15

Omschrijving

De mooiste dag van jullie leven, daar werkt Mobile Street Food graag aan mee. Met onze bruiloft catering doen wij er alles aan om van jullie dag een onvergetelijke te maken. Wij staan in nauw contact met diverse weddingplanners en evenementenbureaus om jullie trouwplannen te verwezenlijken.Of organiseer je zelf jouw dag? WIj adviseren je graag!

Meerdere bruidsparen gingen jullie voor en lieten door Mobile Street Food de catering voor hun bruiloft verzorgen. Speciaal voor deze dag zal ons mobiel kookstation extra worden aangekleed.

Mobile Street Food staat voor transparantie, in prijsafspraken en voorwaarden. Geen onduidelijke offertes maar snel, accuraat en meedenkend. Mobiele catering voor ieders budget! Of het nu gaat om 30 personen BBQ of 300 personen huwelijksfeest, Mobile Street Food staat garant voor een geslaagd feest, tot in de puntjes verzorgd.

Details

 • 1.450 €
 • mid/high-end
 • Wat is de maximale capaciteit van de trouwlocatie?

  Op de catering is er geen maximum. Wij zorgen ervoor dat er voldoende eten is en genoeg personeel, zodat uw gasten tegelijkertijd kunnen eten.
 • Tegen welk budget kunt u catering leveren?

  Voor ieders budget, je kunt het zo gek maken als je wilt. Van Pizza, Pasta (prox € 14,50) tot aan uitgebreide BBQ menu's.
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  mid/high-end
 • Welke andere diensten biedt u aan?

  Banket, Bestek, Decoratie, Anders
 • Wat is het minimaal aantal gasten om catering te verzorgen?

  30
 • Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

  Op factuur achteraf.
 • Vertel ons een nieuwsgierigheid of een typerende gebeurtenis van uw bedrijf.

  Onze medewerkers hebben al heel wat meegemaakt, ploegen door het zand met al het materiaal om bij die droomstek te komen waar een gelukkig bruidspaar hun feestavond viert. Of midden in het bos, kleine paadjes volgen om naar het open veld te komen waar er ineens een sprookjesachtige trouwplek tevoorschijnt komt. Elke keer weer is het een feest om het bruidspaar en hun gasten te voorzien van een heerlijke maaltijd, lekkere bites en een goed verzorgde borrel met bediening.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2012

Reviews (0)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0
0 meningen

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Shutterstock
De lekkerste hapjes en drankjes met deze cateraars uit Noord-Holland!
Foto: Mobile Streetfood
De beste catering services voor je bruiloft in Noord-Holland!

Adres van Mobile Street Food in Noord-Holland:

Oosteinderweg 287e 1432 AW Aalsmeer