Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties São Paulo - SP Feest- en Trouwlocaties São Paulo

Mansão Fato

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties São Paulo - SP Feest- en Trouwlocaties São Paulo

Mansão Fato

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

Het is tijd om de plek te leren kennen waar je liefde de geschiedenis van het paar, Mansão Fato , zal vieren.

Sinds 2006 valt Mansão Fato op bij sociale evenementen op het platteland. Gelegen in de zuidelijke zone van São Paulo in een gebied van 30 duizend m² in het midden van het Atlantische woud en binnen de ecotoeristische pool van São Paulo, hebben we twee prachtige ruimtes: Espaço Veneza en Espaço Florence , beide met alle structuur en diensten van gastronomie, decoratie en geluid voor het succes van uw evenement.

FAQ´s

Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Prieel, Dansvloer, Zwembad, Parkeren, Kinder speelplaats, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Mansão Fato

4.9
18 reviews
18 reviews
Professionaliteit
(17)
(1)
Prijs/kwaliteit
(17)
(1)
Aanrader?
(17)
(1)
silva.joysantos
Door Joyce
3.6666666666667
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Ik hield mijn bruiloft in Mansão Fato (Florence-ruimte) op 10/12/2023, ik ben verliefd op de ruimte en het uiterlijk van het gebouw en mijn bruiloft was sensationeel, ondanks de tegenslagen die in deze recensie worden genoemd!

Ik denk dat het belangrijk is om alle aspecten te evalueren en de goede en de slechte te noemen:

Sterke punten:

Het eten was sensationeel, ik had geen gast die het niet prees, alles was zeer goed bereid en had een uitzonderlijke smaak! De decoratie was precies zoals ik het me had voorgesteld, de tafel was perfect. De binnenhuisarchitect Ana veranderde het plan de dag ervoor vanwege de regen en zorgde ervoor dat het er prachtig en heel mooi uitzag, ondanks dat ze niet buiten was zoals ik had gepland. De beleefdheid van het personeel en de behandeling van de gasten was uitstekend!

Negatieve punten:

Het bouwwerk kon een regenachtige dag niet aan! Er werd voorgesteld om de ceremonie op het dek te laten plaatsvinden als het regende en godzijdank was ik het daar niet mee eens en wilde het op de feestlocatie doen! Op mijn trouwdag regende het veel en het dek zat vol lekkages, alles stond onder water! Stel je voor dat je ceremonie in de regen ligt? De eigenaar, die aanwezig was, deed geen poging om zich te verontschuldigen of bezorgdheid te tonen, wat mij erg teleurgesteld maakte! Let op: de feestzaal had ook lekkages, maar die waren er weinig en dat was wel een probleem! Op het moment van de verkoop werden er dingen beloofd die niet werden nagekomen (helaas geloofde ik de woorden en zette ze niet in het contract)! Hoewel het personeel uitstekend was op de trouwdag, waren er weinig mensen die de tafels bijwoonden/bedienden (niet iedereen at snacks en cake) en de netheid handhaafden (vooral de badkamers).

Ik geloof dat dit de belangrijkste dingen zijn die ik kan noemen, ik heb genoten van mijn bruiloft en ja, ik zou het in het landhuis doen als ik opnieuw moest kiezen, maar ik zou op een aantal punten in het contract iets hebben afgesproken dat te wensen overliet!

Misbruik rapporteren
paulosergiorh
Door PAULO SERGIO
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Krachtig herenhuisfeit: ik ben een vrederechter, feestvierder en ceremoniemeester. Het vieren en presenteren van debutantenballen bij Mansão Fato is een voorrecht. Ten eerste omdat het uitbundig is. Florence en Venetië zijn fantastische ruimtes. Het personeel en de partners van Mansão Fato zijn ongelooflijk geweldig. Een eer voor Mansion Fato. Paulo Sérgio vrederechter, celebrant en ceremoniemeester. De emotie vertaald in woorden.

Misbruik rapporteren
nathalia2001rodrigues
Door NATHALIA
5
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft
vertalen

Mooie, georganiseerde en gezellige plek!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 04870-445

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact