Melike Doganbas

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Melike Doganbas

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Melike Doganbas is a wedding and portrait photographer based in Amsterdam, The Netherlands. She travels throughout the Netherlands and Europe to photograph beautiful weddings with her delicate, romantic style. Her work is well known for it’s Fine Art And Editorial approach, her use of soft light and a very distinctive colour palette of bright, warm pastel tones to create fresh and luminous photography is well known as Fine Art Wedding photography. Her goal is to get to know her clients on a personal level and create and capture your unique story. Melike values and aims to deliver exclusive, attentive, and customized client experience.

Meningen over Melike Doganbas

4.7
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(2)
(1)
ssumeyrat
Door Sümeyra şebnem
4.6666666666667
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Wij hebben bewust gekozen voor Melikekilic na hen al lange tijd gevolgd te hebben. De reportages die zij maakten vonden wij erg mooi en bijzonder. Vanaf het eerste moment dat wij contact met Melike en Mustafa hadden ging het heel gemoedelijk, het gevoel alsof je iemand al langer kent. Het was prettig om met ze in gesprek te gaan en afspraken te maken, ze begrepen goed wat wij wilden. Andere mogelijkheden die wij graag wilden, was voor hen geen probleem en dat regelden ze voor ons. Tijdens de grote dag zelf merkten we eigenlijk niet dat ze er waren (dat zijn de goede fotografen). Zij nemen ruim de tijd voor het bruidspaar en geven je tips en advies. Zij zijn flexibel in de mogelijkheden die er zijn en alles is bespreekbaar. Alles bij elkaar gezien is de prijs en kwaliteit heel goed! We hebben veel vergeleken, maar zij zijn daarin toch echt goed en zijn ruim aanwezig. Wij zijn heel tevreden met Melikekilic en raden hen iedereen aan.

Misbruik rapporteren
dewivanzanten
Door Dewi
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Melike is een geweldig getalenteerde fotografe die ook nog eens super lief en fijn in de omgang is. Het is heel prettig om met haar te werken. De communicatie is erg gemakkelijk en zij gaat altijd voor het beste resultaat. Melike maakt prachtige foto's en is een zegen om haar bij je te hebben op je huwelijksdag. Wij bevelen haar van harte aan bij iedereen die gaat trouwen. Kijk niet verder en boek Melike. Je zult er geen spijt van krijgen.

Misbruik rapporteren
elcinayaz
Door Elcin
5
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Twee super leuke fotosessies gehad met Melike Kilic. Een waanzinnige vrouw die met veel passie en professionaliteit haar vak beoefent. De foto's die zij van ons heeft genomen omschrijf ik in twee woorden; PURE and SOPHISTICATED.

Simplicity is Melike's key to true elegance!

Elcin Ayar Ayaz

Misbruik rapporteren

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact