Meer Dan Trouwen

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Meer Dan Trouwen

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Niets is zo erg als een saaie trouwceremonie of een ceremonie waarvan je de tekst al eerder bij vrienden hebt gehoord. Jullie willen toch ook een ceremonie die alleen en persoonlijk voor jullie is geschreven? Waar jullie met een glimlach op jullie gezicht na jaren nog steeds met plezier naar terugkijken? Mijn naam is Chantal en ik maak als trouwambtenaar van iedere trouwceremonie een feestje!

Allereerst vindt er een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats om te kijken of er een wederzijdse klik is. Het gevoel moet namelijk wel goed zijn als ik jullie verhaal vertel.  Vervolgens vindt er voor jullie ceremonie weer een gesprek plaats waarin ik jullie het hemd van het lijf vraag, tussen de regels doorlees en goed luister naar wat jullie ècht te vertellen hebben. Ook neem ik contact op met mensen om jullie heen om nog meer informatie over jullie te krijgen om vervolgens aan de slag te gaan met een persoonlijk geschreven speech. Tenslotte is geen bruidspaar hetzelfde.... 

De trouwceremonie is aangepast aan het gezelschap en hoe jullie zijn als koppel. Humor mag zeker niet ontbreken aan de ceremonie, want tranen van het lachen zijn meer dan welkom. Net als tranen van geluk....  Ik denk graag met jullie mee om er echt jullie ceremonie van te maken. Er is toch niks leuker dan dat achteraf jullie gasten het idee hebben dat wij elkaar al heel lang kennen?! 

Één ding is zeker: met Meer Dan Trouwen wordt jullie trouwceremonie een moment om nooit meer te vergeten! Tenslotte is trouwen meer dan alleen maar "ja" zeggen....

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Meer Dan Trouwen

4.9
10 reviews
10 reviews
Professionaliteit
(10)
Prijs/kwaliteit
(10)
Aanrader?
(10)
anneleenverboom
Door Anneleen
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Chantal,

Onze verwachtingen overtroffen! Wauw, wat een geweldige speech heb je over ons kunnen maken! Persoonlijk, en met een flinke dosis humor! Onze gasten waren net zo enthousiast! Ook de mooie ingebonden speech, zodat we die later nog eens terug kunnen lezen, is echt top service!

Misbruik rapporteren
quirinescherpenzeel
Door Quirine
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad, mede door Chantal! Ze is een super vrolijk, enthousiast en een heel open persoon en wist goede vragen te stellen en ons op ons gemak te stellen, waardoor de ceremonie geweldig is geworden. Ze snapte precies welke sfeer wij graag wilden op onze grote dag. De ceremonie was heel persoonlijk, met een lach en een traan en wat voor ons ook heel belangrijk was, was dat onze kinderen erbij betrokken zouden worden en dat heeft ze perfect gedaan. Kortom Chantal kunnen we absoluut aanbevelen!

Misbruik rapporteren
jean-paul+vera
Door Jean-Paul
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij zijn getrouwd op 17 oktober 2019 en Chantal van Meer Dan Trouwen was onze trouwambtenaar. Door haar was onze trouwceremonie een feestje! De eerste keer dat wij haar zagen voelden we meteen een goede klik en haar liefde voor het vak, leuke ideeën en enthousiasme werkten aanstekelijk op ons. Het was voor ons meteen duidelijk: zij moest onze trouwambtenaar zijn! Tijdens de voorbereidingen deed zij haar best om ons te leren kennen en luisterde goed naar onze wensen: dit kon je zeker terug zien tijdens onze ceremonie. Ze maakte de hele zaal aan het lachen en haar verhaal was persoonlijk en heel spontaan. Ik raad Chantal aan iedereen aan! 
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact