• Prijsklasse Midden

Van uitbundig feest tot intiem diner, van bruidsboeket tot complete locatie styling. Juist omdat een huwelijk heel persoonlijk is moet alles kloppen. Wij zetten jullie wensen graag om naar een tastbaar geheel in de perfecte setting om jullie dag onvergetelijk te maken.

Mullers Floral Art is gespecialiseerd in styling en bloemcreaties van exclusieve huwelijken en events. Met oog voor detail zorgen wij altijd voor een prachtig afgestemd geheel. Een bruiloft styling die tot in de puntjes klopt, en waar nog lang over gesproken zal worden.

Wij leveren

 • Exclusieve huwelijk styling
 • Styling concept op maat
 • Bloemwerk, styling items en meubilair
 • Bezorg en op/af/ombouw service

Onze werk wijze:

 • Kennismaking in onze showroom
 • Vrijblijvend styling voorstel, met onze mogelijkheden
 • Bij acceptatie voorstel een datum blokker van de trouwdatum
 • Detail afspraak op locatie (optie)
 • Voorstel gedetailleerd styling plan
 • Communicatie met jullie ceremonie meester/weddingplanner
 • Bezorgen en opbouwen van de bloemen en styling items op locatie
 • Ombouwen van de bloem decoraties en styling op de dag zelf.
 • Opruimen en afbouwen van de styling items

 

Wij ondersteunen jullie op elk gewenst moment en maken graag een stylingplan op maat. Wij zorgen dan voor het ontwerp, contacten met betreffende leveranciers en natuurlijk de uitvoering op de dag.

Dus zijn jullie op zoek naar dat unieke bruidsboeket en professionele styling van jullie huwelijk, dan denken wij graag met jullie mee om deze dag tot een onbezorgde en onvergetelijke dag aan te kleden!

Let’s inspire eachother and create new things!

 

EN

 

From exuberant party to intimate dinner, from bridal bouquet to complete location styling.  It is precisely because a marriage is very personal that everything must be right.  We are happy to convert your wishes into reality in the most perfect setting to make your day unforgettable.

Mullers Floral Art specializes in styling and floral creations for exclusive weddings and events.  With an eye for detail, we always ensure a beautifully coordinated ensemble.  A wedding styling that is just right, and that will be talked about for a long time.

We deliver:

 – Exclusive wedding styling
 – Custom styling concept
 – Floral arrangements, styling items and furniture
 – Delivery, installation, arrangement and removal service


Our method:

 – Introduction to our showroom
 – No obligation styling proposal, with our options
 – Upon acceptance of the proposal, a guaranteed schedule until the wedding date
 – Detailed appointment on location if desired
 – Proposal detailed styling plan
 – Communication with your wedding planner or master of ceremonies
 – Delivery and installation of the flowers and styling items on location
 – Arrangement of the flower decorations and styling on the day itself.
 – Dismantling, clearing up and removal of the styling items

We support you at all times and are happy to create a tailor-made styling plan.  We take care of the design, contacts with relevant suppliers and of course the implementation on the day.

So if you are looking for that unique wedding bouquet and floral atmosphere, combined with professional wedding styling, then we would like to imagine along with you, to make your day carefree and unforgettable!

Let’s inspire each other and create new things!

Bezoeker, laat een review achter over Mullers Floral Art en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Mullers Floral Art

4.9 2 reviews
Door Mihaela en Arjen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Voor onze bruiloft hebben wij Mullers gevraagd de bloemen te verzorgen. Keven en zijn team hebben dit waanzinnig mooi gedaan! Helemaal passend bij onze voorkeuren, dromen en wensen. Onze verwachtingen werden flink overtroffen. Maar niet alleen door de bloemen, ook door de super mooie styling. Dit kun je gerust aan ze overlaten. Echt een aanrader, een dikke 10!!!

Misbruik rapporteren
Door Sina Van Harn
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Als Weddingplanner kan ik Mullers Floral Art aanraden. Keven en zijn team werken enorm professioneel en weten altijd te vertalen wat een bruidspaar wenst.

Ook buitengewone aanvragen zijn bij hun geen probleem en alles wordt met veel liefde gemaakt.

