LoveSound

Top
leverancier
  • Prijsklasse Midden
  • Website

LIVE MUZIEK OP JULLIE MOOISTE DAG

LoveSound verzorgt de perfecte muzikale omlijsting op ieder moment van jullie huwelijksdag: ceremonie, borrel, diner en het feest. We zijn gespecialiseerd in live muziek, waarbij je moet denken aan een akoestische duo tijdens de ceremonie, prachtige live combo’s tijdens de receptie en een band of DJ met live muzikanten tijdens het feest. Natuurlijk kan dit allemaal naar wens samengesteld worden. We denken graag mee en zoeken naar dé perfecte muzikale invulling die bij jullie wensen past!

CEREMONIE

De ceremonie is het meest romantische en emotionele moment van jullie huwelijksdag. Een prachtige passende muzikale omlijsting kan hierbij een akoestisch duo zijn, bestaande uit een zanger(es) begeleidt door pianist of akoestisch gitarist, waarbij LoveSound altijd zorgt voor een pianist inclusief een mooie vleugel.

BORREL/TOAST

Bruiloft muziek kan natuurlijk op ieder moment van de dag en zo ook bij de borrel! Omdat jullie elkaar net het ja-woord hebben gegeven, mag nu de vrolijke noot ingezet worden! Ga bijvoorbeeld voor een akoestisch kwartet, bestaande uit bijvoorbeeld een zangeres, pianist, saxofonist en percussionist, voor heerlijke, stijlvolle achtergrond muziek met een gezellige vibe.

DINER

Willen jullie ook sfeervolle muziek tijdens het diner? Dat kan! Denk aan een strijkcombo, een pianist of een duo bestaande uit contrabassist en akoestisch gitaar.

FEEST

LoveSound beschikt over meerdere muzikale invullingen voor het feest, passend bij ieder budget. Van DJ acts met live muzikanten (denk aan een saxofonist, zangeres, percussionist of trompettist) tot te gekke coverbands en artiesten, wij regelen het voor jullie! 

 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 5 reviews
Door info15898
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Super talenten ! Zeer professioneel en top Alround ! Zij hebben onze bruiloft tot een 1groot feest gemaakt , en aan AL onze wensen voldaan . De hele dag muzikaal omlijst en bij elke gelegenheid uitgebreid met 1 of 2 artiesten , zo hadden de daggasten een leuke band opgebouwd met de artiesten waardoor de feestavond extra gezellig helemaal los ging ! Een ECHTE AANRADER . Goede muziek is onmisbaar bij een bruiloft en het is heerlijk dat love sound alles regelt tot in de puntjes en rekening houdt met de wensen van het bruidspaar , en altijd bereikbaar is voor vragen of ideeën , ze leven echt mee met het as. Bruidspaar . Kortom : toppers in de bruidsbranche qua muziek !!!! 

Misbruik rapporteren
Door info12325
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Floor is ontmoet Love Sound zo waanzinnig goed. Als je haar 1xoten horen zingen, ben je op slakken verkocht. Daarnaast is het een lieverd en een absolute vakvrouw!
Misbruik rapporteren
Door info15890
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Love Sound heeft van onze trouwdag een echte DROOMBRUILOFT gemaakt ! emoties losgemaakt tijdens de ceremonie , blijdschap en vreugde bij de borrel , en een voledige ontlading en dansavond tijdens ons feest ! mega profesionele artiesten die precies aanvoelen wat de behoefte van de gasten is. ALLE wensen die een bruidspaar heeft zijn realiseerbaar ! bij ons werd zelfs live de openingsdans ingezongen en gemixt door de Dj op de seconde ! een verzoeknummer van ons voor de ceremonie werd ingestudeerd en perfect ten gehore gebracht, zelfs voor buitenlandse gasten werd de muziek en taal aangepast .... of het nu spaans of franstalig was,  kortom iedereen voelde zich welkom .de communicatie liep perfect ! en er werd ALTIJD direct gereageerd op iedere vraag of wens van ons .AL onze gasten waren weg van de muziek op onze trouwdag , zowel de ceremonie als de borrel en de feestavond , ALLE artiesten stralen enthousiasme en profesionaliteit uit , een geweldig team wat NIET mag ontbreken op je bruiloft .Love Sound Maakt de mooiste dag van je leven onvergetelijk!!!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betalingsvoorwaarden zijn normaliter voorafgaand aan de opdrachtdatum. Eventueel zijn er altijd afspraken op maat mogelijk!
Welke diensten biedt u aan?
Entertainment, Ceremonie muziek, Receptie muziek
Wat voor muziekstijlen kunt verzorgen tijdens de bruiloft?
Latin, Klassiek, Coral, Chill out, Disco, Jazz, Flemenco, Etnisch, Pop, Bossanova
Wat is het type muziek dat u aanbiedt?
Orkest, Band, Duet, Trio, Kwartet, Koor, Solist
Berekent u de kosten per uur of per evenement?
Per evenement
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn uw tarieven?
Gemiddeld 400 tot 2000,-
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
De eigenaresse, Floor Hansen, zingt zelf al jaren op bruiloften. LoveSound beschikt dan ook over de unieke positie om te kunnen adviseren vanuit twee oogpunten: dat van de muzikanten én die vanuit bruidsparen. We denken graag mee en hebben voor ieder wat wils. Standaard pakketten voor ieder moment op de dag, maar ook stijlen en muzikale invullingen op maat!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014

Adres

Stad: 1314