M Blokzijl Muziek

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

M Blokzijl Muziek

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Bedrijfskenmerk: Muzikale invulling trouwdienst

Even voorstellen:Matthias Blokzijl is het gezicht achter M Blokzijl Muziek. In het dagelijks leven is hij actief als drummer, percussionist en bandorganisator. Hij heeft al meer dan 25 jaar ervaring met muziek maken binnen de christelijke wereld. n deze jaren heeft hij vele (trouw)diensten begeleid en bands voor verschillende gelegenheden samengesteld.

Zijn jullie op zoek naar de muzikale invulling voor jullie kerkelijke ceremonie? In dat geval wil Matthias hier graag iets in betekenen.

In zijn rol als bandorganisator zorgt Matthias voor een band die de muzikale omlijsting van de trouwdienst/kerkelijke inzegening op zich neemt. Hierbij werkt hij altijd samen met (semi)professionele muzikanten en technici, waardoor de kwaliteit gewaarborgd wordt. Matthias heeft een zeer groot muzikaal netwerk met muzikanten door heel Nederland.

Om een beeld te geven van de mogelijkheden en combinaties die goed werken, maakt Matthias gebruik van bandpakketten, een overzicht hiervan vind je op zijn website.

De werkwijze van Matthias is als volgt: Als er een aanvraag binnenkomt, neemt Matthias contact met jullie op om kennis te maken en meer te horen over jullie muzikale wensen en wat voor samenstelling jullie eventueel al in gedachten hebben. Daarnaast overlegt hij of er naast een band ook voor techniek en geluidstechnicus gezorgd moet worden. Ook hier heeft hij connecties voor. 

Nadat alle wensen en ideeën duidelijk zijn, maakt Matthias een geheel vrijblijvende offerte voor jullie op en kunnen jullie kijken of je dit stukje van de trouwdag aan Matthias wilt overlaten.

Vinden jullie het leuk om een beter beeld te krijgen van de verschillende mogelijkheden qua muzikale settings, kijk dan deze korte video-impressie. 

Zijn jullie geïnteresseerd naar de mogelijkheden en wat Matthias voor jullie kan betekenen, neem dan gerust contact op.

Matthias ziet er naar uit om jullie te helpen en van jullie trouwdienst iets moois te maken!

 Hartelijke groet, Matthias Blokzijl

M Blokzijl Muziek

FAQ´s

Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Muzikale invulling trouwdienst
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betaling vind achteraf plaats middels een factuur die gestuurd word.
Wat voor muziekstijlen kunt verzorgen tijdens de bruiloft?
Pop
Wat is het type muziek dat u aanbiedt?
Band, Trio, Kwartet
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Meningen over M Blokzijl Muziek

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
m.niehof
Door Marianne
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Als je gaat trouwen moet alles perfect verlopen. Ook een kerkdienst in de open lucht op een plek waar nog niks is geregeld. Op zoek naar mensen die ons konden helpen daarbij kwamen we Matthias tegen. Wat een verademing. Binnen een paar dagen had hij muzikanten, geluidsinstallatie met alles erop en eraan geregeld. Hij dacht met ons mee over wat we nodig hadden en overlegde met onze ceremoniemeester over tijden, oefenen en andere zaken. 

Wat volgde was een fantastische bruiloft met een geweldige band, die samen speelden alsof ze nooit iets anders hadden gedaan. Ik kan niet anders zeggen dat we daarvan genoten hebben en dat we Matthias ontzettend dankbaar zijn dat hij dit heeft geregeld. 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 3905 CM

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact