Piaud Taillac Traiteur

  • Catering prijs 50 €
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Perfecte combinatie van een gewilde culinaire kunst, onberispelijke service en uitgebreide esthetische details,   Piaud Taillac Catering   begeleidt u bij de keuze van het ideale menu.

Gevestigd in het noorden van de   Nieuwe Aquitaine , deze traiteur zal ongetwijfeld uw smaakpapillen en die van uw gasten verrukken. Met meer dan 10 jaar ervaring wijdt Piaud Taillac Traiteur een bijzonder belang aan de gepersonaliseerde follow-up   bruiden en bruidegommen door hen te helpen in hun   beslissingen . Deze traiteur zal je uitbundig zijn   waardevol advies   en zal gerechten aanbevelen op basis van het seizoen en uw wensen, om een service dichter bij uw smaak en behoeften te bereiken.

Met een   team van professionals   Tegelijkertijd, attent, discreet en responsief, zal Piaud Taillac Traiteur u aanbieden   een efficiënte service   terwijl u aandachtig blijft houden aan uw vereisten en die van uw gasten.

In termen van keuken, zullen de creativiteit en originaliteit van de gerechten alleen uw smaakpapillen verbazen. Van cocktailparty's tot dinergerechten, deze traiteurgerechten zijn een uitnodiging om te reizen, een genot voor de zintuigen, een echt succes.

Bezoeker, laat een review achter over Piaud Taillac Traiteur en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

5.0 49 reviews
Door clementine.landais
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hadden het geluk om te worden geadviseerd over de keuze van onze cateraar. We hebben daarom voor ons hele huwelijk een beroep gedaan op de heer Piaud.
Niets te zeggen, het is perfect voor zowel de cocktail, het diner als de brunch de volgende dag.
Verse en hoogwaardige producten, responsieve en hoogwaardige service.
Bedankt iedereen!

Misbruik rapporteren
Door cyrillealbertroulhac
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Hier is de 2e perfect geslaagde uitvoering van de heer Piaud bij ons, wat altijd een uitstekend advies is. Na een huwelijksverjaardag in 2017, de bruiloft van onze dochter eind augustus 2020 waarvoor we veel complimenten kregen van onze gasten over de kwaliteit van de service. Werden vooral opgemerkt: de vriendelijkheid en efficiëntie van het team dat aandachtig bleef voor iedereen, vooral tijdens de cocktail, een originele en verfijnde cocktail en een kwaliteitsdiner en, in het algemeen, de professionaliteit en aandacht voor detail!

Wij bevelen Piaud Taillac dan ook zonder enige aarzeling aan, omdat zij wederom een zeer hoogwaardige service leverden. Goed gedaan en bedankt aan het hele team!

Misbruik rapporteren
Door colombelevent
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Monsieur Piaud was onze cateraar voor onze bruiloft. En we werden niet teleurgesteld! Een ongelooflijke service en zeer behulpzaam personeel dat een paar petitsfours opzij zette en bijzonder goed voor ons, de bruid en bruidegom, zorgde. Alle gasten vertelden ons dat de erewijn erg gul was, het diner uitstekend en mijn patisseriebroer genoot vooral van het dessert.
Je kunt het kiezen met je ogen dicht. De heer Piaud kent zijn werk zeer goed en zal u van goed advies kunnen voorzien. Een grote dank aan hem en zijn team!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
500
Wat is de minimale prijs (per persoon) voor bruiloft catering?
50 euros
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat is het minimaal aantal gasten om catering te verzorgen?
60

Adres

Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Gerelateerde tags:
  • Catering en Bruidstaarten
  • Midden