• Prijsklasse Midden

Mignon Juwelier & Stijl in Trend heeft een uitgebreide en up to date collectie aanzoeks- en trouwringen van `verschillende  ateliers zoals Alliance, Gerstner en Promises trouwringen. Schitterende designs in uiteenlopende stijlen voor zowel de klassieke als de moderne bruidsparen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om uw ontwerp te laten maken in ons eigen atelier. Al uw persoonlijke wensen proberen wij te realiseren, vingerafdrukgravure, handschriftgravure, verwerken van edelstenen, wij zijn benieuwd naar uw wensen. Graag nemen wij de tijd om precies uw wensen te begrijpen en daar de goede ringen bij te zoeken of te maken .Het is belangrijk om verschillende vormen ringen te passen en ook te bepalen welke kleur goud het mooist staat bij de huid. Of maken jullie een keuze uit onze ringen die gemaakt zijn van Titanium, Edelstaal of Palladium? Bijzondere alternatieven voor paren die niet van goud houden maar ook voor mensen die zeer allergisch zijn, zijn deze materialen zeer huidvriendelijk. Zeer veel keuzes die gemaakt moeten worden en die het uitzoeken van de ringen zo spannend maakt. Wij staan u graag met raad en daad ter zijde, sieraden zijn onze passie en door jarenlange ervaring hebben wij een grote vakkennis opgebouwd. Zo weet u zeker dat de ringen, symbool van oneindige verbintenis, voor altijd bij jullie horen.

Bezoeker, laat een review achter over Mignon Juwelier en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Mignon Juwelier

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
maandag: 13.00-18.00 dinsdag: 09.00-18.00 woensdag: 09.00-18.00 donderdag; 09.00-18.00 vrijdag: 09.00-21.00 zaterdag:09.00-17.00 zondag: 1e zondag van de maand, 12.00-17.00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Contant, pin, creditcard ( mastercard, visa, american express)
Wat voor sieraden biedt u aan?
Verlovingsringen, Trouwringen, Collier, Oorbellen, Armband, Horloges, Manchetknopen, Tiaras
Is het mogelijk om een design te personaliseren?
Wij hebben een eigen werkplaats om gepersonaliseerde designs te maken
In welke stijl van sieraden bent u gespecialiseerd?
116
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Mignon Juwelier & Stijl in Trend heeft service en gezelligheid hoog in het vaandel staan. dat onze klanten dit ook zo ervaren blijkt wel uit het feit dat we dit jaar de gezelligste winkel van Brabant 2015 geworden zin. Ook hebben we dit jaar 2015 al voor de tweede keer de Allebedrijvenin Award gewonnen voor excellente service. Hier zijn we natuurlijk supertrots op en motiveert ons om ons uiterste best te blijven doen zodat we deze Awards volgend jaar weer winnen!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1997

Adres

Stad: 5061HH

U vindt Mignon Juwelier & Stijl in Trend in hartje centrum van het pittoreske Oisterwijk. Gelegen aan de A58 is Oisterwijk gemakkelijk bereikbaar vanuit de gehele regio Tilburg, Eindhoven en Den Bosch.

Gerelateerde tags:
  • Juweliers
  • Midden
  • Verlovingsringen
  • Trouwringen
  • Collier
  • Oorbellen
  • Armband
  • Horloges
  • Tiaras
  • Eigen werkplaats