Michael Basten Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Michael Basten Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Jullie bruiloft is een bijzondere dag. Zo bijzonder dat je waarschijnlijk de helft mist en de andere helft maar deels meekrijgt. Bovendien kan je nooit zien hoe jullie er uitzagen bij het geven van het ja-woord, laat staan bij de kus.

Zoiets wil je ongetwijfeld vastleggen, in héle mooie foto’s. Foto’s die precies laten zien wat er gebeurde, wie er allemaal waren en waar traantjes werden weggepinkt.

Met mijn bruidsfotografie leg ik die momenten vast. De emoties, daar gaat het om. Ik schiet foto’s waarbij jullie zelden in de camera kijken om te laten zien hoe jullie écht zijn. Zo vereeuwigen we jullie liefde in verrassende foto’s waarvan je zegt: wat een gave foto!

Ik kan je wel vertellen dat ik ben afgestudeerd aan de Fotovakschool in Boxtel, tientallen cursussen heb gevolgd en inmiddels al meer dan 250 succesvolle reportages op mijn naam heb staan. Maar veel professionele fotografen zullen je dit vertellen. Het maakt mij niet uniek.

Wat mij wél uniek maakt is de relatie met jou en je familie en de manier van fotograferen. Door persoonlijk contact zorg ik dat jullie je op jullie gemak voelen en mij als fotograaf vergeten. Jullie merken niet dat de camera in de buurt is. Er wordt niet geposeerd. En juist dan maak ik echte foto’s, met momenten zoals ze zijn. Deze techniek van fotograferen is geïnspireerd door de Moment Design methode.

Meningen over Michael Basten Fotografie

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact