ZIWA
2018
  • Prijsklasse Luxueus
  • Website

Micha en Diana’s patisserie is opgericht in 2012 door Micha Jonker en Diana Breg. Wij delen niet alleen de bevlogenheid van het bakkersvak maar ook de behoefte om mensen te verwennen. Op elkaar afgestemd en toch op ons eigen manier zijn wij elke dag bezig om het beste uit ons zelf te halen om onze klanten optimaal te kunnen bedienen.

Natuurlijk is een goede werkomgeving essentieel om al dat lekkers te maken. Onze mooie patisserie in Hoogkarspel voldoet aan alle eisen op het gebied van Hygiëne en veiligheid. Iedereen binnen ons team heeft zijn/haar eigen specialiteiten en talenten. Wij zorgen ervoor dat ieders kennis en ervaring wordt gedeeld met alle teamleden, zodat wanneer er iemand binnen het team om wat voor reden dan ook tijdelijk weg zou vallen, dat nooit invloed op de kwaliteit van het product of de levering daarvan zal hebben. De klant krijgt altijd de service en kwaliteit die ze van ons mag verwachten.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

4.9 3 reviews
Door avangalen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik heb een gluten- en lactose intolerantie en was bang dat ik dus geen taart kon eten. Micha is zo professioneel dat we een heerlijke taart hadden, waar ook ik gewoon van kon eten. Vier etages hoog, waarvan de bovenste gluten-en lactosevrij was. Daarbij zag de taart er prachtig uit, precies zoals we in gedachten hadden toen we het met elkaar hadden besproken. Dank je wel Micha en Diana voor deze fijne en mooie ervaring!!! Ik zou iedereen aanraden om bij Micha en Diana een taart te bestellen, omgeacht wat je te vieren hebt.

Misbruik rapporteren
Door DeboraVos
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onze taart was prachtig en heerlijk! Tijdens het gesprek dacht Micha goed mee. De taart is nog mooier geworden dan we gehoopt hadden. Als je zeker wilt weten dat je een mooie en lekkere taart hebt op je bruiloft, dan moet je zeker bij Micha & Diana's patisserie zijn!

Misbruik rapporteren
Door eva.jonker.stam
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Zeer professioneel. Eigenlijk alles is mogelijk op het gebied van smaak en vormgeving! Aanrader

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Als het bruidspaar besloten heeft om ons de opdracht te gunnen, ontvangt zij een factuur van € 150, - ter aanbetaling en kan middels internetbankieren betaald worden. De restfactuur sturen wij 4-6 weken en deze kunnen jullie ook middels internetbankieren betalen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008

Adres

Stad: 1616 LD
Gerelateerde tags:
  • Taart en Zoetigheid
  • Luxueus