Home Weddingplanners Weddingplanners Monza e Brianza Weddingplanners Ornago

Dab Wedding

  • Prijs vanaf: 500 €
  • Website
vertalen

We plannen en ontwerpen allerlei evenementen, uniek en onvergetelijk, die in staat zijn om de persoonlijkheid van onze klanten te vertellen en een onuitwisbare stempel drukken op hun hart en die van de gasten.

Wij zijn Anna en Marco en hebben in 2008 Dab Wedding Events opgericht. Na een lange reis in de reclamewereld hebben we besloten om de opgedane ervaring te gebruiken om unieke collecties huwelijksuitnodigingen en bruiloftscoördinaten te creëren. Creativiteit en vindingrijkheid deden de rest.

We hebben meer en meer services geïmplementeerd om Event Planner & Designer te worden. We werken graag samen met de klant, verkennen samen de sfeer en ontwerpen een steeds meer suggestieve omgeving en zorgen voor de kleinste details.

We beheren intern veel diensten met onze eigen grafische studio, ons bloemenlaboratorium en veel opmaak- en lichtontwerpmaterialen.

Door de jaren heen hebben we een netwerk van betrouwbare partners en een perfect werkteam gecreëerd! We zullen je droom realiseren en we zullen enthousiast zijn over de belangrijkste dag!

-------------------------------------------------- --------------------------------

We plannen en ontwerpen unieke en onvergetelijke evenementen, zodat ze in staat zijn om hun hart en die van hun gasten te vertellen.

Wij zijn Anna en Marco en hebben in 2008 Dab Wedding Events opgericht. Na een lange reis in de reclame hebben we besloten onze ervaring te gebruiken om unieke collecties huwelijksuitnodigingen en bruiloftscoördinatie te creëren. Creativiteit en vindingrijkheid hebben de rest gedaan.

We hebben meer services geïmplementeerd om Event Planner & Designers te worden. We werken graag met de klant, analyseren samen de lijn en ontwerpen meer suggestieve instellingen, zorgen voor het kleine detail.

We beheren intern veel diensten met onze eigen grafische studio, onze bloemenwerkplaats en veel apparatuur en lichtontwerp.

Door de jaren heen hebben we een netwerk van betrouwbare partners en een perfect werkend team gecreëerd! We zullen je droom waarmaken en we zullen blij zijn met je op de belangrijkste dag!

Bezoeker, laat een review achter over Dab Wedding en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Dab Wedding

4.9 7 reviews
Door marianna
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik wilde een droomhuwelijk ... en ik had het! sommige gasten zeiden "het zijn net de sprookjesachtige die je op Instagram ziet" ... in feite waren er geen verschillen. We werkten heel goed samen, ze ondersteunden me als dat nodig was, zodat ik mijn keuzes kon maken als ik de drang en behoefte voelde. We hebben een revolutie teweeggebracht in de locatie, het moest ons kennen en zo was het! Van de gekke bloemstukken, had ik overal om brandende bloemen gevraagd en ze werden zeer gewaardeerd door de bloemenbar aan het einde waar de gasten een herinnering konden wegnemen. Een cake-opstelling die zelfs mijn moeder sprakeloos maakte! Een huwelijk met een hoofdletter ... enzino beeft dat Anna en Marco komen !!

Misbruik rapporteren
Door marvin
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Toen we Anna en Marco voor het eerst ontmoetten, begrepen we al hoe immens hun professionalisme, creativiteit en vaardigheid waren. Zich baserend op   schar   bruiloft   het betekent niet alleen het vinden van een veilige haven en de zekerheid van een fantastische en onvergetelijke dag, maar meer. Zich baserend op   schar   bruiloft , in de persoon van Anna en Marco en van een formidabele groep, betekent het herontdekken van de waarde van uitzonderlijke mensen, zowel op het werk als in het leven. We hadden geen betere keuze kunnen maken, met je geweldige baan heb je onze wensen vervuld en onze verwachtingen overtroffen! Vertrouwen in   schar   bruiloft   en laat je meeslepen in een oase van unieke emoties!

Misbruik rapporteren
Door Alessandra
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Anna en Marco zijn een garantie, samen met hun personeel zijn ze een kracht van de natuur! Ze hebben de perfecte dag uit de doos gemaakt en op maat gemaakt voor onze persoonlijkheden, het droomhuwelijk!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Acconto alla conferma del mandato, seconda tranche ad avanzamento lavori e saldo entro la data dell'evento.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
500

Adres

Stad: 20876
Stad:
Stad:
Stad:
Stad: