Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie al druk bezig met de voorbereidingen van jullie grote dag? Zeker weten dat een trouwjurk, trouwlocatie, trouwfotograaf, eten en muziek regelen op jullie to-do list stond... Maar hebben jullie ook al gedacht aan alle kleintjes die aanwezig zullen zijn op de grote dag? Nanny at Home verzorgt kinder opvang op locatie! Ideaal voor jullie grote dag.

Nanny at Home heeft de liefste oppassers geselecteerd die jij op locatie kunt inzetten. Tijdens het feest zullen zij als extra begeleiding kunnen bijspringen, en kunnen ze ook activiteiten voor de kinderen verzorgen. Denk aan spelletjes, liedjes, dansen, knutselen... Niets is te gek! De nannies van Nanny at Home zitten vól creatieve ideeën. De kinderen op jullie bruiloft hoeven zich in ieder geval geen moment te vervelen.

En zodra het bed tijd is? Dan brengt de oppasser van Nanny at Home de kinderen naar bed, zodat jullie nog even zorgeloos door kunnen feesten!

Wij vermaken de kinderen op jullie bijzonder feest!

www.nanny-at-home.nl

FAQ´s

Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De factuur dient van te voren worden betaald.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Hoe lang duurt de activiteit?
Ieder bruidspaar heeft zijn eigen planning van deze bijzondere dag. Veel is mogelijk. Tijdens het feest kunnen we als extra begeleiding bijspringen, maar we kunnen ook activiteiten met de kinderen ondernemen zoals spelletjes, liedjes, dansen, knutselen... Niets is te gek! Ook kunnen we de kindjes naar bed brengen zodat de volwassen nog even door kunnen feesten.
Bezoeker, laat een review achter over Nanny at Home en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Nanny at Home

4.9
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
antsjedevries007
Door Annie
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Wow wat is dit handig een Nanny/oppas op je bruiloft! De nanny vermaakt de kinderen terwijl wij rustig konden gaan eten. De kinderen waren ook enthousiast.. ze vroeg de volgende dag " gaan we weer naar het feest? " haha Top geregeld

Misbruik rapporteren
jikki
Door Jikki
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Nanny at Home heeft ons geassisteerd bij de Probo familiedag, waarbij zo´n 150 kinderen aanwezig waren. De nannies van Nanny at Home hebben met de kinderen geknutseld, hen geschminkt en leuke spelletjes gespeeld. Alleen maar positieve reacties en de kinderen hadden een super dag! Zeker een aanrader om Nanny at Home in te zetten bij jullie trouwfeest.
Misbruik rapporteren
hetty
Door Hetty
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Ons trouwfeest was ontzettend relaxed, mede door de oppas van Nanny At Home! De volwassenen konden lekker bijkletsen met een drankje, terwijl de oppas spelletjes speelde met de kinderen. Echt een aanrader!
Misbruik rapporteren

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier