Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Mazowieckie Feest- en Trouwlocaties Rozalin

Pałac Rozalin

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Mazowieckie Feest- en Trouwlocaties Rozalin

Pałac Rozalin

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Capaciteit (zittend): 260-260
  • Capaciteit (staand): 600-600
vertalen

Het paleis- en parkcomplex in Rozalin is een voormalig eigendom van Rozalia Rzewuska, geboren Lubomirski. Vandaag, na meer dan 150 jaar, opent het zijn deuren voor u. In de buurt van Warschau ontdekken we een prachtig park en een 19e-eeuws paleis ontworpen door Henryk Marconi. Het is een combinatie van elegantie en klassiekers.

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van exclusieve huwelijksrecepties op het hoogste niveau. We bieden kant-en-klare en bewezen oplossingen, hoewel we ontmoetingen met pasgetrouwden waarderen als we luisteren en praten over hun verwachtingen en droomvisies. Vervolgens maken we een concreet aanbod, op basis van alle wensen, ook culinair. Simpel gezegd, we maken recepties op maat, waarbij we vaak rekening houden met verschillende wensen van onze klanten.

Huwelijksrecepties worden gehouden in een professionele, structureel gebouwde, luxe bankettent die het hele jaar door geopend is met een oppervlakte van ongeveer 750 m2, met kristallen kroonluchters en een elegant wit gala, samen met een nieuw gebouwde podiumzaal met airconditioning met een plek voor het team en een dansvloer met een oppervlakte van ruim 130 m2. De tent is verbonden met een intiem, historisch paleis, waar de bruid en bruidegom onder andere ontvangen twee paleisslaapkamers tot uw beschikking, met uitzicht op een open plek met een chillout-zone en een prachtig historisch park, bedekt met oude bomen. We organiseren ook unieke huwelijksceremonies buitenshuis.

We staan bekend om onze aandacht voor elk detail, verfijnde smaken van opgediende gerechten en uitgebreide, individuele service op het hoogste niveau. Wij bieden bruiloftsgasten accommodatie in een premium boutique hotel en diverse smaakvolle extra attracties voor de bruid en bruidegom.

Rozalin Palace is een unieke, uitzonderlijke plek waar we prachtige, onvergetelijke momenten garanderen in het gezelschap van alleen onze genodigden. Als uw wegwijzer dromen zijn van een mooi en onvergetelijk feest, of een ongewone ontmoeting die privacy en een moment van concentratie vereist, dan is de keuze van deze plek de juiste.

Ongeacht het doel waarmee u naar ons toe komt, wij zorgen ervoor dat u zich gewoon bijzonder voelt!

FAQ´s

Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
260-260
Cocktailmodus (staand)
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
600-600
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Prieel, Dansvloer, Parkeren, Cultureel Belang, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen
Heeft u de beschikbaarheid van accommodatie op de dag van het evenement?
Accommodatie voor gasten
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
17
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Warunkim rezerwacji terminu jest podpisanie umowy rezerwacyjnej i wpłata zaliczki. Formy płatności to: gotówka, karta płatnicza, karta kredytowa, przelew bankowy.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
5

Meningen over Pałac Rozalin

3.3
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(1)
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
(1)
Aanrader?
(1)
(1)
gosia_asia92
Door Małgosia
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Ik was een bruiloftsgast in Rozalin Palace. Het hotel is schoon en netjes. Oficyna Restaurant erg goed eten, mooi geserveerd. Het zag er mooi uit en smaakte erg goed! Dienstverlening op hoog niveau. Het interieur van het paleis en de tuin zijn prachtig! Een geweldige plek voor zo'n feest en een wandeling in de ochtend. Ik raad aan!

Misbruik rapporteren
anja.dudkiewicz
Door Anna
1
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft
vertalen

Ik raad ten zeerste af en waarschuw jonge stellen tegen het organiseren van een feest op deze plek. De charmante locatie verleidde ons om ons internationale feest in het Palace te organiseren - helaas hadden we geen idee dat de samenwerking met Rozalin Palace een echte nachtmerrie zou worden.

Ze behandelen de klant met superioriteit en zorgen alleen voor hun eigen belangen. Geen begrip en logisch denken van de kant van de eigenaars. In het licht van een pandemie probeerden ze bij elke stap zeer ongunstige bepalingen aan het contract op te leggen, zich verschuilend achter advocaten. Eindelijk kon onze bruiloft, een jaar uitgesteld, niet doorgaan vanwege de pandemie, maar we werden gedwongen ons geld terug te vorderen in de rechtbank - we hebben de zaak natuurlijk voor 100% gewonnen. De eigenaresse gaf zelf toe dat er nog verschillende andere rechtszaken lopen met koppels ... je hebt geen beter bewijs nodig om hun benadering van de klant samen te vatten. Ik hoop dat ze de voorbereidingen van anderen op de mooiste dag van hun leven niet verpesten zoals wij deden. Geef een ruime ligplaats!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 05-831

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact