• Prijsklasse Midden

Het MGP Photo- team heeft meer dan 14 jaar ervaring in de dekking van bedrijfsevenementen, repetities, nieuwgeboren en verjaardagen.

Maar MGP Photo's grootste passie en expertise is het huwelijk, inclusief de nieuwe concepten Trash The Dress en Street Wedding , met meer dan 100 in de portefeuille. In elk werk proberen de fotografen van het bedrijf die authentieke momenten vast te leggen die het verhaal vertellen van een van de meest bijzondere dagen in het leven van hun klanten.

De creativiteit, verfijning en ontwerper van kunst zijn kenmerken die altijd aanwezig zijn in de foto's van MGP Photo , waar het mogelijk is om de dag van de platen opnieuw te beleven met dezelfde intensiteit van gevoelens.

Onze regisseur, Patrícia Soares, bekend als de dichter van de beelden, begon te fotograferen op de leeftijd van 16. Begeleid de overgang van analoge fotografie naar digitale fotografie.

Het registreert zijn beelden met passie en vertaalt de momenten in de geschreven kunst met het licht.

In zijn werken zoekt hij altijd naar de exclusiviteit die inherent is aan elk moment of aan elk paar. Het legt de emoties op een discrete en natuurlijke manier vast.

Patricia is een echte verhaalschrijver, die door haar lens veel meer registreert dan een eenvoudig beeld, en altijd het precieze en voorbijgaande moment vastlegt.

Bezoeker, laat een review achter over MGP Photo en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over MGP Photo

4.9 12 reviews
Door gustavohpessoa
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Ik heb het genoegen gehad dat MGP een evenement van mij fotografeerde. Uitstekende professional. Helder fotografisch uiterlijk!

Misbruik rapporteren
Door marcele.m
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Patricia fotografeerde mijn huwelijk in 2015. Ze werd me voorgesteld door Vinicius Credidio.

Vanaf het eerste contact was attent en zorgzaam. Foto's waren ongelooflijk en het album was een show apart voor kwaliteit, de mooie behuizing niet meegerekend.

Misbruik rapporteren
Door fernandeskelly740
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

MGP is een geweldig, toegewijd en serieus bedrijf dat van begin tot einde om zijn klanten geeft. Ze maakten mijn baby shower, zwangerschapstest, doopten en de verjaardag van mijn kleine zusje, te allen tijde voelden we ons helemaal op ons gemak, MGP voerde elke stap op een unieke manier uit, waardoor onze droom steeds magischer werd en elk detail kon worden vastgelegd. Dank ze en zeg dat ze geweldig zijn. Super aanbevelen. Wees zeer succesvol en bedankt voor alles. Jij rockt!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
R$ 6.500,00
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
10:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
A negociar
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
4 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Talento e criatividade, são características marcantes que definem o trabalho da equipe MGP Photo. Sempre buscando transmitir nobreza e sofisticação, deixa evidente em seus trabalhos um design próprio de sua arte, sempre aliando qualidade e requinte. A diretora, Patrícia Soares, é uma verdadeira escritora de histórias, que através de suas lentes registra muito mais que uma simples imagem, fixa para sempre o instante preciso e transitório.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2004
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Em mini wedding de até 50 convidados a equipe é formada com dois fotógrafos, registrando inclusive o making of dos noivos. Em casamentos maiores, temos uma equipe de até quatro fotógrafos.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
O tempo poderá variar de acordo com a demanda de serviços/produtos contratados. Esse ano de 2019 estaremos trabalhando em um novo formato para que você receba as fotos com muito mais agilidade, mas mantendo a mesma qualidade de sempre. Venha tomar um café com a gente, será um prazer explicar melhor sobre a nossa proposta e apresentar um pouco mais do nosso trabalho pra você!

Adres

Stad: 04619-003
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Midden
  • Fotografie
  • Spontane Fotojournalistiek