Sina van Harn

Weddingplanner 

Exceptional Weddings & Events 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke diensten biedt u aan?
Bruidsboeket, Bloemstyling Trouwlocatie, Bloemstyling Algemeen, Hoofddeksels, Corsages, Auto decoratie, Anders
Werkt u met een catalogus of kunnen de boeketten gepersonaliseerd worden?
Gepersonaliseerde boeketten
Bent u ook beschikbaar voor bloemendecoratie en styling op locatie?
Ja, ik regel ook bloemen op locatie
Wat zijn de openingstijden?
werken uitsluitend op afspraak.
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
20% na offerte akkoord. 80% twee weken voor huwelijk.
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Mullers Floral Art is gespecialiseerd in styling en bloemcreaties van exclusieve huwelijken en events. Met oog voor detail zorgen wij altijd voor een prachtig afgestemd geheel. Een bruiloft styling die tot in de puntjes klopt, en waar nog lang over gesproken zal worden.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012

Adres

Stad:

Wij zijn landelijk actief en werken zowel vanuit Rotterdam als Aalsmeer

Vergelijkbare leveranciers

Bruidsboeketten | Den Haag
Reageert
snel
2

Be Guapa verzorgt niet alleen een fantastisch bruidsboeket op maat, maar ook een geweldige bloemstyling op locatie.  Hoe leuk is het wanneer de hele locatie is aangekleed in de zelfde stijl als jouw huwelijksboeket? Tijdens de ceremonie prachtige boeketten aan het prieeltje of in de trouwzaal,  kleine... Zie +

Bruidsboeketten | Amsterdam
Reageert
snel
1

Welkom bij Met de bloemen van Eva! Jullie grote dag komt er aan, jullie gaan trouwen! Deze prachtige dag zul je vieren met alle mensen die je lief hebt en het wordt één van  de mooiste dagen uit jullie leven! Hieraan wil ik graag helpen met het verwezenlijken van uw wensen en dromen voor de... Zie +

Bruidsboeketten | Amsterdam
Reageert
snel
2

Gefeliciteerd, wat een feest! U gaat trouwen!  Welkom op mijn pagina bij Zankyou. Uw trouwdag wilt u natuurlijk een feestelijk tintje geven, of het nu gaat om bevestiging van uw liefde in kleine kring of om een groots feest. Bij zo’n mijlpaal in uw leven past een persoonlijk advies en ontwerp op... Zie +

Bruidsboeketten | Amsterdam
Reageert
snel
3

BRUIDSBLOEMWERK Van bruidsboeket tot corsage, kerkversiering tot bloemen voor de auto, alles is mogelijk. Alles op gebied van bloemen en decoratie om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Wij vertalen de ‘love story’ van het bruidspaar naar customized bruidsbloemwerk, met liefde. BEN JIJ EEN... Zie +

Bruidsboeketten | Amsterdam
Reageert
snel
3

Field of Hope In tijden van ultieme romantiek en liefde biedt Field of Hope de mogelijkheid om je trouwboeket te vereeuwigen. Field of Hope is gespecialiseerd in het drogen van bloemen, om ze daarna te verwerken tot een prachtige compostitie in gerecycled glaswerk of vintage lijsten. Hoe we werken In... Zie +

Floral Dreams Sterk aanbevolen
Bruidsboeketten | Heiloo
Reageert
snel
12

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Ik ben Marit en maak met heel veel liefde het bloemwerk voor jullie perfecte dag. Willen jullie mooie lichte kleuren, of juist alle kleuren? Natuurlijk, dat kan! Ik luister geduldig naar jullie wensen en help jullie in jullie keuze, zo sta ik altijd achter mijn... Zie +

Bruidsboeketten | Amsterdam
Reageert
snel

Ben je zoek naar een mooi bruidsboeket of naar iemand die de gehele styling van je bruiloft op zich kan nemen? Droom je over bloemenkransen en -bogen en pilaren met vazen vol veldbloemen erop? Geweldig, daar hou ik van! Neem contact met me op en we creëren samen een onvergetelijke setting voor jullie... Zie +

Bruidsboeketten | Zandvoort
Reageert
snel

Youdid Floral Design is Judith Griffioen, freelance bloemiste te Zandvoort met een passie voor bruidsbloemwerk en een unieke manier van werken. Er is geen winkel, maar een werkplaats, er is geen voorraad, maar er wordt altijd speciaal ingekocht voor jullie huwelijk en bovenal, er is tijd! Tijd om... Zie +

Gerelateerde tags:
 • Bruidsboeketten
 • Midden
 • Bruidsboeket
 • Bloemstyling Trouwlocatie
 • Bloemstyling Algemeen
 • Hoofddeksels
 • Corsages
 • Auto decoratie
 • Gepersonaliseerde boeketten