie en microfoon. Wanneer gewenst kan extra apparatuur worden ingehuurd. Het is geen probleem om een band of dj in te huren voor uw feest en de zaal kan geheel naar eigen wens aangekleed worden. Loetje Gorssel is goed bereikbaar en ligt naast een groot parkeerterrein.

De keuken van Loetje Gorssel kan verschillende hapjes, lunches en diners verzorgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een klassiek 3-gangen diner, een walking dinner, een sandwich lunch of een buffet. Uiteraard mag hierbij een lekker stukje biefstuk niet ontbreken. Tijdens het feest kunnen wij hapjes verzorgen in de vorm van klassieke Hollandse bittergarnituren, maar ook wat luxere hapjes zijn een optie.

Loetje Gorssel met haar schitterende ligging, mooie terras, de prachtige serre, het sfeervolle restaurant en de mooie boetiekhotelkamers maken van Loetje Gorssel de perfect trouwlocatie.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden op jullie dag.

Meningen over Loetje Gorssel

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 7213 CW

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact