Madame Petite

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Madame Petite

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Madame Petite verhuurt meer dan 400 one-of-a kind, vintage en boho spullen met verhaal om jouw bruiloft nog een stuk persoonlijker te maken.

Ideaal voor de echte DIY bruid! Ook verhuren wij prachtige spullen die gewoon je trouwdag mooier maken. Denk bijvoorbeeld aan een toffe ‘vintage’ slinger, ceremoniebankjes, tapijten, rotan meubels, een leuke backdrop of prachtig servies om jouw dinertafel helemaal aan te kleden. 

Geen zin om alles zelf te doen? Ook kunnen wij de gehele styling voor jullie prachtige dag verzorgen. Een vintage thema, toch een beetje boho of liever minimalistisch? Wij helpen je graag verder en kijken samen naar de mogelijkheden. 

Onze prijzen beginnen bij € 0,25 per stuk en wij bieden een assortiment voor ieders budget. Maar dat niet alleen: we vinden ook dat huren gemakkelijk moet zijn. Een bruiloft kost immers al genoeg tijd. Daarom bieden we de mogelijkheid om de spullen te brengen en te halen en huur je bij ons altijd voor 3 dagen. Zo kan men rustig van tevoren alles opbouwen en kan het de dag na het event worden teruggebracht. Op afspraak ben je van harte welkom om eerst vrijblijvend een kijkje te nemen in onze opslagruimte!

Wij horen graag van je. 

Liefs, 

Madame Petite 

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De betaling geschied in twee termijnen.Je ontvangt samen met de definitieve bevestiging van je gehuurde items een factuur. Wij verzoeken je vriendelijk de aanbetaling van 30 % van het totaalbedrag binnen 14 dagen aan ons over te maken. Na het inleveren van je items ontvang je een tweede factuur van ons met het restbedrag en heb je wederom 14 dagen de tijd om het bedrag over te maken. De borg dien je tijdens het ophalen of bezorgen contant te betalen. Let op! Vindt je evenement/feestje of bruiloft al binnen 4 weken bij bestelling plaats, dan brengen wij het volledige bedrag in rekening.
Heeft u bepaalde producten te huur?
Tafels, Stoelen, Servies, Bestek, Verlichting, Meubels, Anders
Is er een showroom om voorbeelden van de montage te kunnen zien?
Showroom is niet beschikbaar
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Meningen over Madame Petite

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
pascaldelaat
Door Pascal de Laat
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Ik vind het altijd zo’n fantastische samenwerking met Madame Petite! Vindingrijk, Open voor nieuwe dingen en vooral onwijs goed in styling! Een collega die wij graag hebben in de trouwbranch en natuurlijk bij elk huwelijk en/of evenement!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 8603 CE

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact