Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Quintana Roo - Riviera Maya Feest- en Trouwlocaties Playa del Carmen

Occidental at Xcaret Destination

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Quintana Roo - Riviera Maya Feest- en Trouwlocaties Playa del Carmen

Occidental at Xcaret Destination

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Catering prijs MX$ 30.600
  • Capaciteit (zittend): 10-10
  • Capaciteit (staand): 10-10
vertalen

Vier liefde in de   Occidental op Xcaret Bestemming betekent het onthouden van die momenten van het leven, want het is een prachtige reeks voorzieningen die, in combinatie met de mooiste gevoelens, resulteren in momenten die in het geheugen zijn geïmmobiliseerd. Dit is hoe jouw   tuinen, strand, zwembaden en kamers met een spectaculair uitzicht   maak van deze plek de ideale plek om je te vieren   bruiloft   of heb je latere viering, met een geweldig   huwelijksnacht   of a   huwelijksreis   alleen.

Door middel van verschillende pakketten vol met exclusieve diensten, eersteklas en luxe voorzieningen kunt u genieten van een magische ervaring op deze plek. Als u het kiest voor uw huwelijksfeest, zijn het ongeëvenaarde locaties waar u kunt genieten van uw ceremonie en ontvangst, zoals tuinen, tot een authentieke Maya-ruïne die wordt gedefinieerd als een geïsoleerd heiligdom van de tropische jungle.

Daar zult u ook een persoonlijke adviseur hebben die u zorgvuldig zal begeleiden in alles wat u nodig heeft, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het probleem en het beste, u zal verblinden met een bruiloftsontwerp dat grenzen overschrijdt in elk aspect, muziek, fotografie, Menu en al het andere.

Woon in   Occidental bij Xcaret Destination de momenten dat je altijd hebt gedroomd met je partner, de meest magische en bijzondere van je leven, met de verfijndheid die je verdient en met vele opties om samen te genieten, aangeboden op een persoonlijke manier en met alles wat je nodig hebt inbegrepen. Vanwege zijn bevoorrechte locatie in   Playa del Carmen , je zult niet vermijden om je in een paradijselijke omgeving te voelen, zo romantisch en vredig rond de wateren van het Caribisch gebied, zo opwindend en avontuurlijk, dicht bij het eco-archeologische park Xcaret, in de Riviera Maya. Zonder twijfel zal dit je beste manier zijn om liefde te ervaren temidden van comfort, natuur en entertainment.

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
MX$ 30.600
Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
10-10
Cocktailmodus (staand)
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
10-10
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Strandbruiloft
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Zwembad, Parkeren, Cultureel Belang, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Geen exlusief gebruik, kunnen meerdere evenementen op dezelfde d
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
1:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Efectivo y tarjeta de crédito
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2002

Meningen over Occidental at Xcaret Destination

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
carolmendezp56
Door Carol
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Deze plaats is eigenlijk een weergave van een droomruimte voor de bruiloft, alles was onvergetelijk.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 77710

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact