• Prijs vanaf: 100 €

Mary Jane schoenenboetiek helpt jou bij het kiezen voor de perfecte schoenen voor jouw bruiloft! 

Heb je je droomjurk gevonden voor de grote dag? Dan is de volgende stap het perfecte paar schoenen om je outfit af te maken. Ben je op zoek naar een klassieke trouwschoen of juist net even wat anders, dan ben je bij Mary Jane Schoenenboetiek aan het juiste adres.

Lieve & Nardia staan voor je klaar om jou te adviseren voor het perfecte schoentje voor jouw trouwdag. In hun exclusieve boetiek, een Art Deco pand geleden in de Oosterstraat te Groningen, kun je op je gemak de collectie bewonderen en passen in de sferen van het Parijs van de jaren ‘20. Met hun vakkennis en gevoel voor stijl zorgen ze dat jij naar huis gaat met jouw droomschoenen.

Vanaf dit seizoen bij Mary Jane Schoenenboetiek: “Moments by content”.

Moments by content is het nieuwe project van Nele Content, ontwerpster van het schoenenlabel Atelier Content. Met deze bruidscollectie stelt ze voor het eerst een moderne trouwschoen voor aan het publiek.

Moments by Content is ontworpen voor elke stijlvolle bruid die verfijnd, vrouwelijk en levendig door het leven gaat. Op de huwelijksdag heeft iedereen oog voor de bruidsjurk, maar deze jurk verdient minstens even oogverblindende schoenen.

https://www.momentsbycontent.com/preview

Naast de collectie van Nele Content heeft Mary Jane nog meer merken te bieden, zoals de Chie collectie van Chie Mihara of de Spaanse pumps van Karmine in een verscheidenheid aan kleuren.

 

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Mary Jane Schoenenboetiek.

Bezoeker, laat een review achter over Mary Jane Schoenenboetiek en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Mary Jane Schoenenboetiek

4.7 2 reviews
Door Nardia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mary Jane is een mooie damesschoenenboetiek met zeer exclusieve en prachtige bruidscollectie die de dag nog bijzonderder zullen maken! 

Misbruik rapporteren
Door M
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

2 enthousiaste dames die het hebben aangedurft om in Groningen n schoenenboetiek te beginnen met net dat beetje extra. Absoluut n aanrader als je iets moois/stijlvol zoekt.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
Maandag 13:00 - 18:00 Dinsdag 10:00 - 18:00 Woensdga 10:00 - 18:00 Donderdag 10:00 - 21:00 Vrijdag 10:00 - 18:00 Zaterdag 10:00 - 17:00 Zondag 13:00 - 17:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
U kunt bij ons betalen met: pin, creditcard, contant, ideal
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop beschikbaar
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
€100 - €350

Adres

Stad: 9711 NN