19
1 van 20
1 van 20
1 van 20
1 van 20
Dwight & Anna
1 van 20
1 van 20
1 van 20
1 van 20
1 van 20
1 van 20
1 van 20
1 van 20
1 van 20
1 van 20
1 van 20
1 van 20
1 van 20
1 van 20
1 van 20
1 van 20

Melissa Vermeulen Film & Fotografie

Beschrijving

Hi! Ik ben Melissa. Ik maak frisse, kleurrijke en romantische foto's en (trouw)films. Ik ben gevestigd in Leiden, maar werkzaam door het hele land om de allermooiste bruiloften vast te leggen. Ook ben ik gek op reizen, en ga dus graag met jullie mee als jullie buiten Nederland trouwen.

Ik geloof in echte liefde, en het is heerlijk om daar elke dag mee bezig te mogen zijn. Heel hard met elkaar kunnen lachen, tranen van geluk. Het zijn kleine momenten die heel waardevol zijn, en ik leg ze maar al te graag vast.

De liefde voor je familie, vrienden, partner, kinderen: volgens mij is er niets belangrijker dan dat. Met hen beleef je momenten waar je graag op terugkijkt, omdat ze zo speciaal zijn. Het moment dat je 'ja' tegen je grote liefde zegt, samen een kindje krijgt: het zijn grootse momenten die voorbij vliegen. 

Kleine en grote momenten: ik wil ze jullie laten herbeleven. Ik wil de emoties van dat moment oproepen met pure, frisse en liefdevolle beelden. Ik wil jullie herinneringen zo mooi mogelijk vastleggen, zodat jullie kunnen terugkijken op dierbare momenten, hoe groot of klein ook. Ben je benieuwd naar mijn werk? Neem dan een kijkje op mijn website (www.melissavermeulen.nl) en stuur me gerust een mailtje (info@melissavermeulen.nl). 

 

Details

 • mid/high-end
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  mid/high-end
 • Welke prijs kunnen wij verwachten voor een bruiloft reportage?

  950 - 1500 euro
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie, Video
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  Binnen 8 weken na de bruiloft ontvangen jullie een mooie USB stick met bewaardoosje met daarop jullie trouwfoto's of trouwfilm.

Meningen (1)

4.9
1 mening
Door 0925214
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Prachtige trouwfilm gehad van Melissa. Daarnaast een hele ontspannen en fijne sfeer tijdens het filmen.

Misbruik rapporteren

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

Adres van Melissa Vermeulen Film & Fotografie in Zuid-Holland:

Leiden