Pictures & Plans

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Pictures & Plans

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 120.000 €

NIEUW!!  Je eigen trouwmagazine! Hoe gaaf is dat.....? 

Gevuld met heel veel foto's van de hele bruiloft, persoonlijke verhalen, een mooie loveshoot, wensen van de gasten, de huwelijksreis, songtekst van jullie favoriete song, details en nog veel meer. Je krijgt er 9 zodat je er ook nog een paar kan uitdelen. Kijk voor meer informatie en prijzen van het magazine op www.picturesplans.com.

Omdat ieder bruidspaar uniek is in hun wensen hebben wij geen one-size-fits-all mentaliteit.

Onze collectie kan perfect aangepast worden aan de wensen van ieder bruidspaar. Er is naast het magazine ook keuze uit veel verschillende soorten albums en andere presentatievormen, zoals digitale albums, passepartoutalbums,  enz. Ook de stijl van de reportage kan geheel naar wens gekozen worden.

De foto’s geven de speciale sfeer van de dag weer in detail, de emoties, plechtige en spontane momenten en vooral de liefde en fun tussen jullie. Tijdens een persoonlijk gesprek worden jullie wensen voor de bruidsreportage doorgenomen en ook de planning ervan. En ook na de bruiloft nemen we het album helemaal door voordat het gemaakt wordt, zodat jullie daar ook jullie eigen inbreng in hebben.

Fotografie is mogelijk in geheel Nederland en daarbuiten. Kijk voor meer voorbeelden op www.picturesplans.com of maak een vrijblijvende afspraak in de studio.

groetjes,

Francesca van Willigen

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
120.000 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie, Anders
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Een aanbetaling bij boeking van de reportage en de restbetaling bij aflevering van de reportage.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2001
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Pictures & Plans

4.9
6 reviews
6 reviews
Professionaliteit
(6)
Prijs/kwaliteit
(6)
Aanrader?
(6)
florentinevdvaart
Door Florentine
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het contact met de fotograaf ging erg soepel. We hadden direct een klik. Haar professionaliteit is heel fijn; ze heeft veel ervaring, weet wat mogelijk is en geeft tips.

De gesprekken voorafgaand aan de bruiloft waren helder. Het programma hebben we goed doorgesproken. De fotograaf heeft ook meegedacht met locaties voor de fotoshoot. Ook de loveshoot was een goede manier om aan het maken van foto's te wennen. Al bleek dat heel vanzelfsprekend.

Tijdens de bruiloft was ze overal en tegelijkertijd niet zichtbaar. Alle momenten zijn fantastisch vastgelegd!

Na de bruiloft kregen we heel snel alle foto's te zien en waren de bladen voor het fotoalbum opgemaakt, waarna wij aanvullingen en wijzigingen konden doorgeven. Over en weer zijn wat versies gemaild om tot het eindresultaat te komen. Werkelijk geweldig!

Misbruik rapporteren
Dankje voor je recensie, het was een super gezellige en mooie dag!
dennischerry
Door Dennis en Cherry Wulfsen
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij kunnen niet anders dan alles met 5 sterren invullen! Wij zijn meer dan blij met Picture & Plans. Pictures & Plans hebben wij ontmoet op een beurs in Rotterdam. De beurs zelf vonden wij eigenlijk helemaal niks, maar toevallig liepen we tegen de stand van P&P aan. Wij vonden dat ze een heel uniek concept hadden. Je had namelijk de mogelijkheid om i.p.v. een trouwalbum, een magazine te laten maken van je bruidsreportage. Omdat dit echt iets voor ons was, hebben wij uiteindelijk besloten om voor P&P te gaan. De communicatie met Francesca verliep altijd erg soepel en goed en wij kregen overal super snel reactie op. Zelfs wanneer zij het erg druk had! Tijdens onze bruiloft was ze enorm behulpzaam, niet alleen voor de foto´s, maar zelfs met de jurk. Het magazine is schitterend geworden! Het concept een aantaal keer aanpassen vond Francesca absoluut geen probleem. De magazines zijn persoonlijk afgegeven en niet zomaar met de post verstuurd. De verpakking was prachtig. Dat beetje extra maakte het voor ons extra bijzonder. Francesca, heel erg bedankt voor alles!
Misbruik rapporteren
lisa-20952
Door lisa
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Het bedrijf Pictures & Plans raad ik iedereen aan. Er is zoveel mogelijk bij Francesca! We kijken er echt naar uit om ons magazine binnen krijgen (hóe leuk, niet zo'n standaard fotoalbum...). Francesca heeft ons het afgelopen jaar goed op de hoogte gehouden en werkte heel secuur. Op de dag van onze bruiloft was ze van 7 uur 's ochtends tot 's avonds 24:00 uur aanwezig. Echt een top fotograaf!
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:
Stad: 2742 ZD

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact