• Prijsklasse Betaalbaar

Maureen Martens - een gepassioneerde zangeres. Liefde voor haar vak en liefde voor muziek. Samen met haar stem neemt ze jullie mee met op reis naar mooie herinneringen en mooie dromen.

Wanneer Maureen zingt voelt alles weer compleet. Al van kinds af aan heeft Maureen met muziek haar plezier kunnen delen en verdriet kunnen helen. Muziek was én is een onderdeel in haar leven.
De afgelopen jaren heeft ze zich vaker laten horen en met succes. Ze verzorgt nu met regelmaat de muzikale omlijsting zowel bij huwelijken als bij uitvaarten. Dit doet ze met onwijs veel liefde voor het vak. Maureen is een echte mensenmens en dat straalt ze ook uit in het contact. Ze luistert goed naar jullie wensen en heeft met regelmaat kort contact om te kijken of alles nog naar wens is.

Maureen zingt tijdens ceremonies met akoestische begeleidings-opnames. Hierdoor is er veel mogelijk, zowel qua liedkeuze maar ook wat betreft de setting en locatie.
De muziek die je kunt verwachten is een soul/pop/lounge stijl met een fijne easy-listening sound. Hierbij kan je denken de echte oude klassiekers zoals muziek van Aretha Franklin, John Lennon en Frank Sinatra, maar ook eigentijdse nummers van bijvoorbeeld Suzan en Freek, Ed Sheeran, Alicia Keys, Marco Borsato en Adele zitten zeker in het repertoire.

Bezoeker, laat een review achter over Maureen Martens Music en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Maureen Martens Music

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betaling gaat per factuur. Deze dient binnen 7 dagen na uitgifte te worden voldaan..
Welke diensten biedt u aan?
Ceremonie muziek, Receptie muziek
Wat voor muziekstijlen kunt verzorgen tijdens de bruiloft?
Jazz, Pop
Wat is het type muziek dat u aanbiedt?
Solist
Berekent u de kosten per uur of per evenement?
Per uur
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn uw tarieven?
€290,- excl. 9% btw en excl. eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Maureen zingt met haar lieve stemgeluid fijne easy-listening muziek waarbij u heerlijk kunt wegdromen en volledig op kunt gaan in het moment.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Live muziek
  • Betaalbaar
  • Ceremonie muziek
  • Receptie muziek
  • Jazz
  • Pop
  • Solist