PEP Manon

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

PEP Manon

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Hi! Ik ben Manon

Ik ben Manon Deuring, 34 jaar. Samen met de liefde van mijn leven en onze 2 geweldige dochters woon ik in het prachtige Nunspeet. Door mijn liefde voor creativiteit en gastvrijheid vind ik het plannen van bruiloften en evenementen echt een feest! Vanzelfsprekend wordt alles tot in detail & tip top geregeld en houd je als opdrachtgever altijd zelf de touwtjes in handen. You’re the boss ;-)

Door mijn uitgebreide netwerk van de tofste bedrijven uit de huwelijks- en evenementenbranche ben je verzekerd van een evenement op basis van de laatste trends, voor een eerlijke prijs!

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Declaratie vindt in twee termijn plaats, 50% na tekenen van de akkoordverklaring en 50% na uitgevoerde werkzaamheden. Wij hanteren een betalingstermijn van 15 dagen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over PEP Manon

4.9
6 reviews
6 reviews
Professionaliteit
(6)
Prijs/kwaliteit
(6)
Aanrader?
(6)
remcovanriezen
Door Remco
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Manon is een echte professional op wie je altijd kunt leunen. Ze is styliste, weddingplanner en eigenlijk alles wat daar tussenin zit. Qua communicatie is Manon fantastisch: ze is heel proactief, houdt overzicht, luistert goed, is enthousiast en bovenal een erg fijn mens! Tijdens het organiseren van de bruiloft hadden wij het vaak druk, misten wij overzicht of lieten wij steekjes vallen. Dankzij Manon is uiteindelijk alles perfect geregeld. Manon is niet alleen zelf ontzettend goed in haar werk, ze beschikt ook over een breed netwerk aan ontwerpers, drukkers, bloemstylistes en verhuurders van servies. Niet alleen heeft Manon ons ontlast en ontstresst bij het organiseren en aankleden van onze bruiloft, ze heeft ook een veel mooier resultaat geleverd, dan wij zelf zouden kunnen bedenken. Wij kijken terug op een onvergetelijke bruiloft, die zonder hulp van Manon er niet zo prachtig had uitgezien. Dankjewel Manon, onze steun en toeverlaat! Remco en Janet

Misbruik rapporteren
xxlisje
Door Melissa
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Manon, onze reddende engel! Binnen 3 weken heeft Manon de styling en het ceremoniemeesterschap geregeld op onze bruiloft op 08-06-2019. In zo'n korte tijd heeft zij echt álles perfect geregeld! De styling was een plaatje, net een sprookje. Ook de gasten waren erg enthousiast over haar styling en over haar als persoon! Geen moment getwijfeld of zij het wel kon regelen in zo'n korte tijd. Alleen aangeven wat wij wouden en hoe wij het voor ons zagen, Manon regelde het zonder problemen. Ze gaf ons rust en de zekerheid waardoor wij volop konden genieten op onze belangrijkste dag!!

Misbruik rapporteren
harriet3
Door Harriët
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik heb met haar mogen werken bij een huwelijk in Italië. Dit huwelijk heeft Manon, bij wijze van spreken, vanaf het huwelijksaanzoek tot aan de huwelijksreis tot in de puntjes weten te verzorgen.

 Met gedrevenheid, passie en met meer dan 200% inzet heeft zij dit huwelijk voor het bruidspaar maar ook voor alle gasten tot in de puntjes voorbereid en kan iedereen terugkijken op een geweldige tijd in Italië.

Alles wat je je maar kunt bedenken heeft Manon voor deze dag met de nodige zorg en liefde voor haar vak voorbereid. Manon is zeker deskundig te noemen op het gebied van organisatie en zij weet alle stromen bij elkaar te laten komen.

 Wanneer je PEP Manon vraagt als weddingplanner dan weet ik zeker dat niet alleen het bruidspaar maar ook alle gasten kunnen terugkijken op een geweldige dag.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 8071 AV

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact