Home Weddingplanners Weddingplanners Verona Weddingplanners Verona

Palazzo Eventi

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Weddingplanners Weddingplanners Verona Weddingplanners Verona

Palazzo Eventi

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

Palazzo Eventi is een team van experts uit Verona, gespecialiseerd in het organiseren en creëren van onvergetelijke bruiloften en evenementen in Italië. De combinatie van uitstekende ervaring, creativiteit en onberispelijke kennis van Italiaanse handel en tradities heeft ons tot leiders gemaakt op het gebied van exclusieve evenementen. We zijn er trots op om personal style-consultants te worden genoemd.

Onze ideeën zijn nooit triviaal en we zorgen voor elk detail, zodat uw viering te allen tijde bijzonder is

FAQ´s

In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2009
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Palazzo Eventi

4.9
6 reviews
6 reviews
Professionaliteit
(6)
Prijs/kwaliteit
(6)
Aanrader?
(6)
cristy.risica
Door cristel
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik ga langzaam terug naar het echte leven na het ervaren van de grootste droom. Ik heb een hart vol dank voor al diegenen die hebben gewerkt om de surrealistische perfectie van het hele weekend te bereiken: zoals mijn wedding planners Victoria en Eleonora van PalazzoEventi, twee heiligen die met elke situatie hebben afgerekend en die hebben onberispelijk behandeld. Ik heb die dag echt alle liefde van de wereld gevoeld, de mensen die een oneindig goed aan ons allemaal hebben gegeven. Op een surrealistisch moment wilde ik jullie allemaal knuffelen, ik hoop dat ik het met mijn glimlach heb gedaan. Heel erg bedankt aan mijn land dat ik altijd in mijn hart zal dragen, waar ik ook ga! Salento altijd met mij!

Misbruik rapporteren
ziska.sposafran
Door franziska
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Beste Victoria, we zijn net terug van onze huwelijksreis en, met wat gezonde afstand tot al deze opwinding, Je bent ongelooflijk geduldig geweest. Bravo! Je bent strikt en direct geweest waar het nodig was, maar werd altijd vriendelijk gehouden, zelfs in situaties van onderhandeling. We voelen ons altijd verzorgd. Bravo! Je reageerde op onze (soms gekke) ideeën en wensen, zonder ons ooit ergens slecht over te laten voelen. Je nam ons, en al onze visies, heel serieus. Bravo! Je bent toegewijd. Vol liefde en passie voor wat je doet, zonder ooit een teken van stress, vermoeidheid of frustratie te vertonen. Tegelijkertijd was je authentiek, je deelt wat woede en problemen met ons, maar nooit te veel en altijd op een oplossingsgerichte manier. Uw professionaliteit zal u veel meer succes en fans brengen. Bravo! Je hebt een geweldig team opgericht, dat werkt hard en heeft veel respect voor je. Uw relaties met leveranciers zijn sterk en gebaseerd op diep vertrouwen en vertrouwen. Bravo! We voelden ons gezegend en werkten er elk moment van. Bedankt voor alles.

Misbruik rapporteren
vicky.omar48
Door vicky
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We zijn zo dankbaar aan de gebeurtenissen in het Palazzo omdat we onze verbazingwekkende, onvergetelijke bruiloft hebben georganiseerd! We konden niet vragen om een meer georganiseerd, professioneel en ondersteunend team! Bedankt Gabriella, Rossella en Victoria, je hebt onze droom waar gemaakt, een dag die we nooit zullen vergeten.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 37121
Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact