Moods by Sarah

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Moods by Sarah

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Ik ben Sarah Dikker, eigenaar van Moods by Sarah. Ik ben bloemstylist in hart en nieren, maar niet alleen bloemstylist. Sinds 2014 mag ik mij ook winnares van het SBS6 programma: Hollands Beste Bloemstylist noemen!! Deze titel vertaalt mijn liefde voor het vak, hoe innoverend ik te werk ga en waar ik toe in staat ben.

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven!
Niet zomaar een dag, maar een dag dat de gasten speciaal voor jou komen. Een dag die je kunt plannen zoals jij wilt. Deze dag zal veel besproken worden en veelvuldig op beeld vastgelegd worden. Een schitterend bruidsboeket, corsages voor getuige en ouders en een locatie die nog unieker aandoet door gebruik van bloem-arrangementen. Met een compleet concept dat speciaal voor jullie ontworpen wordt.

Het concept bevat een uitgebreid moodboard, verschillende brainstormsessies om over stijl & mogelijkheden te bespreken, tekeningen en plattegrond om de ruimte tijdens de trouwdag te visualiseren en een uniek cadeau boeket passend bij de stijl van het huwelijk – tijdens de offerte bespreking. Er is ontzettend veel mogelijk, vraag er naar bij Moods by Sarah. We gaan graag met je in gesprek en geven professioneel advies!

FAQ´s

Welke diensten biedt u aan?
Bruidsboeket, Bloemstyling Trouwlocatie, Bloemstyling Algemeen, Hoofddeksels, Corsages, Auto decoratie

Meningen over Moods by Sarah

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 3437 ZN

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact