Micha & Diana’s Pâtisserie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Micha & Diana’s Pâtisserie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Micha en Diana’s patisserie is opgericht in 2012 door Micha Jonker en Diana Breg. Wij delen niet alleen de bevlogenheid van het bakkersvak maar ook de behoefte om mensen te verwennen. Op elkaar afgestemd en toch op ons eigen manier zijn wij elke dag bezig om het beste uit ons zelf te halen om onze klanten optimaal te kunnen bedienen.

Natuurlijk is een goede werkomgeving essentieel om al dat lekkers te maken. Onze mooie patisserie in Hoogkarspel voldoet aan alle eisen op het gebied van Hygiëne en veiligheid. Iedereen binnen ons team heeft zijn/haar eigen specialiteiten en talenten. Wij zorgen ervoor dat ieders kennis en ervaring wordt gedeeld met alle teamleden, zodat wanneer er iemand binnen het team om wat voor reden dan ook tijdelijk weg zou vallen, dat nooit invloed op de kwaliteit van het product of de levering daarvan zal hebben. De klant krijgt altijd de service en kwaliteit die ze van ons mag verwachten.

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Als het bruidspaar besloten heeft om ons de opdracht te gunnen, ontvangt zij een factuur van € 150, - ter aanbetaling en kan middels internetbankieren betaald worden. De restfactuur sturen wij 4-6 weken en deze kunnen jullie ook middels internetbankieren betalen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Micha & Diana’s Pâtisserie

4.8
7 reviews
7 reviews
Professionaliteit
(6)
(1)
Prijs/kwaliteit
(6)
(1)
Aanrader?
(7)
amommer70
Door Anne-roos
5
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Als je op zoek bent naar niet alleen een heerlijke maar ook prachtige bruidstaart. Dan ben je bij Micha en Diana op het goede adres. Plaatjes van pinterest op zak kwamen wij bij Micha op gesprek. Alles was mogelijk, de kleuren en vormen geen probleem. En wat een vriendelijke man is Micha. Deze Kunstenaars met fondant en botercreme hebben voor ons een cupcake toren met aansnij taart en een Sweettable verzorgd. Alles was heerlijk en zag er fantastisch uit. 

P.s. ze zijn dus niet voor niets meer malen genomineerd /winnaar van de Trouw Award

Peter en Anne-Roos 

Misbruik rapporteren
amommer70
Door Anne-roos
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Hele vriendelijke mensen. Alles is echt heerlijk. En top service 

Misbruik rapporteren
jenniferbudding
Door Jennifer
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Micha dacht heel goed met ons mee. Ontvangst was meteen helemaal leuk! Erg lekkere smaken en hele mooie en leuke opties.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 1616 LD

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact