Home Foto en Video Foto en Video Rieti Foto en Video Rieti

Massimo Rinaldi Fotografo

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Foto en Video Foto en Video Rieti Foto en Video Rieti

Massimo Rinaldi Fotografo

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.500 €
vertalen

Hallo, ik ben Massimo Rinaldi , een fotograaf met 30 jaar ervaring, een baan die ik in het gezin heb geleerd, met passie en toewijding tot het punt probeer de vergelijking met geweldige professionals te vinden om altijd op de hoogte te blijven van de kunst die ik werk.

In mijn studio probeer ik altijd originele en onherhaalbare services te creëren door de ziel en gevoelens van de onderwerpen, de gebeurtenissen van de dag, het licht, de omgevingen en de emoties van de gasten te vervlochten: al deze elementen samen, vastgelegd met meesterschap, maken elk werk uniek.

Als het waar is dat uw huwelijksdag een "unieke" ervaring is, is de uitdaging van mijn werk om dit unieke karakter levend en echt te houden telkens wanneer u uw foto's opnieuw ziet.

Ik kijk ernaar uit u te mogen verwelkomen in mijn studio, in Rieti, een gerenoveerde omgeving in ontwerp en aandacht voor het weergeven van foto's, accessoires en voorbeelden die de services documenteren.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.500 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie, Anders
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Artistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Il pagamento viene gestito: 1/3 alla firma del contratto - 1/3 nei giorni prima dell'evento - 1/3 al momento del ritiro del prodotto.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1990
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Massimo Rinaldi Fotografo

5.0
21 reviews
21 reviews
Professionaliteit
(21)
Prijs/kwaliteit
(21)
Aanrader?
(21)
alessealessandra
Door Alessandra
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Er zijn niet zoveel woorden om degene te beschrijven die je dag mooier maakt in iets onvergetelijks met je team, de hele dag door met discretie, sympathie (veel), professionaliteit en ervaring.

We hadden niet beter kunnen kiezen.

Thanks !!!!

David & Alessandra

Misbruik rapporteren
Ciao ragazzi,
la riuscita straordinaria di un evento dipende sempre da entrambe le componenti....e vi posso garantire che anche voi siete stati veramente ....SUPER.....pertanto anche io ed il mio STAFF vi ringraziamo per la vostra simpatia e disponibilità.
Un grandissimo abbraccio e ci sentiamo....molto presto....
Max
f.difazio
Door Valentina
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Professionaliteit, vriendelijkheid en beschikbaarheid hebben de naam van Massimo Rinaldi en zijn staf ... met de reis van Rieti naar Assisi hebben ze onze trouwdag nog specialer en unieker gemaakt ... een enorm bedankt en een dikke knuffel aan al het personeel. Fabio en Valentina

Misbruik rapporteren
roberto.alpha
Door Roberto
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik kan deze recensie niet schrijven zonder veel van de concepten te herhalen die al door anderen op deze site zijn geschreven.

Hoscelto Massimo overtuigd door de goede ervaringen die op internet worden gelezen en door hem persoonlijk op het werk te zien. Massimo is een professional, en hij en zijn personeel waren zeer goed: nooit opdringerig, altijd met een glimlach en klaar om aan elke behoefte te voldoen. Op de dag van de ceremonie kon Massimo het tempo van de dag bepalen, ze zijn sinds de ochtend bij ons zonder ons ooit te verlaten. En dit alleen om over de menselijke kant te praten ...

De technische kant is niet minder belangrijk: de nieuwste apparatuur en machines, toen we terugkeerden van onze huwelijksreis, liet hij ons de eerste foto's zien, en we waren absoluut tevreden ... Vandaag, na een paar maanden en met het album gewoon gedrukt, bevestig ik het oordeel verder. Bij de levering van het album hebben we zelfs samen geroosterd!

Echt een aanrader!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 02100

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact