Marieke Zevenbergen

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Marieke Zevenbergen

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Hoi, van harte met jullie trouwplannen! Graag zing ik tijdens jullie ceremonie die muziek die jullie en jullie gasten raakt, blij maakt, die ze extra laat voelen hoe mooi de liefde is! Ik heb een ontzettend grote repertoirelijst, maar studeer met liefde nog een liedje speciaal voor jullie in. Dat kan van alles zijn: pop, soul, rock, jazz, country...

Vind je het leuk idee om ook de receptie of jullie diner te omlijsten met mooie muziek? Dat kan! 

Goed om te weten: ik heb altijd een begeleider bij me, op piano of gitaar, en een microfoon. Alles is live gespeeld, niet van een karaokeband dus. Twee professionals maakt het ietsje duurder, maar wel zo mooi, intens, echt en origineel! We zijn samen heel flexibel om jullie ceremonie en eventueel receptie speciaal te maken. 

Ik hoor graag van je!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
We werken met liefst vooruit, maar anders een aanbetaling van 1/3e van het bedrag. De rest kan op factuur of contant of via een tikkie op de dag zelf, bijvoorbeeld via je ceremoniemeester. Ik zou je aan willen raden het financieel gedeelte niet op jullie trouwdag te willen doen.
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2006

Meningen over Marieke Zevenbergen

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 4175 EB

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact