Mammarina

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Mammarina

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Welkom bij Mammarina

Welkom in mijn wereld van originele, persoonlijke maar vooral overheerlijke lekkernijen. Of je nu gaat voor een bruidstaart of een Sweet Table, wij maken dit met veel liefde en passie voor jullie! Wil je echt iets speciaals aan jullie mooiste dag toevoegen? Dan kies je voor ons!! 

Mammarina kado & lekkernij, wordt geleid door de creatieve duizendpoot Carolien Profijt: ‘Ik ben iemand die overal inspiratie uithaalt en altijd op zoek is naar iets nieuws. Daardoor kan ik samen met jullie een mooi, verrassend maar vooral een persoonlijke bruidstaart of Sweet Table op maat maken. Want op zo'n mooie dag mag dit toch niet ontbreken? En wat dacht je van jullie trouwalbum of film! 

Samen bespreken we jullie wensen betreffende het innerlijk en het uiterlijk van de bruidstaart. Want dit moet een mooie harmonie vormen. Vervolgens gaan we de wensen samen vertalen naar een ontwerp. Wat bij jullie past en het (kleur)thema van deze speciale dag.

Een kijkje nemen
Al nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op onze site, Facebook, Pinterest en sindskort zijn we ook op Instagram te bewonderen voor inspiratie. Zit jouw ideale bruidstaart of Sweet Table er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Want wij denken graag met jullie mee, om jullie persoonlijke droom bruidstaart en/of Sweet Table te creeëren, aldus Carolien Profijt.

Originele en persoonlijke kado’s
Mammarina maakt tevens hele leuke, originele en persoonlijke kado’s voor de wederzijdse ouders, getuigen, ceremoniemeester of voor jullie gasten. Om deze op een zeer speciale manier te bedanken voor hun bijdrage aan de mooiste dag van jullie leven. 

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij ons kun je betalen door middel van overschrijving naar onze bankrekening. Met een uitzondering van contante betaling na overleg.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Mammarina

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 5754 CS

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact