Manic Organic

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Manic Organic

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Catering prijs 1.500 €
  • Capaciteit (staand): 50-200


“Wij maken de wereld stap voor stap, feestje voor feestje,mooier en eerlijker ’’.

ManicOrganic is een vooruitstrevende cateraar met een passie voor verse ingrediënten en het beste wat de wereld te bieden heeft smaak, originaliteit en presentatie staan hoog in het vaandel! Met onze unieke smaak combinaties en nieuwe ingrediënten weten wij onze gasten steeds te verleiden. Aangevuld met een hoge standaard van gastvrijheid zijn wij de partij voor jouw huwelijk!

Maatschappelijk ondernemen is in het DNA van ManicOrganic opgesloten, ManicOrganic neemt het voortouw en daagt zichzelf uit in duurzaamheid. Alle facetten van duurzaamheid zijn terug te zien in de bedrijfsvoering. 

AWARDS

Dit is niet'onopgemerkt gebleven want in 2017 wonnen we de 24-kitchen Foodtruck awards voor beste duurzame concept en tevens wonnen we de MKB-Duurzaamheidsprijs 2017 uit de handen van de wethouder duurzaamheid!

Zo maken wij gebruik van lokale leveranciers,  biologisch, vegan, vegetarisch en duurzame ingrediënten. Gebruiken wij al 6 jaar biologisch afbreekbare disposables en ondersteunen wij een aantal charities.

ManicOrganic maakt van eten een feest en weet altijd te verrassen met gerechten die voortkomen uit verschillende culinaire reizen. Ons menu is het best te beschrijven als Streetfood meets Haute Cuisine!

ManicOrganic oprichter Laurens van Luin is een echte culinary nomad. De food- en lifestyletrends die zich in het buitenland afspelen, worden op de voet gevolgd om ze vervolgens te implementeren in de bedrijfsvoering. Door het arbeidsverleden binnen de gastronomie van Londen tot Istanbul , Phoenix tot Berlijn en van Val Gardena tot aan Courchevel,-Meribel alle smaken en ervaringen zitten opgesloten in ons mooie concept!

“Onze presentatie, onze smaak en ons enthousiasme voor heerlijke eten, sfeer en duurzaamheid heeft ons gebracht tot waar we nu zijn.  Wilt u een mooi huwelijk met heerlijke catering geen zorgen  en tegelijk een impact maken! Wij komen graag eens langs om persoonlijk met u de opties te bespreken!

Onze diensten

Catering op een externe locatie

Heb je een eigen locatie en zoek je een cateraar? Wij zijn gewend om op allerlei locaties de juiste sfeer en ambiance te creëren en u compleet te ontzorgen!

Trouw & Events locatie

Wil je trouwen als een prinses?op onze eigen unieke eigen locatie het voormalig stadskasteel en woonhuis van Koning Willem 1&2 dat kan dat! Midden in aan de Lange Voorhout met een prachtige tuin en intieme locatie.

Foodtrucks

ManicOrganic beschikt ook over 2 Foodtrucks en een buitenbar en over heel veel festival ervaring! Wil jij een unieke festival wedding? Laat het ons regelen van cocktailbar tot walking dinner en ook het verzorgen van DJ en Dansvloer een aankleding!

Flexitaria Foodtruck

Deze witte gezellige foodtruck is een graag geziene gast en heeft vele bruiloften en feesten voorzien van heerlijke eten en een gezellige sfeer. 9,5 meter breed en 3 meter hoog het is meteen een leuk decor!

Sexy Mother Trucker Foodtruck

Deze stoere zwarte Bedford Oldtimer is de tegenpool van de Flexitaria en combineert daarom erg leuk.

Wil jij je eigen mini foodtruck festival dan kunnen we in combinatie met de mobiele bar overal terecht.

Geef ons een tuin, geef ons een parkeerplaats..wij maken er sowieso een feestje van!

En wat we niet hebben dat regelen we ook voor je, door onze jaren lange ervaring kunnen we ook met je meedenken en faciliteren!

Wis je datjes

Om up to date te blijven maken eigenaar Laurens van Luin vele food inspiratie reizen, deze zijn te bewonderen via: https://www.facebook.com/foodandtravelaroundtheworld/

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
1.500 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Decoratie, Anders
Wat omvat het menu?
Bruidstaart
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Paypal, Cash, pin, banktransfer, Ideal
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012

Meningen over Manic Organic

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2514 EE

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact