PartyZaan

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

PartyZaan

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Het PartyZaan team op uw bruiloft bestaat uit een DJ en een lichtman die samen de hele avond u en uw gasten vermaken.

De DJ draait uw favoriete nummers, de lichtman verzorgt een lichtshow die precies aansluit op de muziek. Samen zetten ze een bijzondere show neer van de hoogte kwaliteit.

We draaien muziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, dance classics, Top 40, modern, latin en feestelijke nummers. Heel allround om alle gasten een fantastische avond te bezorgen.
De lichtshow wordt LIVE bediend door een ervaren lichtman. Deze samenwerking maakt de beleving compleet. Sfeervolle verlichting en geen onnodig, storend geflits en geknipper.

Wij onderscheiden ons op een aantal gebieden van anderen:

We beginnen graag met een uitvoerig, persoonlijk gesprek om uw wensen door te nemen. U bent gratis en vrijblijvend van harte uitgenodigd in onze lounge of bar voor een kopje koffie of een drankje! Tijdens dit gezellige gesprek leren we elkaar beter kennen en nemen we door middel van een checklist alle wensen door die u heeft.
Dit schept direct een band en zo maken we uw feest persoonlijk en afgestemd op uw voorkeuren.

Special effects.

Naast lampen en speakers kunnen we u ook ondersteunen met special effects. Denk aan confetti- of streamer shots, Co2, vallend doek of onze nieuwste aanwinst: de vuurwerkfontein! 

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wij hebben geen voorkeur. Sommige bruidsparen geven de voorkeur aan een factuur na het feest. Andere paren betalen liever vooraf, zodat ze zorgeloos van hun dag kunnen genieten. Beide opties zijn prima!
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008

Meningen over PartyZaan

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
cleodevries
Door Cleo
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

PartyZaan heeft van onze bruiloft een fantastisch feestje gemaakt. Leuke, vriendelijke jongens, verstaan hun vak en bieden verschillende mogelijkheden qua licht/geluid. Voor onze bruiloft was er een leuke playlist gemaakt en de gasten konden ook verzoekjes indienen, zo was er voor ieder wat wils. Zeker aan te raden!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 1507DG

Neem vanaf de snelwegen A10 en A8 afslag S118 richting Oostzaan. Rijd rechtdoor over de Thorbeckeweg tot u over 2 bruggen bent gereden. Rijd voorbij het Albert Heijn distributiecentrum en ga rechtdoor over de rotonde - tweede afslag. Wanneer u met de bocht mee naar rechts gaat, rijdt op de Penningweg. U ziet het PartyZaan gebouw aan uw rechterhand.

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact