Maria's Hairlooks

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Maria's Hairlooks

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Welkom bij Maria's Hairlooks.

Ben jij op zoek naar een professionele haarstyliste voor jouw bruidskapsel? Iemand die met je meedenkt over welk kapsel goed past bij jouw persoonlijke stijl en jou op je mooist maakt op jou grote dag? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Mijn naam is Maria de Boer-Snijder. Het is mijn passie om jou als bruid te laten schitteren op de mooiste dag van je leven. Ik ben betrokken, meedenkend en niet gebonden aan één stijl.

Ik heb kennis van de laatste trends en heb verschillende cursussen gevolgd waaronder de Bridal Hairstyling, die ik succesvol afrondde bij Handiri Academy. Ik beheers de technieken van de waves, 3d technieken, Westerse, Russische en Arabische haarstijlen. Daarnaast volg ik jaarlijks een masterclass of cursus om me te blijven ontwikkelen.

Jou wens, mijn werk

Samen gaan we in gesprek over jou wensen. Ik kan je tips geven over welk kapsel bij jouw jurk, stijl en jouw gezicht zou passen. Verder kijk ik naar je haar, bijvoorbeeld naar de dikte, structuur en lengte. Aan de hand daarvan kan ik adviseren welk kapsel het beste bij jou past. Zo creëeren we samen een persoonlijke en unieke look, zodat het totaalplaatje klopt en jij op je mooist bent op jouw grote dag.

Bruidsvisagie

Indien gewenst kun je naast je bruidskapsel ook je bruidsvisagie door mij laten verzorgen. Tevens is het ook mogelijk om de visagie van familieleden of andere daggasten bij te boeken.

Daggastkapsel

Ook voor een feestkapsel voor in het weekend of als bruiloftgast kun je bij mij terecht. Zo ben je als moeder van de bruid, andere bruiloftgast of feestganger ook op je mooist!

Meer informatie

Op mijn website, facebook en instagram kun je een scala aan kapsels bekijken. Ook kun je daar extra informatie en uitgebreide recensies vinden.

Wil je mij boeken voor jouw grote dag of voor een mooi kapsel? Of wil je contact opnemen voor een gesprek om samen de mogelijkheden te bespreken? Al mijn contact gegevens vind je op mijn website www.mariashairlooks.nl

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bruiden per factuur. Daggastkapsels, feestkapsels et. per tikkie of contant.
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten

Meningen over Maria's Hairlooks

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 8321 BJ

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact