9

Omschrijving

LIVE MUZIEK OP JULLIE MOOISTE DAG

LoveSound verzorgt de perfecte muzikale omlijsting op ieder moment van jullie huwelijksdag: ceremonie, borrel, diner en het feest. We zijn gespecialiseerd in live muziek, waarbij je moet denken aan een akoestische duo tijdens de ceremonie, prachtige live combo’s tijdens de receptie en een band of DJ met live muzikanten tijdens het feest. Natuurlijk kan dit allemaal naar wens samengesteld worden. We denken graag mee en zoeken naar dé perfecte muzikale invulling die bij jullie wensen past!

CEREMONIE

De ceremonie is het meest romantische en emotionele moment van jullie huwelijksdag. Een prachtige passende muzikale omlijsting kan hierbij een akoestisch duo zijn, bestaande uit een zanger(es) begeleidt door pianist of akoestisch gitarist, waarbij LoveSound altijd zorgt voor een pianist inclusief een mooie vleugel.

BORREL/TOAST

Bruiloft muziek kan natuurlijk op ieder moment van de dag en zo ook bij de borrel! Omdat jullie elkaar net het ja-woord hebben gegeven, mag nu de vrolijke noot ingezet worden! Ga bijvoorbeeld voor een akoestisch kwartet, bestaande uit bijvoorbeeld een zangeres, pianist, saxofonist en percussionist, voor heerlijke, stijlvolle achtergrond muziek met een gezellige vibe.

DINER

Willen jullie ook sfeervolle muziek tijdens het diner? Dat kan! Denk aan een strijkcombo, een pianist of een duo bestaande uit contrabassist en akoestisch gitaar.

FEEST

LoveSound beschikt over meerdere muzikale invullingen voor het feest, passend bij ieder budget. Van DJ acts met live muzikanten (denk aan een saxofonist, zangeres, percussionist of trompettist) tot te gekke coverbands en artiesten, wij regelen het voor jullie! 

 

Details

Reviews (2)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

4.9 2 meningen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Vanaf de allereerste keer dat we Floor hoorden zingen waren we verkocht! Het contact van tevoren verliep heel soepel en er werd goed met ons meegedacht. En de uitvoering zelf was geweldig, er hebben wat tranen gevloeid van ontroering. Onze gasten waren ook super enthousiast. Live muziek heeft echt een toegevoegde waarde voor de ceremonie! Ontzettend bedankt!

Misbruik rapporteren
Door -BENJAMIN-
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij kwamen Love-Sound toevallig tegen op een open dag op onze trouwlocatie. Eerst wilden we tijdens de ceremonie eigenlijk gewoon muziek van een CD laten horen, maar na de demonstratie die gegeven werd waren we van de toegevoegde waarde van live muziek tijdens de ceremonie overtuigd! Samen met Floor hebben we uitgezocht wie het best zou passen bij onze bruiloft en bij de nummers die wij graag wilde horen.

Op de dag zelf hebben we er echt van genoten!

Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

Real Wedding van Benjamin en Justin bij Kasteel Heeswijk!
Real Wedding van Benjamin en Justin bij Kasteel Heeswijk!

Adres van Love-Sound in Overijssel:

Verlengde Kazernestraat 26 7417 ZA Deventer