PANGEA Travel

Ga naar het gesprek Meer Informatie

PANGEA Travel

Ga naar het gesprek Meer Informatie

PANGEA Travel is in 2003 gestart met het organiseren van maatwerkreizen naar Azië en Afrika. Oprichter en eigenaar Berry ter Horst wilde zijn kennis en ervaring delen maar vooral een product aanbieden wat is afgestemd op de wensen van de individuele reiziger. Inmiddels is PANGEA Travel flink gegroeid en een groot aantal medewerkers die dagelijks met passie aan de mooiste reizen werken.

Pangea Travel is de specialist voor uw Huwelijksreizen en reizen in heel Afrika en Azië. 

Persoonlijk
PANGEA Travel maakt het verschil door een persoonlijke benadering, aandacht voor de reiziger, flexibiliteit en het bieden van kwaliteit. Daarom heeft u uw eigen contactpersoon die uw reiswensen eerst telefonisch of in een persoonlijk gesprek met u doorneemt. Op deze wijze kunnen we echt aan de slag met uw wensen en zorgen dat ons aanbod past bij de reisplannen die u in gedachte heeft.

Aandacht
Met uw informatie en ons advies stellen we een reisplan op. Hiervoor werken we samen met professionele lokale partners. Zo investeren we in een voorstel, passend bij uw wensen. Dit reisplan ontvangt u per e-mail of per post en kunt u ook online bekijken op uw eigen Mijn PANGEA website. Na uw bevindingen nemen we het reisplan samen door en passen we het reisplan verder aan totdat het helemaal uw reis is.

Flexibel
Is uw reisplan helemaal naar wens? Dan leggen we uw reist vast en ontvangt u de bevestiging / factuur. Tot uw vertrek kunt u uw gegevens online bekijken en tevens uw betalingen controleren. Wilt u tussentijds toch nog iets aanpassen? Daar doen we niet moeilijk over. Twee weken voor vertrek ontvangt u een uitgebreid pakket met reisinformatie zodat u goed voorbereid op reis kunt gaan.

Kwaliteit
Na terugkomst horen we graag van u hoe uw reis geweest is. Zo kunnen we ons product steeds verder verbeteren. Iets wat we de afgelopen jaren al hebben bewezen en waardoor PANGEA Travel elk jaar groeit met een flink aantal tevreden reizigers.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor type huwelijksreis is uw specialisatie?
Cultureel
Hoe organiseert u de huwelijksreizen?
De reis wordt samengesteld op basis van de wensen van het bruids
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
Wat zijn de openingstijden?
Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur. Spreekt u liever af buiten deze kantooruren? Geen probleem, we maken dan een afspraak op een ander tijdstip en indien gewenst bij u thuis.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2003

Meningen over PANGEA Travel

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 6811

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact