Love is Magic

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Love is Magic

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Er staat jullie iets moois te wachten...

en daarom zijn jullie waarschijnlijk bij Love is Magic terecht gekomen. Willen jullie een onbezorgde trouwdag die er tot in detail prachtig uitziet? Die is nu binnen handbereik! 

Elkaar het jawoord geven is een bijzonder moment en verdient een prachtige setting. We laten jullie liefde tot leven komen in een uniek stylingconcept op maat dat precies past bij jullie als bruidspaar. Zin om samen jullie droombruiloft werkelijkheid te laten worden? Neem vandaag nog contact op en dan proosten wij binnenkort op jullie liefde!

In de voorbereiding op de mooiste dag van jullie leven, mag persoonlijke aandacht niet ontbreken. Daarom maken wij graag eerst kennis met jullie en jullie wensen. Jullie worden meegenomen in alle voorbereidingen zodat het helemaal naar wens is. Maar op de grote dag hebben jullie maar één taak: genieten! Achter de schermen zorgen wij dat alles voor jullie klaar staat. Dat doen wij met grote aandacht voor het kleinste detail.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Love is Magic

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
sanne3
Door anoniem
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Jacqueline heeft er voor gezorgd dat wij een sprookjesachtige bruiloft mochten beleven op landgoed de Salentein! Zij was degene die alle elementen op de dag samen liet vloeien tot een prachtig geheel. Voorafgaand aan ons kennismakingsgesprek hadden wij zelf een moodboard gemaakt. Jacqueline heeft dit naadloos weten te vertalen naar een realistisch uitvoerbaar geheel. Al onze verwachtingen waren overtroffen. De aankleding van de ceremonie op het gras, de sfeer tijdens de toost en aankleding van het terras, compleet met photo booth, kids-tafel en gadgets. Alles ook perfect afgestemd met onze bloemist en de wedding planner van de Salentein.En niet te vergeten onze trouwkaarten! Op het laatste moment hebben wij de hulp van Jacqueline ingeschakeld en de eerste proef was direct spot-on! De trouwkaart was ook volledig in lijn met de sfeer van onze bruiloft. Jacqueline heeft ons gedurende alle voorbereidingen perfect op de hoogte gehouden. Na de bruiloft heeft zij ook nog contact gezocht om rustig na te praten over onze beleving, wat wij als zeer prettig hebben ervaren.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact