Home Weddingplanners Weddingplanners Zürich Weddingplanners Uster

Marrytale Weddings & Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Weddingplanners Weddingplanners Zürich Weddingplanners Uster

Marrytale Weddings & Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

Het team van weddingtale biedt u exclusieve huwelijksorganisatie en -advies en begeleidt u persoonlijk bij het plannen van uw droomhuwelijk. Met oog voor detail en gevoel voor stijl brengen wij uw dromen en wensen in scène zodat uw persoonlijkheid tot uiting komt op uw trouwdag. We kennen veel mooie locaties en werken samen met een breed netwerk van professionele en betrouwbare partners in Zwitserland, die we continu controleren. Ook volgen wij de laatste trouwtrends en zitten altijd vol met nieuwe ideeën.

Of je nu een laag of hoog budget hebt, wij plannen samen met jou jouw droombruiloft. – U bepaalt in hoeverre wij u kunnen ondersteunen Of het nu gaat om een volledige huwelijksorganisatie, een gedeeltelijke planning of alleen een veiligheidscontrole, wij horen graag uw huwelijksverhaal!

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% Anzahlung bei Vertragsabschluss, 50% 5 Tage nach Hochzeitstsg.
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Marrytale Weddings & Events

4.9
6 reviews
6 reviews
Professionaliteit
(6)
Prijs/kwaliteit
(6)
Aanrader?
(6)
andjur90
Door Andrea
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Wij, een stel uit Zwitserland, zijn deze zomer getrouwd in Kroatië. Op basis van een persoonlijke aanbeveling kwamen we bij Marrytale uit en huurden we haar in voor de weddingplanning. We kunnen zeggen dat we oneindig dankbaar zijn voor de super professionele en warme organisatie van onze bruiloft. Zonder Marrytale was de bruiloft een fulltime baan geweest en waren we 100 punten vergeten. Je denkt aan elk klein ding en blijft altijd kalm. Dat we ze bij ons hadden op de trouwdag was absoluut geweldig voor ons, dus wij en alle gasten konden gewoon genieten van de dag en Marrytale had onze rug op de achtergrond en zorgde voor alles :) We kunnen Marrytale echt aanbevelen !! <3

Misbruik rapporteren
suker89
Door suker89
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Beste Zrinka, beste Marija, beste complete team van Marrytale Weddings & Events. Mijn vrouw en ik hebben op 5 september 2021 onder leiding van Marrytale de mooiste dag van ons leven mogen beleven. Maar ik kom aan het einde van het belangrijkste en voor ons meest waardevolle geschenk van het hele team =) Omdat eerst en vooral moet worden gezegd dat we nog nooit hebben mogen werken met zulke competente mensen die onze ideeën en waarden delen met zoveel professionaliteit, een schat aan details en ideeën met betrekking tot de organisatie, de planning en de volledige uitvoering van de bruiloft kon perfect precies die dag worden neergezet. Destijds, na zo'n lange zoektocht, kwamen we jou tegen. We zijn geboren in Duitsland, opgegroeid in Duitsland, en wilden absoluut trouwen in het mooie Kroatië =) Natuurlijk was deze gedachte in het begin een risico voor ons en natuurlijk bracht het wat angst met zich mee. Maar dan leggen we onszelf in jouw handen en wat eruit kwam is niet onder woorden te brengen. Overigens is het moeilijk om alleen onder woorden te brengen waar men oneindig dankbaar voor is in het leven. Maar DAT is precies wat wij voor u zijn. Je kunt als team eigenlijk alleen maar je petje afdoen, omdat je precies weet wat je moet doen en hoe je met mensen moet samenwerken om het beste uit deze dag te halen. Wat betreft het geschenk van jou waar ik het in het begin over had: Vertrouwen en respect zijn waarden die mijn vrouw en mij definiëren, zo werken we samen. Destijds had ik nooit kunnen bedenken dat dergelijke waarden je op het hoogste niveau in je professionele leven zouden kunnen worden getoond. Maar dat heb je ons gegeven. We waren er elke seconde van onze samenwerking zeker van dat je ons de mooiste dag van ons leven zou bezorgen, en nogmaals DANK JE WEL. Ik hoop echt dat zoveel mensen deze woorden lezen en gewoon de krachten met je bundelen, want je houdt echt van wat je doet, en dat is mensen gelukkig maken =)))))))))))))) ) ) Sarina & Damir

Misbruik rapporteren
daniel.caluori90
Door Daniel
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Wij (een koppel uit Zwitserland) zijn deze zomer (juli 2021) getrouwd in Zadar, Kroatië. Voor de planning en uitvoering van onze bruiloft hebben we gekozen voor Zrinka & Marrytale als weddingplanner. Voor ons de beste beslissing die we hebben genomen!

Vanaf het begin wist Zrinka ons te overtuigen met haar vriendelijke, ontspannen, maar zeer professionele manier van werken en we voelden meteen dat we in zeer goede handen waren. Zrinka heeft ons uitstekend ondersteund vanaf de keuze van de locatie en de dienstverlener tot de organisatie van proeverijen, kapsels etc. Zrinka heeft een zeer goed netwerk van mooie locaties en hoogwaardige dienstverleners. Zrinka begreep wat we wilden en hield volledig rekening met onze ideeën/wensen. Ook haar flexibiliteit en dat ze altijd een open oor voor ons had (dag en nacht), waardeerden wij zeer, zeker in de Covid situatie. Op de trouwdag hebben Zrinka en Dominka ons van 's ochtends tot 's avonds (en zelfs de avond ervoor) ondersteund. De twee begrepen hoe ze er moesten zijn als we ze nodig hadden en toch discreet op de achtergrond moesten blijven. Zodat wij en onze gasten gewoon konden genieten van onze bruiloft en nergens omkijken naar hadden. De bruiloft was een droom voor ons, de gasten (Zwitsers en Kroaten) waren enthousiast en we waren gewoon dolgelukkig.

Er zijn nog veel, veel meer hoogtepunten uit de samenwerking met Zrinka te noemen en vijf sterren zijn eigenlijk niet genoeg. Zrinka en haar team hebben in ieder geval onze verwachtingen ruimschoots overtroffen en onze droomhuwelijk in Zadar mogelijk gemaakt. Daar zijn we ongelooflijk dankbaar voor. Wij kunnen Zrinka & Marrytale absoluut aanbevelen, het is zeker de moeite waard!

VEEL DANK Zrinka & Marrytale Team!

Ana & Daniël

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact