Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Charente-Maritime (17) Catering en Bruidstaarten Saintes

Piaud Taillac Traiteur

Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Charente-Maritime (17) Catering en Bruidstaarten Saintes

Piaud Taillac Traiteur

  • Catering prijs 60 €
  • Bedrijfskenmerk: L'art culinaire
  • Capaciteit (staand): 60-500
vertalen

Perfecte combinatie van een gewilde culinaire kunst, onberispelijke service en uitgebreide esthetische details,   Piaud Taillac Catering   begeleidt u bij de keuze van het ideale menu.

Gevestigd in het noorden van de   Nieuwe Aquitaine , deze traiteur zal ongetwijfeld uw smaakpapillen en die van uw gasten verrukken. Met meer dan 10 jaar ervaring wijdt Piaud Taillac Traiteur een bijzonder belang aan de gepersonaliseerde follow-up   bruiden en bruidegommen door hen te helpen in hun   beslissingen . Deze traiteur zal je uitbundig zijn   waardevol advies   en zal gerechten aanbevelen op basis van het seizoen en uw wensen, om een service dichter bij uw smaak en behoeften te bereiken.

Met een   team van professionals   Tegelijkertijd, attent, discreet en responsief, zal Piaud Taillac Traiteur u aanbieden   een efficiënte service   terwijl u aandachtig blijft houden aan uw vereisten en die van uw gasten.

In termen van keuken, zullen de creativiteit en originaliteit van de gerechten alleen uw smaakpapillen verbazen. Van cocktailparty's tot dinergerechten, deze traiteurgerechten zijn een uitnodiging om te reizen, een genot voor de zintuigen, een echt succes.

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
60 €
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
L'art culinaire
Biedt u een cateringservice aan?
Complete cateringservice
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over Piaud Taillac Traiteur en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Piaud Taillac Traiteur

4.9
75 reviews
75 reviews
Professionaliteit
(74)
(1)
Prijs/kwaliteit
(72)
(2)
(1)
Aanrader?
(74)
(1)
louhennequin
Door Lou
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Heel erg bedankt voor alles... Onze bruiloft is zonder twijfel voor een groot deel dankzij jullie geslaagd! : Shock-team, onberispelijke organisatie, welwillendheid, vriendelijkheid, professionaliteit en knowhow... U was unaniem... Alles was perfect! We raden je aan met je ogen dicht! Heel leuk vervolg allemaal!

L&T

03.12.2022

Misbruik rapporteren
superlulu_6
Door Lucie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

TOEKOMSTIGE BRUIDEN ZIJ ZIJN DE BESTE!!!

Onze bruiloft vond plaats op 2 juli 2022 in Château la Bone met het team van Didier. Ze hebben opmerkelijk werk geleverd! Geen valse noot alles was echt perfect! Van begin tot eind waren ze echt heel professioneel en onze bruiloft zou echt niet hetzelfde zijn geweest zonder hen!! Alles was heerlijk, we hebben alleen maar lof van onze gasten voor hun heerlijke werk. In de keuken of in de bediening was alles onberispelijk! En beheer met een meesterhand! bedankt bedankt en nogmaals bedankt voor hun gekke werk! Speciale vermelding ook voor Marion die ons tot het einde vergezelde en heel erg professioneel en geruststellend was.

Misbruik rapporteren
kmille.bouillot
Door Camille
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We hebben Piaud Taillac ingeschakeld voor onze bruiloft. Alles was perfect, of het nu een cocktail, diner of brunch was.

We hebben alleen maar goede feedback gehad van onze gasten. Alles was heerlijk... Een speciale vermelding voor de workshop Parmezaanse kaas, de kalfsgranaatappel en de workshop brunch-eieren. Bedankt ook dat je op het laatste moment hebt geaccepteerd om een vegetarisch gerecht te zetten, wat volgens onze gast heerlijk was.

En tot slot nog een woord over het team, jullie staan bovenaan!! Bedankt voor je vriendelijkheid en vriendelijkheid

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier