Magda Kutc Photography

  • Prijsklasse Midden
  • Website

De mooiste foto's zijn gemaakt met passie en de beste vrienden van de fotograaf zijn vreugde, subtiliteit en spontaniteit.

Bezoeker, laat een review achter over Magda Kutc Photography en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Magda Kutc Photography

4.9 6 reviews
Door Malgorzata
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Vanaf de ochtend vraag ik me af hoe ik me in woorden moet kleden in samenwerking met Magda en de conclusie is één: woorden kunnen het niet uitdrukken, je moet het zien, je moet het zelf ervaren :) Magda is een sensationele fotograaf, en het beste bewijs daarvan is het effect van haar werk ! Maar in de onsterfelijkheid van de viering van bruiloften en bruiloften telt iets meer dan professionaliteit of goed oog (en geloof me, ik noteer op 6+) en hier is het onmogelijk om niet te vermelden hoe geweldig en warm iemand Magda is, dankzij welke de foto's natuurlijk en spontaan. Kijkend door fotogalerijen van onze speciale dag, ging ik naar de bank en ik denk dat het voor zichzelf spreekt :) Ik kreeg ook veel berichten van onze gasten, ze zijn erg blij met de foto's! Ik raad het ten zeerste aan !!!

Misbruik rapporteren
Door Ilona
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Pania Magda is een geweldige fotograaf, professioneel, creatief en tegelijkertijd extreem open en przesympatyczna persoon. Magda maakte voor ons een verloofde sessie, bruiloft plein-lucht en een reportage vanaf de dag van de bruiloft en de bruiloft. De sfeer tijdens de sessie is geweldig, vol met gratis, veel ideeën, spontaniteit en veel goede humor! De foto's zijn geweldig, zowel wij als de gasten zijn enorm onder de indruk! De effecten van werk hebben onze verwachtingen overtroffen! We zullen zeker gebruik maken van de diensten van mevrouw Magda omdat de sessie die door zo'n fotograaf wordt uitgevoerd jarenlang een waar genoegen en een prachtig souvenir is! Ik ben oprecht aan te bevelen!

Misbruik rapporteren
Door Zofia zach
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mevrouw Magda nam foto's van de 1Communication van onze zoon, en op dubbele verjaardagsfeestjes waren de foto's prachtig, met grote passie gemaakt. We bevelen P.Magda ten zeerste aan

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
3200
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
1:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wymagana zaliczka.
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Każda para jest dla mnie wyjątkowa. Podczas reportażu staram się uchwycić charakter Państwa Młodych, ich wyjątkowe emocje i uczucia. Sesja w plenerze to czas gdy możemy wszyscy czuć się swobodnie i naturalnie.. a przy okazji dobrze się bawić!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
7 lat

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Midden
  • Fotografie
  • Artistiek