Maggie Sottero

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Maggie Sottero

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Maggie Sottero staat bekend om het waarmaken van dromen voor bruiden die uitkomen. Sinds 1997 zijn zij gevestigd in Australië en Utah, deze prestigieuze bedrijf heeft een duidelijke internationale vision. De design studio is vol met professionals die de zorg op zich nemen om elk stuk uniek te maken. De innovatieve ontwerpen zijn afgestemd op de behoeften van elke bruid en hebben een revolutie in de wereld van de bruidsmode, met ontwerpen van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Er zijn verschillende collecties, wat betekent dat er is iets voor elke bruid te passen is. Hoogwaardige stoffen, Swarovski kristallen en met de hand gestikte details zijn slechts enkele van de gebruikte materialen, wat resulteert in spectaculaire ontwerpen.

Het bedrijf heeft vele prijzen ontvangen in de bruids-mode-industrie, in oktober 2010 werd de beroemde "Onderscheidend Excellence in de bruids-industrie" opgenomen.

De lente 2016 collectie is geïnspireerd op een casual chic stijl, het herdefiniëren van de meer traditionele bruids looks, met romantische silhouetten, details die de nek van de rug verbeteren en alternatieven voor de traditionele witte kleur.

In Spanje, ontwerpen zijn beschikbaar in een winkel in Ferrol.

Meningen over Maggie Sottero

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 3513 AM

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken