Home Foto en Video Foto en Video Porto Foto en Video Porto

Momento Cativo

Ga naar het gesprek Meer Informatie
ZIWA
WINNER'22
Home Foto en Video Foto en Video Porto Foto en Video Porto

Momento Cativo

Ga naar het gesprek Meer Informatie
ZIWA
WINNER'22
vertalen

Wat je van Vanessa en Ivo mag verwachten, is een extreme toewijding en liefde voor de trui. Ze weten hoe belangrijk deze dag in je leven zal zijn en verbinden zich ertoe het mogelijke en het onmogelijke te doen, zodat je fotografische herinneringen op de juiste manier overeenkomen met elke traan, elke knuffel, elke glimlach ...
De filosofie van het Captive Moment is vrij simpel, ze willen niet gewoon een andere aannemer zijn, ze willen een vertrouwensrelatie omdat ze ze meer kunnen verwachten dan een fotografische service, maar het verhaal van je familie-intimiteit is de reden waarom meer dan een resultaat leuk vinden is belangrijk om een wederzijds inlevingsvermogen te voelen waardoor zij u een gepersonaliseerd en zo oprecht werk kunnen aanbieden. Aarzel niet om te glimlachen, te huilen, jezelf te zijn. Ze beloven niet naar de klok te kijken, noch extra's te eisen voor de extra tijd die ze worden gevraagd om te blijven, hoewel ze in het perspectief van dit team niet veel hebben gediend voor het uiteindelijke resultaat, maar ze geloven dat als ze een filosofie hebben van een relatie van medeplichtigheid en niet van klant, het moet ook van toepassing zijn op de toewijzing van samen beslissen wanneer de beste tijd is om de dag af te sluiten.

FAQ´s

Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Momento Cativo

4.8
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(4)
Aanrader?
(4)
elodie_mendes
Door Elodie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Na een jaar nu, ben ik momenteel bezig met het beoordelen van onze foto's en kan ik hier niet langskomen om mijn recensie te schrijven! Ik had echt geen betere fotografen kunnen kiezen, ze zijn ongelooflijk! Deze foto's zijn voor altijd mijn herinnering aan mijn speciale dag en zijn adembenemend. MOOI! Het was het echt waard! Ik ben ze een grote dank verschuldigd!

Misbruik rapporteren
charlie.silagoni
Door Sílvia
5
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft
vertalen

Een team van uitmuntendheid op alle niveaus. Naast dat ze professionals zijn, hebben ze ons een grote empathie geschonken. En naast de voor de hand liggende beeldkwaliteit die op zo'n speciale dag gewenst is, wordt vooral gezocht naar een verbinding, die een aangename sfeer van vriendschap en glimlachuitwisseling creëert, zodat alles spontaner en natuurlijker is. The Captive Moment voldoet aan al deze kwaliteiten. Een speciaal paar dat u in overweging moet nemen bij het kiezen. Voor hen moeten we gewoon zeggen: DANK U! ;)

Misbruik rapporteren
jon_sparku_1
Door Costa
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Van de beste fotografen die ik ooit heb ontmoet ...... spectaculaire foto's.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 4000

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact