Melissa Vermeulen Film & Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Melissa Vermeulen Film & Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.050 €

Hi! Ik ben Melissa. Ik maak frisse, kleurrijke en romantische foto's en (trouw)films. Ik ben gevestigd in Leiden, maar werkzaam door het hele land om de allermooiste bruiloften vast te leggen. Ook ben ik gek op reizen, en ga dus graag met jullie mee als jullie buiten Nederland trouwen.

Ik geloof in echte liefde, en het is heerlijk om daar elke dag mee bezig te mogen zijn. Heel hard met elkaar kunnen lachen, tranen van geluk. Het zijn kleine momenten die heel waardevol zijn, en ik leg ze maar al te graag vast.

De liefde voor je familie, vrienden, partner, kinderen: volgens mij is er niets belangrijker dan dat. Met hen beleef je momenten waar je graag op terugkijkt, omdat ze zo speciaal zijn. Het moment dat je 'ja' tegen je grote liefde zegt, samen een kindje krijgt: het zijn grootse momenten die voorbij vliegen. 

Kleine en grote momenten: ik wil ze jullie laten herbeleven. Ik wil de emoties van dat moment oproepen met pure, frisse en liefdevolle beelden. Ik wil jullie herinneringen zo mooi mogelijk vastleggen, zodat jullie kunnen terugkijken op dierbare momenten, hoe groot of klein ook. Ben je benieuwd naar mijn werk? Neem dan een kijkje op mijn website (www.melissavermeulen.nl) en stuur me gerust een mailtje (info@melissavermeulen.nl). 

 

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.050 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Melissa Vermeulen Film & Fotografie

4.8
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(4)
Aanrader?
(4)
sukru&feyza
Door Sükrü
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Hele fijne fotoshoot gehad bij Melissa! Zowel op mijn bruiloft als op mijn Hennafeest. Luistert goed naar wat je wilt en geeft waar nodig tips. Bedankt!

Misbruik rapporteren
randy&linda
Door Randy
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wauw! Wat heeft Melissa een fantastische film van onze trouwdag gemaakt. Als ik terugkijk, kan ik alles van die dag weer voelen. Een cadeautje voor de rest van ons leven!

Het contact met Melissa verliep fijn en snel, en ze is enorm flexibel.

Misbruik rapporteren
matthijs&rosalie
Door Matthijs
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Woorden schieten oprecht te kort. We hebben allebei sprakeloos en met tranen in onze ogen naar de trouwfilm gekeken en hij is echt geweldig. Boven onze verwachtingen heb jij de sfeer van liefde en geluk weten weer te geven en de mooie momenten, die door de spanning en emoties maar oppervlakkig beleefd zijn, te vangen in een herinnering voor altijd! Ik besef nu pas hoe belangrijk het is geweest dat jij mee was. Heel veel dank!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact