Mignon Juwelier

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Mignon Juwelier

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Mignon Juwelier & Stijl in Trend heeft een uitgebreide en up to date collectie aanzoeks- en trouwringen van `verschillende  ateliers zoals Alliance, Gerstner en Promises trouwringen. Schitterende designs in uiteenlopende stijlen voor zowel de klassieke als de moderne bruidsparen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om uw ontwerp te laten maken in ons eigen atelier. Al uw persoonlijke wensen proberen wij te realiseren, vingerafdrukgravure, handschriftgravure, verwerken van edelstenen, wij zijn benieuwd naar uw wensen. Graag nemen wij de tijd om precies uw wensen te begrijpen en daar de goede ringen bij te zoeken of te maken .Het is belangrijk om verschillende vormen ringen te passen en ook te bepalen welke kleur goud het mooist staat bij de huid. Of maken jullie een keuze uit onze ringen die gemaakt zijn van Titanium, Edelstaal of Palladium? Bijzondere alternatieven voor paren die niet van goud houden maar ook voor mensen die zeer allergisch zijn, zijn deze materialen zeer huidvriendelijk. Zeer veel keuzes die gemaakt moeten worden en die het uitzoeken van de ringen zo spannend maakt. Wij staan u graag met raad en daad ter zijde, sieraden zijn onze passie en door jarenlange ervaring hebben wij een grote vakkennis opgebouwd. Zo weet u zeker dat de ringen, symbool van oneindige verbintenis, voor altijd bij jullie horen.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Contant, pin, creditcard ( mastercard, visa, american express)
Wat voor sieraden biedt u aan?
Verlovingsringen, Trouwringen, Collier, Oorbellen, Armband, Horloges, Manchetknopen, Tiaras
Is het mogelijk om een design te personaliseren?
Wij hebben een eigen werkplaats om gepersonaliseerde designs te maken
In welke stijl van sieraden bent u gespecialiseerd?
Moderne stijl
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
Wat zijn de openingstijden?
maandag: 13.00-18.00 dinsdag: 09.00-18.00 woensdag: 09.00-18.00 donderdag; 09.00-18.00 vrijdag: 09.00-21.00 zaterdag:09.00-17.00 zondag: 1e zondag van de maand, 12.00-17.00
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1997

Meningen over Mignon Juwelier

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 5061HH

U vindt Mignon Juwelier & Stijl in Trend in hartje centrum van het pittoreske Oisterwijk. Gelegen aan de A58 is Oisterwijk gemakkelijk bereikbaar vanuit de gehele regio Tilburg, Eindhoven en Den Bosch.

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken