• Catering prijs 1.450 €
  • Prijsklasse Midden
  • Website

De mooiste dag van jullie leven; daar werkt Mobile Street Food graag aan mee! Met onze bruiloft catering doen wij er alles aan om van jullie dag een onvergetelijke te maken. Wij staan in nauw contact met diverse weddingplanners en evenementenbureaus om jullie trouwplannen te verwezenlijken.Of organiseer je zelf jouw dag? Wij adviseren je graag!

Meerdere bruidsparen gingen jullie voor en lieten door Mobile Street Food de catering voor hun bruiloft verzorgen. Speciaal voor deze dag zal ons mobiel kookstation extra worden aangekleed.

Mobile Street Food staat voor transparantie, in prijsafspraken en voorwaarden. Geen onduidelijke offertes maar snel, accuraat en meedenkend. Mobiele catering voor ieders budget! Of het nu gaat om 30 personen BBQ of 300 personen huwelijksfeest, Mobile Street Food staat garant voor een geslaagd feest, tot in de puntjes verzorgd.

Binnen 24 uur nemen we contact met je op en heb je een op maat gemaakte offerte in de mail zitten.

Creëer een festival bruiloft met verschillende foodtrucks en foodstandjes of dineer aan een lange tafel en laat alle (BBQ) gerechten uitserveren! Wij denken graag met je mee!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
Op de catering is er geen maximum. Wij zorgen ervoor dat er voldoende eten is en genoeg personeel, zodat uw gasten tegelijkertijd kunnen eten.
Wat is de minimale prijs (per persoon) voor bruiloft catering?
Voor ieders budget, je kunt het zo gek maken als je wilt. Van Pizza, Pasta (prox € 14,50) tot aan uitgebreide BBQ menu's.
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke andere diensten biedt u aan?
Ceremonie, Bestek, Decoratie, Anders
Wat is het minimaal aantal gasten om catering te verzorgen?
30
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Op factuur achteraf.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Onze medewerkers hebben al heel wat meegemaakt, ploegen door het zand met al het materiaal om bij die droomstek te komen waar een gelukkig bruidspaar hun feestavond viert. Of midden in het bos, kleine paadjes volgen om naar het open veld te komen waar er ineens een sprookjesachtige trouwplek tevoorschijnt komt. Elke keer weer is het een feest om het bruidspaar en hun gasten te voorzien van een heerlijke maaltijd, lekkere bites en een goed verzorgde borrel met bediening.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012

Adres

Stad: 1432 AW
Gerelateerde tags:
  • Catering
  • Midden
  • Ceremonie
  • Decoratie