Nanny at Home

Top
leverancier
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie al druk bezig met de voorbereidingen van jullie grote dag? Zeker weten dat een trouwjurk, trouwlocatie, trouwfotograaf, eten en muziek regelen op jullie to-do list stond... Maar hebben jullie ook al gedacht aan alle kleintjes die aanwezig zullen zijn op de grote dag? Nanny at Home verzorgt kinder opvang op locatie! Ideaal voor jullie grote dag.

Nanny at Home heeft de liefste oppassers geselecteerd die jij op locatie kunt inzetten. Tijdens het feest zullen zij als extra begeleiding kunnen bijspringen, en kunnen ze ook activiteiten voor de kinderen verzorgen. Denk aan spelletjes, liedjes, dansen, knutselen... Niets is te gek! De nannies van Nanny at Home zitten vól creatieve ideeën. De kinderen op jullie bruiloft hoeven zich in ieder geval geen moment te vervelen.

En zodra het bed tijd is? Dan brengt de oppasser van Nanny at Home de kinderen naar bed, zodat jullie nog even zorgeloos door kunnen feesten!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 2 reviews
Door jikki
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Nanny at Home heeft ons geassisteerd bij de Probo familiedag, waarbij zo´n 150 kinderen aanwezig waren. De nannies van Nanny at Home hebben met de kinderen geknutseld, hen geschminkt en leuke spelletjes gespeeld. Alleen maar positieve reacties en de kinderen hadden een super dag! Zeker een aanrader om Nanny at Home in te zetten bij jullie trouwfeest.
Misbruik rapporteren
Door hetty
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Ons trouwfeest was ontzettend relaxed, mede door de oppas van Nanny At Home! De volwassenen konden lekker bijkletsen met een drankje, terwijl de oppas spelletjes speelde met de kinderen. Echt een aanrader!
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De factuur dient van te voren worden betaald.
Wat voor soort animatie biedt u aan?
Kinderen
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Hoe lang duurt de activiteit?
Ieder bruidspaar heeft zijn eigen planning van deze bijzondere dag. Veel is mogelijk. Tijdens het feest kunnen we als extra begeleiding bijspringen, maar we kunnen ook activiteiten met de kinderen ondernemen zoals spelletjes, liedjes, dansen, knutselen... Niets is te gek! Ook kunnen we de kindjes naar bed brengen zodat de volwassen nog even door kunnen feesten.
Wat zijn uw tarieven?
Ontvang vrijblijvend een offerte op maat van Nanny at home
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Wist je dat iedere oppas heel graag bij de feestjes wil oppassen... Die zijn het leukste en het gezelligst..
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Animatie
  • Midden
  • Kinderen