Michael & Giso

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Michael & Giso

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Michael en Giso kent een speciaal verhaal. Sinds het begin in 2007 zijn de twee eigenaren op een missie om de service en toewijding van vroeger in de herenmode weer te herstellen. Daarom zijn zij met twee termen in het achterhoofd aan de slag gegaan: eerlijk advies en overdeelde aandacht. 

Sindsdien zijn zij begonnen aan een uniek concept: Private Tailoring.

Bij Michael en Giso kun je ervan verzekerd zijn dat je die ideale pasvorm wordt aangemeten. Alles wordt gemeten aan de hand van 35 meetpunten en de meetlint, de pakken worden met de hand vervaardigd in een atelier in het Britse Leeds. Ten slotte kun je met een keuzemogelijkheid uit meer dan 6000 stofsoorten (van uitsluitend de beste stoffenhuizen als Dormeuil en Vitale Barberis) ervan verzekerd zijn dat jouw ideale maatpak te ontdekken valt samen met Michael en Giso.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Waarvoor kan de bruidegom bij jullie terecht?
Pakken
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2007

Meningen over Michael & Giso

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
info16612
Door Anne van
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Als weddingplanner merk ik dat vaak de aandacht uitgaat naar de bruid en het uitzoeken van de jurk, maar sinds ik samenwerk met Michael & Giso weet ik: de bruidegom krijgt ook een fantastische ervaring met het uitzoeken van het pak!! Want wauw.... de pakken zijn an sich niet alleen van een geweldige kwaliteit, maar de beleving en service die de bruidegom krijgt en ervaart bij M&G zijn een waar cadeau! Alle medewerkers zijn stuk voor stuk ontzettend betrokken en willen niets liever dan het perfecte plaatje compleet maken. Twijfel je nog waar je pak te kopen? Ga in ieder geval eens langs in Breda of Amsterdam, want geloof me: dat is de moeite waard!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 4811ZG

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken