• Catering prijs 50 €
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Perfecte combinatie van een gewilde culinaire kunst, onberispelijke service en uitgebreide esthetische details,   Piaud Taillac Catering   begeleidt u bij de keuze van het ideale menu.

Gevestigd in het noorden van de   Nieuwe Aquitaine , deze traiteur zal ongetwijfeld uw smaakpapillen en die van uw gasten verrukken. Met meer dan 10 jaar ervaring wijdt Piaud Taillac Traiteur een bijzonder belang aan de gepersonaliseerde follow-up   bruiden en bruidegommen door hen te helpen in hun   beslissingen . Deze traiteur zal je uitbundig zijn   waardevol advies   en zal gerechten aanbevelen op basis van het seizoen en uw wensen, om een service dichter bij uw smaak en behoeften te bereiken.

Met een   team van professionals   Tegelijkertijd, attent, discreet en responsief, zal Piaud Taillac Traiteur u aanbieden   een efficiënte service   terwijl u aandachtig blijft houden aan uw vereisten en die van uw gasten.

In termen van keuken, zullen de creativiteit en originaliteit van de gerechten alleen uw smaakpapillen verbazen. Van cocktailparty's tot dinergerechten, deze traiteurgerechten zijn een uitnodiging om te reizen, een genot voor de zintuigen, een echt succes.

Bezoeker, laat een review achter over Piaud Taillac Traiteur en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Piaud Taillac Traiteur

5.0 62 reviews
Door douhaizenetcoline
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Hallo,

We hadden onze bruiloft eind augustus 2021 op het eiland Oléron.

Wij danken Piaud en Taillac voor de kwaliteit van de service!!! Van het eerste contact tot het laatste moment werden we begeleid ... Advies, beschikbaarheid en professionaliteit.

Wij en onze gasten stonden versteld van het enthousiasme van het team en de kwaliteit van de ontvangst en de maaltijd! "Alles was uitstekend!"

We waardeerden het ook erg om met andere providers samen te werken om zo discreet mogelijk te zijn en er het beste van te maken.

We kunnen toekomstige pasgetrouwden alleen maar adviseren om u te vertrouwen omdat we weten dat deze keuze erg belangrijk is om een onvergetelijk moment te hebben.

Coline en Emeric

Misbruik rapporteren
Door maximeguillemot
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij kozen de cateraar Piaud & Taillac voor onze bruiloft op 18 september 2021 in Fort la Prée op het Île de Ré. Een service van hoge kwaliteit die onze gasten niet onverschillig liet. We hebben het hele weekend complimenten gehad: het eten was uitstekend (speciale vermelding voor het vlees), de obers waren vriendelijk en goedlachs (bedankt Charlie) en de hele organisatie was onberispelijk! De heer Piaud zelf was zeer attent en wist ons te begeleiden bij onze keuzes. Een grote DANK U aan hen, we gaan terug met onze ogen dicht voor toekomstige evenementen :)

Misbruik rapporteren
Door dm8
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Beste Marion,

Eerlijk gezegd van alle huwelijken die we in ons leven hebben gehad, was die van onze dochter de mooiste en de meest kwalitatieve dankzij jou en je opmerkelijke teams!

We wilden je hartelijk feliciteren, want zo'n kwaliteit van smaak, een prachtig ritmisch tempo, een kamermanager Sylvie die altijd attent, zorgzaam met vriendelijkheid en een heel mooie glimlach is, een chef-kok en haar keukenteam die in staat zijn om meer dan 100 opmerkelijk gekookte en hete vissen, kortom GELUK.

De Creative-formule is zeer goed uitgebalanceerd met deze overvloedige cocktail van meer dan 2 uur en dit unieke gerecht gevolgd door kaas en dessert.

Dankzij jou, Marion, en onze constructieve uitwisselingen, heb ik meer dan geholpen om deze bruiloft in een meer dan bijzondere context te organiseren vanwege deze pandemie en onze geografische afstand.

Je gevoel voor organisatie zorgde ervoor dat ik kalm en zelfverzekerd was.

Dus ik wilde je enorm bedanken voor alles.

We kregen niets dan complimenten van onze gasten die niet konden geloven wat ze hadden gegeten en van het management van de bediening.

Stuur onze felicitaties naar al uw teams, of het nu gaat om de installatie op vrijdagochtend tot het einde van de zondagmiddagdienst.

Damienne Marion

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
500
Wat is de minimale prijs (per persoon) voor bruiloft catering?
50 euros
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat is het minimaal aantal gasten om catering te verzorgen?
60

Adres

Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Gerelateerde tags:
  • Catering en Bruidstaarten
  • Midden