• Prijs vanaf: 20.000 €

Once Upon a Wedding helpt je stap voor stap om je huwelijksdroom waar te maken. Dit is een bedrijf dat gespecialiseerd is in doelbruiloft en heeft de beste leveranciers om elk detail mogelijk te maken, net zoals u het zich inbeeldt. Als specialisten kunnen zij u een uitstekende weddingplanner aanbieden , dit omvat alle eerdere coördinatie en het logistieke beheer van het evenement, samen met de leveranciers van alles wat nodig is om uw geweldige dag met volledig succes uit te voeren.

Daarom is Once Upon a Wedding uw beste optie om de door u gewenste bruiloft uit te voeren. Je zult een team van experts hebben die voor elk detail zullen zorgen, samen met hen, je zult alles bereiken wat door je hoofd gaat, waardoor je zucht en je hart slaat. Zijn werk wordt geïdentificeerd met waarden zoals empathie, vertrouwen, integriteit, gevoel van verbondenheid, loyaliteit, onder anderen. Maak uw contact en vraag informatie aan. Reken op deze specialisten om uw bruiloft in Mexico-Stad, Puerto Vallarta en andere delen van het land te vieren. Als bedrijf zal het altijd gericht zijn op het leveren van de beste service.

Bezoeker, laat een review achter over Once Upon a Wedding en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Once Upon a Wedding

5.0 13 reviews
Door Aleen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
We hadden een perfecte bruiloft in Puerto Vallarta vanwege Alejandra. Zij is de beste weddingplanner die we konden huren. Ze heeft ons geholpen met alles. Voordat we voor haar kozen, zochten we andere, maar Alejandra was degene die we meer verbonden voelden. We zijn zo blij met onze beslissing. Tijdens de hele planning stuurde ze ons foto's en gaf ons informatie over alles. Ze had altijd een glimlach op haar gezicht, om onze dag speciaal te maken, gooide ze een paar extraatjes in. Ik raad haar aan boven alle anderen. Thnaks zo veel!
Misbruik rapporteren
Door Melissa
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Toen we Puerto Vallarta als bestemming voor een romantische, grappige bruiloft kozen, waren we zo gelukkig om met Alejandra te tellen. Ze is zo'n geweldige weddingplanner, ze heeft geweldig werk geleverd. In het begin was ik zo gestrest en verlangde ik ernaar mijn grote dag bij een vreemde achter te laten. Maar het was de beste beslissing die ik kon nemen, ik zou niets veranderen. Ze heeft alles geregeld waar we om vroegen. We hebben zoveel genoten, we zijn zeker dat we een levenslange vriendschap hebben gevormd.
Misbruik rapporteren
Door Emilie
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Ik raad Alejandra ten zeerste aan. Ze is zo'n geweldig persoon, zo geruststellend en professioneel. Ze was zo alert op onze behoeften, biedt de beste kwaliteit tijdens een bruiloft en een goed advies. We hadden geen probleem, afstand en barrière van de taal. Heel erg bedankt.
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Se solicita un anticipo del $30% del servicio y de acuerdo a proveedores se realiza una tabla de pagos para que la boda quede 100% liquidada un mes previo al gran día
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
$20000 pesos

Adres

Stad: 48300
Stad: 04040
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Luxueus
  • Exclusiviteit met leveranciers