Moon About

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Moon About

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Moon About is de akoestische band die het beste van 2 werelden biedt: We spelen zacht genoeg om dichtbij de gasten te staan terwijl een gesprek gewoon mogelijk is. En met onze bezetting van gitaar, contrabas en percussie hebben we ook alles in huis voor echte popmuziek waar prima op gedanst kan worden. We kunnen dus iets toevoegen aan ieder deel van je feest: van een prachtige ballad bij ceremonie of ontvangst tot pakkende nummers om op te dansen tot in de late uurtjes. We hebben een enorm repertoire en spelen dus nummers van alle tijden en genres.

Moon About past overal: we zitten niet vast aan stekkers of boxen en kunnen dus ieder moment verplaatsen. We kunnen binnen en buiten spelen of afwisselen over meerdere ruimtes. Als je meer volume wilt, kunnen we ook alles versterken, bijvoorbeeld voor een lekker stevige sound aan de dansvloer.

We zijn flexibel en hanteren geen vaste setlist of speeltijden: liever luisteren we naar jullie wensen en ideeën zodat we het meeste kunnen toevoegen aan het programma. We hebben heel veel ervaring en nemen graag jullie dag eerst vrijblijvend door zodat je een goed beeld krijgt van onze invulling.

Moon About speelt Engelstalige pop uit de Top 2000 van alle jaren.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bank, Paypal, cash
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1994

Meningen over Moon About

4.9
7 reviews
7 reviews
Professionaliteit
(7)
Prijs/kwaliteit
(7)
Aanrader?
(7)
maartjepoerink
Door Maartje
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een mooie en vrolijke muziek hebben jullie vorige week zaterdag op onze bruiloft gespeeld. Allerlei mooie liedjes zowel oud als van nu.Het was echt geweldig, dank jullie wel!Ook het voorafgaande contact verliep super, snelle leuke reacties.Ook heel bijzonder dat jullie speciaal voor ons een liedje hebben ingestudeerd.Kortom, wij raden Moon About absoluut aan. Elk feest wordt met deze band veel mooier :)!

Misbruik rapporteren
vismayabakker
Door Vismaya
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Als je een feest wilt geven boek dan deze jongens. Ze zijn echt super! Ze hebben onze bruiloft echt gemaakt. Van ingetogen tijdens de ceremonie tot swingend op de feestavond. Moon About maakt alles waar wat ze beloven. Echt te gek.

Misbruik rapporteren
marliesoverbeek
Door Marlies
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben Moon About geboekt voor ons huwelijksfeest. We zochten een band die op een passende manier het diner op kon luisteren, en daarna ook voor nog wat vuur op de dansvloer kon zorgen. Daarnaast was ons feest buiten op een locatie van Natuurmonumenten waardoor buiten geen versterkte muziek gespeeld mocht worden. Ik heb Moon About gevonden via Google, aan de ene kant wel spannend om op basis van online informatie te boeken, maar de site en de filmpjes geven een heel goed beeld van wat je kunt verwachten. Alhoewel: ik vond het dansvloer deel van ons feest wat spetterender (gelukkig!) dan verwacht vooraf, dus dat kan zeker ook. De communicatie onderling verliep heel prettig en vlot, je merkt dat de band gewend is om in dit soort settings te spelen. Van onze gasten kregen we veel vragen waar we de band vandaan hadden, veel complimenten. Leuk hoe een band met toch echt een eigen stijl breed mensen aan weet te spreken. Al met al, wij zijn heel tevreden en zouden Moon About zeker aanbevelen en zelf overwegen voor een volgend feest.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 1506 ZW

Moon About speelt in heel Nederland en rekent meestal geen reiskosten.

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact