My Story Design & Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

My Story Design & Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

My Story Design: ¨Captures people as they are¨

My Story Design & Fotografie legt bruiloften op een zo puur, liefdevolle en echt mogelijke manier vast. Dit doet Mascha met heel veel passie en enthousiasme... Zij leeft mee met jullie grote dag, waardoor ze jullie gevoel perfect op beeld weet vast te leggen. ¨Stiekem heb ik vaak een glimlach op mijn gezicht en ook ik laat wel eens een traan tijdens de vows.¨

Meningen over My Story Design & Fotografie

4.7
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(2)
(1)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
anneloesberends
Door Anneloes
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Nadat ik Mascha had ontmoet op een mini bruidsbeurs, wilde ik graag een orienterend gesprek met haar samen met (toen nog) mijn verloofde. Tijdens dat gesprek was er meteen een klik tussne Mascha en ons. We hebben een heel fijn gesprek gehad waarin we direct ook al veel tips kregen die we konden gebruiken tijdens onze voorbereidingen. We hebben Mascha niet alleen gevraagd als fotograaf  op onze bruiloft, maar ook om onze trouwkaart te ontwerpen.Dit was een hele fijne samenwerking, waarin ze goed luisterde naar onze wensen en uiteindelijk met een heel mooi resultaat.

Op de dag zelf hebben we aan Mascha een hele fijne fotograaf gehad, en ook second shooter Kim, door Mascha meegenomen, was een echte meerwaarde. De samenwerking tussen hen beide was goed, er werd goed meegedacht en overleg gepleegd waar nodig. Als bruidspaar hebben wij hen tijdens de ceremonies amper waargenomen.De foto's zijn ook heel mooi geworden. Wij zijn hier heel blij mee!We kunnen Mascha dan ook echt aanbevelen!

Misbruik rapporteren
info16026
Door Mark
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

20 april zijn wij getrouwd. 15 april belde onze fotograaf af. Dan schrik je wel even. Via via kwamen we al vrij snel bij My Story Design & Fotografie terecht en na een telefoontje en een Skype gesprek in de avond, er was geen tijd meer om af te spreken, hadden we best wel een goede klik. En we zijn niet teleurgesteld. Mascha heeft een fantastische reportage geschoten. Ik heb tijdens de dag nauwelijks gemerkt dat ze er was en de foto’s zijn zo mooi treffend. Het hele gevoel van de dag is heel mooi vastgelegd.

De voorbereiding was kort, de communicatie snel en to the point, het eindresultaat een reportage waar we nog lang in zullen terugkijken.

Misbruik rapporteren
jantinerijkaart
Door Edwin en Jantine
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben de samenwerking met Mascha, als fotograaf van onze bruiloft, als zeer positief ervaren. Ze denkt vooraf mee met de locaties en is in de voorbereiding goed bereikbaar voor allerlei vragen. Tijdens de dag zelf zorgt ze op een ontspannen manier dat alles vastgelegd wordt, waardoor ze eigenlijk ook weer niet opvalt. Dus wat ons betreft niet twijfelen en gewoon boeken bij Mascha. We wachten nog op het fotoalbum, dus daar kunnen we niks over zeggen. Maar hebben al wat foto's van Mascha gekregen (in de late avond na onze bruiloft....Top was dat) en die zijn veelbelovend.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact