Beste aanstaande bruid,

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk, je bent van harte welkom bij mij voor je complete bruidsstyling.

Je gaat trouwen! Op deze bijzondere dag wil je er natuurlijk op je allermooist uitzien. Een verzorgd bruidskapsel, de perfecte bruidsmake-up passend bij jouw persoonlijkheid en natuurlijk een passend advies van wat allemaal mogelijk is en hierin ondersteuning.

Naast dat je er stralend uit zal zien op je trouwdag zorg ik er ook voor dat je make-up voor de fotografie en videografie goed uit zal zien, zo zal er de juiste balans zijn tussen mat en glans en werk ik alleen maar met professionele producten die geen SPF bevatten.

Naast je make-up, is ook je trouwkapsel heel belangrijk! Mocht het op je trouwdag plots regenen of extreme hitte zijn, of een extreem hoge luchtvochtheid, ik pas mijn kennis en technieken hier dan op aan!

Jouw bruidsmake-up & bruidskapsel zal de hele dag houdbaar zijn en dat is de kracht van een Make-up Artist met een specialiteit op bruidsstyling.

Als ervaren bruidsstyliste verzorg ik op jouw trouwdag zowel je bruidskapsel als je bruidsmake-up bij je thuis of op locatie, zo kan je lekker ontspannen aan de grote dag beginnen.

Heb je na het zien van mijn website nog een twijfel of vragen? neem gerust eens contact met mij op.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Liefs,

Ivonne Borkent 

Wil je meer van mijn werk zien, klik dan even door naar mijn website.

Bezoeker, laat een review achter over Makeupbyivonne en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Makeupbyivonne

0 0 reviews

FAQ´s

Adres

Stad: