• Prijsklasse Midden

Jouw herinneringen vastgelegd met liefde voor de liefde!

Jullie hebben elkaar het ‘ja woord’ gegeven om te gaan trouwen. Een dag om nooit te vergeten! Het wordt een dag vol met mooie momenten. Momenten waar jullie later graag op terug kijken, herinneringen voor het leven.

Met liefde voor de liefde, oog voor detail, plezier en spontane momenten leg ik jullie bruiloft vast in een mooi ‘fotoverhaal’. Elke bruiloft is ander en uniek, dit vraagt dan ook om maatwerk. Ik kan niet wachten om jullie verhaal te horen! In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we alle wensen en mogelijkheden.

Bezoeker, laat een review achter over Modi Fotografie en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Modi Fotografie

4.9 2 reviews
Door Sharona
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Dionne wil je zeker op je bruiloft hebben! Ze heeft creatieve ideeen, is professioneel  en laat je altijd goed op de foto staan. Daarnaast is ze erg gezellig en heeft altijd snel een preview klaar. Kortom een enthousiaste fotograaf met passie voor het vak!

Misbruik rapporteren
Door Brian
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Dionne is een professionele, gezellige en toffe fotograaf. Zij is geduldig en fijn in de omgang gedurende de dag zelf. Haar foto kwaliteit spreek voor zichzelf. Twijfel niet zij is een topper! 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
Pakket Brons - vanaf €995 (6 uur fotografie), Pakket Zilver - vanaf €1260 (8 uur fotografie), Pakket Goud - vanaf €1650 (10 uur fotografie)
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Anders
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Zodra de aanbetaling (20% van het totaal bedrag) voldaan is staat jullie trouwdag definitief in mijn agenda. 7 dagen voor jullie bruiloft ontvangen jullie de factuur voor de overige betaling, deze dient binnen 14 dagen voldaan te worden.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Mijn naam is Dionne Moors, ik woon in het mooie Zuid-Limburg. Maar als het om het fotograferen van liefde gaat reis is door heel Nederland & België. Met liefde voor de liefde, oog voor detail, plezier en spontane momenten leg ik jullie mooiste herinneringen vast aan de hand van een 'fotoverhaal'. Het liefste fotografeer ik de liefde! De liefde voor elkaar, de liefde voor jullie kindje of de liefde voor jouw gezin & familie. De liefde voor fotografie is een jaar of zes geleden begonnen met de camera van mijn vader. Op dit moment geniet ik van alle leuke momenten en de mooie resultaten van een bruiloft of fotoshoot. Behalve fotograferen werk ik als verpleegkundige in de gehandicaptenzorg en weet je wat? I love it! Ik omschrijf mijn stijl als licht, romantisch, vrolijk en speels. Tijdens een fotoshoot of bruiloft vertaal ik jullie verhaal naar een blijvende herinnering op beeld. Het eindresultaat zal een fotoreportage zijn die jullie eigen verhaal vertelt, een herinnering voor altijd.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2020
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk voornamelijk alleen. Maar ik werk zeker ook samen met een hele toffe 2e fotograaf en videograaf! Willen jullie dat er helemaal niks gemist wordt, dat echt alles op de foto staat? Van decoratie tot emoties en alles daar tussen. Willen jullie graag de mooiste momenten vanuit verschillende perspectieven gefotografeerd? Dat kan met een 2e fotograaf! Vinden jullie het gaaf om behalve foto's ook een film te ontvangen? Dan kan dat met een videograaf.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Binnen 48 uur na afloop van jullie bruiloft ontvangen jullie de preview van de trouwdag. Deze preview bevat verschillende foto's van de gehele dag. Binnen 3 weken ontvangen jullie de totale reportage, deze foto's ontvangen jullie digitaal in een mooie online omgeving. Zodra jullie in de online omgeving jullie favoriete foto's hebben aangegeven ga ik aan de slag met het fotoboek! Deze zal dan zo snel mogelijk richting jullie komen.

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie
  • 6 maanden
  • Afspraak is nodig