• Prijsklasse Midden
  • Website

Bij PerfectDress vindt u de beste betaalbare bruidsmode, gevestigd in Kranenburg is er voor iedereen wel iets te vinden!

Alle jurken in het assortiment zijn uniek en kunnen worden aangepast aan de wensen van de klant, al helemaal omdat maatwerk de richtlijn is bij Perfectdress. De sfeer is zoals hij behoort te zijn tijdens de zoektocht naar de ideale jurk, ontspannen en ongedwongen met alle aandacht voor jou!

Uiteraard kun je zonder afspraak langs komen, helaas kan er dan niet gegarandeerd worden dat je alle aandacht krijgt die je verdient, om die reden dan ook het advies wel een afspraak te maken.

Bij Perfectdress is het zoeken naar je bruidsjurk te combineren met drinken en wat lekkers voor alle steun die met je/jullie mee gaan naar de boutiek. Het is gewoon mogelijk om het vinden van die speciale jurk te combineren met een heerlijke high tea!

Bezoeker, laat een review achter over Perfectdress en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
Maandag, Dinsdag, Donderdag t/m Zaterdag van 09:30 - 17:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Een aanbetaling is verplicht, idealiter is dit de helt van het bedrag, het resterende bedrag wordt betaald na het afspelden van de jurk (ongeveer 6 weken voor het huwelijk). Indien dit niet mogelijk is kan een kleiner bedrag worden aanbetaald mits de rest van de aanbetaling binnen 8 dagen via bankoverschrift wordt overgeboekt. Betalingsmogelijkheden en betalen in termijnen is in overleg mogelijk.
Vink onderstaande optie aan als u een eigen collectie heeft
Eigen collectie
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
Wat zijn uw tarieven?
€600-1100

Adres

Stad: 47559

Vergelijkbare leveranciers

Dreamwedding - Trouwartikelen en Bruidsaccessoires online

Accessoires | Warnsveld

Dreamwedding.nl - een sfeervolle en unieke thuiswinkelervaring in exclusieve Bruidsaccessoires en Trouwartikelen tegen de scherpste prijzen. Laat je inspireren door het bijzondere assortiment bruidsaccessoires en trouwartikelen op Dreamwedding. Uniek in Nederland is de Dream Collection, met deze... Zie +

Living Pearls

Accessoires | Zelhem

Bij Living Pearls vindt u al uw bruidsaccessoires, armbanden, kettingen, oorbellen en hangers. Dit kan allemaal op maat gemaakt worden! De materialen die gebruikt worden hiervoor zijn zoetwaterparels. Handgemaakte sieraden zijn een echt ambacht, er is geen beter statement op je bruiloft dan een sieraad... Zie +

Elsa Coloured Shoes

Schoenen | 's-Heerenberg

The Colour Studio Wij tonen u de grootste collectie bruidsschoenen en avondschoenen van 2013 Wij nemen u mee op een rondleiding door onze collecties met alle modellen en mogelijkheden. Onze bruidsschoenen, avondschoenen en bruidstassen zijn verkrijgbaar bij uw bruidsmodespeciaalzaak. De bruids- en... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Accessoires
  • Midden
  • Eigen collectie