15 jaar geleden ontdekte ik fotografie, het werd een passie, een beroep, mijn leven. Ik ben al 10 jaar professioneel fotograaf en 4 jaar trouwfotograaf.

Het is dankzij concerten, festivals en artiesten dat ik emoties, het publiek, de mensen heb leren vatten. In deze jaren heb ik gewerkt aan licht, techniek en leerde ik de mooiste momenten vast te leggen.

Door in de schaduw en in discretie te zijn, belicht ik jouw dag. Geen bevroren foto's, gechoreografeerde poses, ik geef de voorkeur aan spontane en natuurlijke foto's.

Of het nu in Frankrijk of in het buitenland is, in de straten van New York of midden in de natuur, mijn enige doel is om het huidige moment te sublimeren.

Bezoeker, laat een review achter over Nicko Wedding Photography en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Nicko Wedding Photography

4.9 22 reviews
Door Lia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben Nicko ingeschakeld voor onze bruiloft en we zijn meer dan verheugd. De foto's zijn schitterend. We zijn er helemaal tevreden mee en hebben veel complimenten gekregen van onze gasten, die we uiteraard ook met Nicko hebben gedeeld.
Hij wist ons te begeleiden om een resultaat van foto's van koppel aan de top te hebben, maar ook om achter te blijven om veel foto's van ons en onze gasten vol natuurlijkheid te verkrijgen. Het was een waar genoegen om deze dag met hem te delen en ik hoop dat we elkaar snel weer zullen zien ;)

Misbruik rapporteren
Door Fanny
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Bedankt Nicko voor deze prachtige fotoherinneringen. Bij elke bezichtiging hebben we het gevoel dat we het moment opnieuw beleven. Natuurlijk. Van het moment. Alles waar we van houden.

Heel erg bedankt. We worden nooit moe van het zien en beoordelen van uw sublieme foto's.

Misbruik rapporteren
Door Nolwenn
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hadden een geweldige tijd met Nicko voor onze bruiloft.
Hij weet je op je gemak te stellen en legt ons niets op. De natuurlijkheid en onze persoonlijkheid zijn voelbaar in het resultaat, het is geweldig.
Al onze gasten waren even onder de indruk.
Wij raden 100% aan.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Je demande 35% du total à verser lors de la signature du contrat. Le solde restant se règle le jour du mariage. Le paiement se fera par espèce, chèque ou virement bancaire.
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
2000

Adres

Stad: 75019
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Luxueus
  • Fotografie
  • Artistiek
  • Geen afspraak nodig