Home Foto en Video Foto en Video Paris (75) Foto en Video Paris

Nicko Wedding Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Foto en Video Foto en Video Paris (75) Foto en Video Paris

Nicko Wedding Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 2.000 €
vertalen

15 jaar geleden ontdekte ik fotografie, het werd een passie, een beroep, mijn leven. Ik ben al 10 jaar professioneel fotograaf en 4 jaar trouwfotograaf.

Het is dankzij concerten, festivals en artiesten dat ik emoties, het publiek, de mensen heb leren vatten. In deze jaren heb ik gewerkt aan licht, techniek en leerde ik de mooiste momenten vast te leggen.

Door in de schaduw en in discretie te zijn, belicht ik jouw dag. Geen bevroren foto's, gechoreografeerde poses, ik geef de voorkeur aan spontane en natuurlijke foto's.

Of het nu in Frankrijk of in het buitenland is, in de straten van New York of midden in de natuur, mijn enige doel is om het huidige moment te sublimeren.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
2.000 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Artistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Je demande 35% du total à verser lors de la signature du contrat. Le solde restant se règle le jour du mariage. Le paiement se fera par espèce, chèque ou virement bancaire.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Nicko Wedding Photography

5.0
23 reviews
23 reviews
Professionaliteit
(23)
Prijs/kwaliteit
(23)
Aanrader?
(23)
mariedorsetdesoie
Door Marie-Sophie
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen

Nicko is een fotograaf met een zeldzaam talent en een unieke gevoeligheid. Hij weet hoe te luisteren en het universum te creëren dat u zoekt voor uw bruiloft of een andere gelegenheid.

Ik vroeg hem om deel te nemen aan een inspiratieshoot die me nauw aan het hart lag, hij was echt fantastisch, hij slaagde erin om zowel in het geplande "scenario" te vloeien als de magische en "wilde" sfeer te herstellen waarnaar ik op zoek was, terwijl zich het onderwerp toe-eigenen en het ensceneren met zijn eigen intuïtie.

Het resultaat is adembenemend.

Daarnaast is deze opname "Feeries en pays d´Armor" gepubliceerd op Zankyou, je kunt hem vinden in onderstaande artikelen.

Misbruik rapporteren
alexisetlia
Door Lia
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We hebben Nicko ingeschakeld voor onze bruiloft en we zijn meer dan verheugd. De foto's zijn schitterend. We zijn er helemaal tevreden mee en hebben veel complimenten gekregen van onze gasten, die we uiteraard ook met Nicko hebben gedeeld. Hij wist ons te begeleiden om een resultaat van foto's van koppel aan de top te hebben, maar ook om achter te blijven om veel foto's van ons en onze gasten vol natuurlijkheid te verkrijgen. Het was een waar genoegen om deze dag met hem te delen en ik hoop dat we elkaar snel weer zullen zien ;)

Misbruik rapporteren
lacostefanny
Door Fanny
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Bedankt Nicko voor deze prachtige fotoherinneringen. Bij elke bezichtiging hebben we het gevoel dat we het moment opnieuw beleven. Natuurlijk. Van het moment. Alles waar we van houden.

Heel erg bedankt. We worden nooit moe van het zien en beoordelen van uw sublieme foto's.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 75019

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact