Nozza Wedding & Event Design

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Nozza Wedding & Event Design

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Stapels trouwmagazines naast je bed? Vierkante ogen van het surfen op internet en een dagtaak aan het volgen van pinterestaccounts om je creativiteit een boost te geven? Ga voor het gemak van een professionele wedding stylist en laat NOZZA de styling van je bruiloft verzorgen.

Al die prachtige sfeerplaatjes tot leven brengen op jullie bruiloft is in de praktijk veel lastiger dan je denkt, dus misschien kan je wel wat hulp gebruiken. Als wedding stylist ken ik de trouwmarkt door en door. Daardoor ben ik altijd op de hoogte van de laatste trends en de leukste adresjes. Van modern tot traditioneel, vintage of festivalstijl. Alles is mogelijk!

Ik werk altijd aan de hand van een bepaald thema. Een thema maakt je bruiloft uniek. Het laat zien wie jullie zijn, wat jullie mooi vinden en waar jullie voor staan. Zo wordt jullie bruiloft extra persoonlijk. Bovendien zorgt een thema voor rust en eenheid. Jullie bruiloft wordt een stijlvol geheel en dat zie je zeker terug in de sfeer én op de foto’s! Hoever je het thema door wilt voeren is uiteraard helemaal aan jullie. Gaan jullie voor uitbundig of liever voor de subtiele variant? Alles is goed, zolang het maar bij jullie past.

Samen werken we een mooi styling concept uit dat perfect past bij jullie wensen, de locatie en het budget. Ik maak een moodboard, regel de decoraties en zorg dat alles klaar staat op de grote dag. Uiteraard zorg ik na afloop ook voor het opruimen en het retourneren van de spullen.

Wil je alleen bepaalde onderdelen laten stylen en de rest lekker zelf doen? Geen probleem! Mijn wedding styling is altijd maatwerk en je kiest voor de taakverdeling waarbij jij je het prettigst voelt. 

Benieuwd wat ik voor jullie bruiloft kan betekenen? Neem gerust even contact met me op!

Lieve groet,

Hellen

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
Om jullie de bruiloft te geven die bij jullie past, maak ik het liefst een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011

Meningen over Nozza Wedding & Event Design

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact