• Prijsklasse Midden
  • Website

Wilt u dat uw bruiloft voor zowel de volwassenen als de kinderen een feestje wordt? Wij nemen u en de ouders de zorg voor de kinderen uit handen, waardoor het voor jong en oud een feestelijke dag wordt!

Een bruiloft is een onvergetelijke en speciale dag, zowel voor u als voor de gasten. Voor de aanwezige kinderen is het fijn om gedurende deze vaak lange dag even lekker te kunnen spelen of creatief bezig te zijn. Hierdoor kunnen ook de ouders zorgeloos genieten van de diverse onderdelen van het programma.U kunt kiezen voor opvang of activiteiten bij de ceremonie, de receptie of het diner, maar ook opvang gedurende de hele dag is een mogelijkheid.
Indien er voor de kinderen slaapgelegenheid op of nabij de locatie aanwezig is, houden wij ook ‘s avonds een oogje in het zeil als de kinderen op bed liggen en de ouders nog bij het diner of op het feest zijn. Voor baby's en peuters kunnen wij ook zelf een slaapruimte creëren met campingbedjes.

Wij verzorgen alle spel,- verzorgings- en creatieve materialen en professionele begeleiding door Party & Event Nanny's. We nemen zelf contact op met uw feestlocatie om af te stemmen wat de mogelijkheden zijn en welke ruimte voor ons beschikbaar is. We informeren hen over wat onze activiteiten zijn en wat we nodig hebben. Dit voorkomt onduidelijkheden op de dag zelf en zo heeft u hier verder geen omkijken naar! Qua aankleding van de creatieve tafels proberen we ook altijd rekening te houden met de styling en de eventuele themakleur van uw bruiloft.


Voor meer informatie over de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte, neem gerust contact met ons op!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Via bankoverschrijving
Wat voor soort animatie biedt u aan?
Kinderen
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Hoe lang duurt de activiteit?
Dat is geheel afhankelijk van uw wensen. We kunnen voor enkele uurtjes komen, maar ook voor de hele dag en avond.
Wat zijn uw tarieven?
Ook dit is afhankelijk van uw wensen, het aantal en de leeftijden van de kinderen en de locatie. We werken door heel Nederland en in België, maar hoe verder de locatie, des te meer reiskosten zullen er in rekening worden gebracht. Hiervoor stellen we graag een vrijblijvende offerte op.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Zomer 2015 belde op een donderdagmiddag een bruidegom op om te informeren of wij kinderactiviteiten op hun bruiloft konden verzorgen. Natuurlijk kunnen wij dat, maar op de vraag wanneer de bruiloft plaats zou vinden antwoordde hij met "overmorgen"... Dat was aardig last minute, maar zoals gewoonlijk hebben we er alles aan gedaan om dit nog te regelen! En zo hadden de kinderen op zaterdagmiddag een heerlijke tijd met knutselen en spelletjes doen onder begeleiding van een Party & Event Nanny.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011

Adres

Stad: 4876 CP