Maureen Martens Music

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Maureen Martens Music

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Maureen Martens - een gepassioneerde zangeres. Liefde voor haar vak en liefde voor muziek. Samen met haar stem neemt ze jullie mee met op reis naar mooie herinneringen en mooie dromen.

Wanneer Maureen zingt voelt alles weer compleet. Al van kinds af aan heeft Maureen met muziek haar plezier kunnen delen en verdriet kunnen helen. Muziek was én is een onderdeel in haar leven.
De afgelopen jaren heeft ze zich vaker laten horen en met succes. Ze verzorgt nu met regelmaat de muzikale omlijsting zowel bij huwelijken als bij uitvaarten. Dit doet ze met onwijs veel liefde voor het vak. Maureen is een echte mensenmens en dat straalt ze ook uit in het contact. Ze luistert goed naar jullie wensen en heeft met regelmaat kort contact om te kijken of alles nog naar wens is.

Maureen zingt tijdens ceremonies met akoestische begeleidings-opnames. Hierdoor is er veel mogelijk, zowel qua liedkeuze maar ook wat betreft de setting en locatie.
De muziek die je kunt verwachten is een soul/pop/lounge stijl met een fijne easy-listening sound. Hierbij kan je denken de echte oude klassiekers zoals muziek van Aretha Franklin, John Lennon en Frank Sinatra, maar ook eigentijdse nummers van bijvoorbeeld Suzan en Freek, Ed Sheeran, Alicia Keys, Marco Borsato en Adele zitten zeker in het repertoire.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betaling gaat per factuur. Deze dient binnen 7 dagen na uitgifte te worden voldaan..
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015

Meningen over Maureen Martens Music

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact