OPENINGSDANS® Rotterdam

Ga naar het gesprek Meer Informatie
Top
leverancier

OPENINGSDANS® Rotterdam

Ga naar het gesprek Meer Informatie
Top
leverancier

De start van uw huwelijksfeest met OPENINGSDANS® in Rotterdam.

Het bruiloftsfeest van uw leven verdient een unieke openingsdans. Stelt u zich voor: een onvergetelijke dans van de liefde, onder luid gejuich van familie en vrienden. De toon van uw trouwfeest is gezet!

Geen ervaring met dansen, nog niet uit over de dansstijl, originele choreografie of juiste muziekkeuze? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat u goed voorbereidt en vol vertrouwen de dansvloer betreedt voor een prachtige dans.

Waarom kiezen voor OPENINGSDANS®

Wij zijn een professionele dansschool in Rotterdam (ook in Utrecht en Breda), gespecialiseerd in de voorbereiding van de openingsdans op uw trouwfeest.

7 dagen per week bieden wij privé danslessen aan, waarin wij samen met u en onze ervaren trainers een op maat gemaakte, originele en unieke openingsdans creëren, in elke dansstijl of muziekgenre.

U kunt kiezen uit diverse lespakketten, zodat u altijd een pakket samen kunt stellen naar eigen wens en voorkeur.

Daarbij bieden wij u unieke tools om uw openingsdans op de grote dag vast te leggen en te voorzien van een extra touch.

Denk hierbij aan:

 • Voice-over aankondigingen
 • 360° camera verhuur
 • VR camera verhuur
 • Muziekmixen

Voordelen van OPENINGSDANS® op een rij:

 • Samen genieten van de danslessen
 • Enthousiaste, professionele en ervaren trainers
 • Gespecialiseerd in openingsdansen
 • Flexibele planningsmogelijkheden (7dagen per week)
 • Winnaar van de Love Awards publieksprijs
 • Bekend van TV
 • Zeer goede klantrecensies
 • Enthousiaste, professionele en ervaren trainers
 • Ervaring met meer dan 1200 dansparen
 • Privélessen met persoonlijke aandacht in ontspannen sfeer
 • Maatwerk op basis van uw wensen
 • Goede klantenservice, heldere communicatie en duidelijke informatie over lespakketten en benodigd aantal lessen
 • Bewezen succesvolle aanpak

Bezoek onze website en boek een proefles bij OPENINGSDANS®

Tijdens de proefles inventariseren wij uw wensen, voorkeuren en ideeën over uw openingsdans, krijgt u informatie over de diverse pakketten en adviseren wij u over het aantal lessen op basis van uw danservaring en wensen.

Door middel van Virtual Reality laten wij u tijdens deze proefles de openingsdansen beleven van eerdere bruidsparen die OPENINGSDANS® heeft mogen begeleiden.

Hiermee kunt u inspiratie opdoen en krijgt u een mooi inzicht in de unieke eindresultaten die u met ons team kunt bereiken op uw grote dag.

Natuurlijk zetten we tijdens de proefles ook de eerste danspassen, als start van de voorbereiding naar een geweldige openingsdans!

Enthousiast en zin om de beginnen met uw openingsdans?

Bezoek onze website en boek een proefles!

FAQ´s

In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2007

Meningen over OPENINGSDANS® Rotterdam

4.9
7 reviews
7 reviews
Professionaliteit
(7)
Prijs/kwaliteit
(7)
Aanrader?
(7)
marijenhofman
Door Marije
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

<span;>Spannend, leuk, fantastisch & geweldig zijn de woorden om onze dansreis te beschrijven. Wat begon als een kennismaking met Marieke is door de loop der tijd (mede door Corona) uitgegroeid tot zoveel meer met alls leuke gesprekken en smooth dansmoves met zowel Vincent als Marieke. <span;>De groeicurve was pittig maar met de lieve woorden van Marieke en tough love van Vincent zijn we er doorheen gekomen en hebben we het beste uit onszelf gehaald en een fantastische dans gedanst.<span;>Om het helemaal compleet te maken is onze dans op film gezet (het extra geld is het dubbel extra zeker waard!!) waardoor we altijd kunnen nagenieten van wat we hebben neergezet! <span;>Marieke en Vincent zijn 2 toppers met passie voor het vak, engelengeduld en enthousiasme waardoor je net die extra (moeilijkere) beweging en draai durft te doen. <span;>Boek die dans, je gaat er geen spijt van krijgen. En als je er dan toch bent, vraag dan gelijk of je een voorbeeldfilm van een openingsdans mag zien.. wedden dat je dan geen twijfels meer hebt!

Misbruik rapporteren
rutteman123
Door Arnout
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Via een beurs kwamen we in contact met The Nature of Dance en na een onwennige proefles besloten we ervoor te gaan. Gedurende het traject zijn er uiteraard twijfelmomenten maar Marieke heeft ons "Perfect (Ed Sheeran)" begeleid naar een fantastisch resultaat. De aanpak is helder en Marieke weet de dans zo te ontwikkelen dat alle gasten bij ons versteld stonden (en de meeste wisten dat we les hadden dus de verwachtingen waren er zeker). Dit was het stuk waar we samen naartoe konden werken en een van de punten die onze gasten meteen memoreren als we ze nu spreken over onze bruiloft.
Misbruik rapporteren
soren
Door Soren
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij hebben heel fijn samengewerkt met Vincent en Marieke in Rotterdam. Onze bruiloftsgasten waren erg onder de indruk van onze originele dans. We bevelen iedereen aan om een openingsdans in te studeren bij The Nature Of Dance!
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3035 NJ

Ook locaties in Utrecht en Breda

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact