Meer Dan Trouwen

Top
leverancier
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Niets is zo erg als een saaie trouwceremonie of een ceremonie waarvan je de tekst al eerder bij vrienden hebt gehoord. Jullie willen toch ook een ceremonie die alleen en persoonlijk voor jullie is geschreven? Waar jullie met een glimlach op jullie gezicht na jaren nog steeds met plezier naar terugkijken? Mijn naam is Chantal en ik maak als trouwambtenaar van iedere trouwceremonie een feestje!

Allereerst vindt er een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats om te kijken of er een wederzijdse klik is. Het gevoel moet namelijk wel goed zijn als ik jullie verhaal vertel.  Vervolgens vindt er voor jullie ceremonie weer een gesprek plaats waarin ik jullie het hemd van het lijf vraag, tussen de regels doorlees en goed luister naar wat jullie ècht te vertellen hebben. Ook neem ik contact op met mensen om jullie heen om nog meer informatie over jullie te krijgen om vervolgens aan de slag te gaan met een persoonlijk geschreven speech. Tenslotte is geen bruidspaar hetzelfde.... 

De trouwceremonie is aangepast aan het gezelschap en hoe jullie zijn als koppel. Humor mag zeker niet ontbreken aan de ceremonie, want tranen van het lachen zijn meer dan welkom. Net als tranen van geluk....  Ik denk graag met jullie mee om er echt jullie ceremonie van te maken. Er is toch niks leuker dan dat achteraf jullie gasten het idee hebben dat wij elkaar al heel lang kennen?! 

Één ding is zeker: met Meer Dan Trouwen wordt jullie trouwceremonie een moment om nooit meer te vergeten! Tenslotte is trouwen meer dan alleen maar "ja" zeggen....

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 7 reviews
Door nicmeijer1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben mooie herinneringen aan Chantal als onze trouwambtenaar. Haar speech was erg persoonlijk..Ze wist uit het voorgesprek alles op te pikken om er een warme persoonlijke ceremonie van te maken met de nodige humor Wij kunnen haar zeker aanbevelen.

Misbruik rapporteren
Door esmeraldapaauwe
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hadden het voorrecht om Chantal als onze trouwambtenaar te hebben. De ceremonie was puur, echt en met humor. Het was nog veel beter dan we in gedachten hadden. Zeker een aanrader om je bruiloft door Chantal te laten voltrekken. We voelden ons heel goed en ontspannen. We kijken er met een heel goed gevoel op terug.

Misbruik rapporteren
Door taatje_91
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Chantal is een leuke, vriendelijke en persoonlijke trouwambtenaar.
Zoekt naar de mogelijkheden om de ceremonie zo persoonlijk mogelijk te maken. Evenals korte interacties met hen die belangrijk zijn voor het bruidspaar.
Nogmaals, Dankjewel Chantal!

Groetjes, Eric & Talitha

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort ceremonies begeleidt u?
Burgerlijke ceremonie, Vrije ceremonie

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Trouwambtenaar
  • Midden