30

Omschrijving

Welkom bij Mammarina

Welkom in mijn wereld van originele en persoonlijke trouwkado’s en overheerlijke lekkernijen. Want willen jullie iets speciaals aan jullie mooiste dag toevoegen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Mammarina kado & lekkernij, wordt geleid door de creatieve duizendpoot Carolien Profijt: ‘Ik ben iemand die overal inspiratie uithaalt en altijd op zoek is naar iets nieuws. Daardoor kan ik ook samen met jullie een mooi, verrassend en persoonlijk kado of lekkernij op maat maken.

Originele en persoonlijke kado’s
Mammarina maakt leuke, originele en persoonlijke kado’s voor de wederzijdse ouders, getuigen, ceremoniemeester of voor jullie gasten. Om deze op een zeer speciale manier te bedanken voor hun bijdrage aan de mooiste dag van jullie leven. 

Bruidstaarten en Sweet tables
Maar wij maken ook bruidstaarten en Sweet Tables. Want dit mag zeker niet ontbreken op zo’n super speciale dag, als jullie trouwdag. En zeker ook niet in jullie trouwalbum, toch?

Samen met jullie bespreken we de wensen, betreffende de kado’s en/of bruidstaart - Sweet Table. Die we vervolgens samen vertalen naar een ontwerp. Wat bij jullie past en het (kleur)thema van deze speciale dag.

Een kijkje nemen
Al nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op onze site of Facebook pagina voor inspiratie. Zit jouw ideale kado of lekkernij er niet bij? Neem dan contact met ons op. Want wij denken graag met jullie mee, om jullie persoonlijke droom kado en/of bruidstaart te realiseren’, aldus Carolien Profijt.

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Bij ons kun je betalen door middel van overschrijving naar onze bankrekening. Met een uitzondering van contante betaling na overleg.
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Het bruidspaar had last minute besloten dat ze toch een bruidstaart wilde op hun bruiloft. Maar hadden geen enkel idee wat ze wilde, laat staan wat voor een smaak. Gelukkig hadden ze hun trouwkaart meegenomen! Samen kwamen we uiteindelijk uit op het thema: Strand. Ze was immers ten huwelijk gevraagd op het strand, waarna ze een fotoshoot hadden gemaakt op datzelfde strand. En deze foto's werden verwerkt in hun trouwkaart. Een betere combinatie bestond er gewoon niet!
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2010

Reviews (0)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0
0 meningen

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Anja Versteden Fotografie
Styled Shoot: Autumn Fairytale
Foto: Trouwfotografie Freya
Styled shoot: Bohemian met een vintage randje!

Adres van Mammarina Kado & Lekkernij in Noord-Brabant:

Kolgans 16 5754 CS Deurne