Pictures & Plans

Top
leverancier

NIEUW!!  Je eigen trouwmagazine! Hoe gaaf is dat.....? 

Gevuld met heel veel foto's van de hele bruiloft, persoonlijke verhalen, een mooie loveshoot, wensen van de gasten, de huwelijksreis, songtekst van jullie favoriete song, details en nog veel meer. Je krijgt er 9 zodat je er ook nog een paar kan uitdelen. Kijk voor meer informatie en prijzen van het magazine op www.picturesplans.com.

Omdat ieder bruidspaar uniek is in hun wensen hebben wij geen one-size-fits-all mentaliteit.

Onze collectie kan perfect aangepast worden aan de wensen van ieder bruidspaar. Er is naast het magazine ook keuze uit veel verschillende soorten albums en andere presentatievormen, zoals digitale albums, passepartoutalbums,  enz. Ook de stijl van de reportage kan geheel naar wens gekozen worden.

De foto’s geven de speciale sfeer van de dag weer in detail, de emoties, plechtige en spontane momenten en vooral de liefde en fun tussen jullie. Tijdens een persoonlijk gesprek worden jullie wensen voor de bruidsreportage doorgenomen en ook de planning ervan. En ook na de bruiloft nemen we het album helemaal door voordat het gemaakt wordt, zodat jullie daar ook jullie eigen inbreng in hebben.

Fotografie is mogelijk in geheel Nederland en daarbuiten. Kijk voor meer voorbeelden op www.picturesplans.com of maak een vrijblijvende afspraak in de studio.

groetjes,

Francesca van Willigen

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

4.9 1 mening
Door florentinevdvaart
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het contact met de fotograaf ging erg soepel. We hadden direct een klik. Haar professionaliteit is heel fijn; ze heeft veel ervaring, weet wat mogelijk is en geeft tips.

De gesprekken voorafgaand aan de bruiloft waren helder. Het programma hebben we goed doorgesproken. De fotograaf heeft ook meegedacht met locaties voor de fotoshoot. Ook de loveshoot was een goede manier om aan het maken van foto's te wennen. Al bleek dat heel vanzelfsprekend.

Tijdens de bruiloft was ze overal en tegelijkertijd niet zichtbaar. Alle momenten zijn fantastisch vastgelegd!

Na de bruiloft kregen we heel snel alle foto's te zien en waren de bladen voor het fotoalbum opgemaakt, waarna wij aanvullingen en wijzigingen konden doorgeven. Over en weer zijn wat versies gemaild om tot het eindresultaat te komen. Werkelijk geweldig!

Misbruik rapporteren
Dankje voor je recensie, het was een super gezellige en mooie dag!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
€ 1200,00 - € 2000,00
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Anders
Werkt u tot een maximale tijd?
0:30
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Een aanbetaling bij boeking van de reportage en de restbetaling bij aflevering van de reportage.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Doordat ik al veel bruiloften heb gefotografeerd (ruim 600) heb ik al veel meegemaakt en ook vele soorten jurken langs zien komen. Ik heb dus wel ervaring met hoe jurken het beste aan gedaan kunnen worden. Soms zijn moeders zo gespannen bij het aankleden van de bruid, zeker bij een jurk met linten dat ik vaak even meehelp als de moeder van de bruid dat wil en tussendoor foto's maak. Ze zijn daar vaak erg blij mee omdat ze op dat moment even niet meer weten hoe het ook alweer moest. In een bruidshuis wordt dat even voorgedaan maar op de dag zelf is dat toch best even spannend.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2001
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk alleen want vind het belangrijk om alles van eerste afspraak, het fotograferen en maken van het album zelf te doen. Omdat ik het persoonlijke contact erg belangrijk vind. En dat maakt mijn werk juist zo leuk. Voor noodgevallen kan ik wel terugvallen op een groep collega's.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Dat is afhankelijk van wanneer we na de bruiloft af kunnen spreken om het album door te nemen. Meestal is dat 2-3 weken na de bruiloft en daarna wordt het album geleverd zodra het binnen is. (na 1-3 weken). (Als de bruiloft net voor de zomervakantie valt duurt het uiteraard wel iets langer)

Kortingen

Gratis album bij de magazinereportage

Hoe leuk is het om het hele verhaal van je bruiloft in een magazine verwerkt te hebben. (je krijgt er trouwens meerdere, dus je kan er ook nog een paar uitdelen. En het magazine is natuurlijk gevuld met heel veel mooie foto's en daarnaast persoonlijke verhalen, wensen van de gasten, de voorbereidingen, huwelijksreis en vooral jullie mooiste dag!

Voorwaarden

Adres

Stad:
Stad: 2742 ZD
Telefoon: +31 624986004
Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden