Piaud Taillac Traiteur

  • Catering prijs 50 €
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Perfecte combinatie van een gewilde culinaire kunst, onberispelijke service en uitgebreide esthetische details,   Piaud Taillac Catering   begeleidt u bij de keuze van het ideale menu.

Gevestigd in het noorden van de   Nieuwe Aquitaine , deze traiteur zal ongetwijfeld uw smaakpapillen en die van uw gasten verrukken. Met meer dan 10 jaar ervaring wijdt Piaud Taillac Traiteur een bijzonder belang aan de gepersonaliseerde follow-up   bruiden en bruidegommen door hen te helpen in hun   beslissingen . Deze traiteur zal je uitbundig zijn   waardevol advies   en zal gerechten aanbevelen op basis van het seizoen en uw wensen, om een service dichter bij uw smaak en behoeften te bereiken.

Met een   team van professionals   Tegelijkertijd, attent, discreet en responsief, zal Piaud Taillac Traiteur u aanbieden   een efficiënte service   terwijl u aandachtig blijft houden aan uw vereisten en die van uw gasten.

In termen van keuken, zullen de creativiteit en originaliteit van de gerechten alleen uw smaakpapillen verbazen. Van cocktailparty's tot dinergerechten, deze traiteurgerechten zijn een uitnodiging om te reizen, een genot voor de zintuigen, een echt succes.

Bezoeker, laat een review achter over Piaud Taillac Traiteur en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Piaud Taillac Traiteur

5.0 67 reviews
Door Henri
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Piaud Taillac zorgde voor de Cocktail, Meal en Brunch op onze bruiloft. Uitstekend in alle opzichten! De gerechten, de vriendelijkheid van het personeel, de organisatie, de professionaliteit... We hadden meteen vertrouwen omdat we omringd waren door echte professionals. Ik raad Piaud Taillac aan voor dergelijke evenementen, ze zijn geweldig!

Misbruik rapporteren
Door Luciana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Voor onze bruiloft hebben we een beroep gedaan op de diensten van Piaud Taillac.

Volledige tevredenheid:

  • Voorbeeldige communicatie , via totale beschikbaarheid (let echter op kleine prijswijzigingen van jaar tot jaar in de brochure)
  • Een zeer professionele huwelijksvoorbereiding (relevant advies over de combinatie van gerechten, over de planning, over de organisatie van de ruimte; snelle initiatieven bij eventuele beperkingen, zelfs de dag voor D-Day; zeer ervaren personeel, zowel qua service als coördinatie)
  • Gerechten van hoge kwaliteit , waarvan de smaak en selectie al onze gasten hebben geprezen.

Nogmaals bedankt.

Luciana & Anthony

Misbruik rapporteren
Door Fabienne
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Alles was perfect. Het eten en drinken geserveerd op de cocktailparty, het diner en de brunch waren uitstekend. Onze gasten prezen ons en wijzelf waardeerden de finesse en presentatie van wat ons met grote professionaliteit werd gepresenteerd.

Het team was efficiënt, aangenaam, beschikbaar, attent, behulpzaam, glimlachend en zeer professioneel.

De reputatie van Piaud Taillac Traiteur is niet gestolen. Met hun steun een receptie organiseren is een garantie voor succes.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
500
Wat is de minimale prijs (per persoon) voor bruiloft catering?
50 euros
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat is het minimaal aantal gasten om catering te verzorgen?
60

Adres

Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Gerelateerde tags:
  • Catering en Bruidstaarten
  • Midden