• Prijsklasse Midden

NIEUW!!  Je eigen trouwmagazine! Hoe gaaf is dat.....? 

Gevuld met heel veel foto's van de hele bruiloft, persoonlijke verhalen, een mooie loveshoot, wensen van de gasten, de huwelijksreis, songtekst van jullie favoriete song, details en nog veel meer. Je krijgt er 9 zodat je er ook nog een paar kan uitdelen. Kijk voor meer informatie en prijzen van het magazine op www.picturesplans.com.

Omdat ieder bruidspaar uniek is in hun wensen hebben wij geen one-size-fits-all mentaliteit.

Onze collectie kan perfect aangepast worden aan de wensen van ieder bruidspaar. Er is naast het magazine ook keuze uit veel verschillende soorten albums en andere presentatievormen, zoals digitale albums, passepartoutalbums,  enz. Ook de stijl van de reportage kan geheel naar wens gekozen worden.

De foto’s geven de speciale sfeer van de dag weer in detail, de emoties, plechtige en spontane momenten en vooral de liefde en fun tussen jullie. Tijdens een persoonlijk gesprek worden jullie wensen voor de bruidsreportage doorgenomen en ook de planning ervan. En ook na de bruiloft nemen we het album helemaal door voordat het gemaakt wordt, zodat jullie daar ook jullie eigen inbreng in hebben.

Fotografie is mogelijk in geheel Nederland en daarbuiten. Kijk voor meer voorbeelden op www.picturesplans.com of maak een vrijblijvende afspraak in de studio.

groetjes,

Francesca van Willigen

Bezoeker, laat een review achter over Pictures & Plans en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Pictures & Plans

4.9 6 reviews
Door florentinevdvaart
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het contact met de fotograaf ging erg soepel. We hadden direct een klik. Haar professionaliteit is heel fijn; ze heeft veel ervaring, weet wat mogelijk is en geeft tips.

De gesprekken voorafgaand aan de bruiloft waren helder. Het programma hebben we goed doorgesproken. De fotograaf heeft ook meegedacht met locaties voor de fotoshoot. Ook de loveshoot was een goede manier om aan het maken van foto's te wennen. Al bleek dat heel vanzelfsprekend.

Tijdens de bruiloft was ze overal en tegelijkertijd niet zichtbaar. Alle momenten zijn fantastisch vastgelegd!

Na de bruiloft kregen we heel snel alle foto's te zien en waren de bladen voor het fotoalbum opgemaakt, waarna wij aanvullingen en wijzigingen konden doorgeven. Over en weer zijn wat versies gemaild om tot het eindresultaat te komen. Werkelijk geweldig!

Misbruik rapporteren
Dankje voor je recensie, het was een super gezellige en mooie dag!
Door dennischerry
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij kunnen niet anders dan alles met 5 sterren invullen! Wij zijn meer dan blij met Picture & Plans. Pictures & Plans hebben wij ontmoet op een beurs in Rotterdam. De beurs zelf vonden wij eigenlijk helemaal niks, maar toevallig liepen we tegen de stand van P&P aan. Wij vonden dat ze een heel uniek concept hadden. Je had namelijk de mogelijkheid om i.p.v. een trouwalbum, een magazine te laten maken van je bruidsreportage. Omdat dit echt iets voor ons was, hebben wij uiteindelijk besloten om voor P&P te gaan. De communicatie met Francesca verliep altijd erg soepel en goed en wij kregen overal super snel reactie op. Zelfs wanneer zij het erg druk had! Tijdens onze bruiloft was ze enorm behulpzaam, niet alleen voor de foto´s, maar zelfs met de jurk. Het magazine is schitterend geworden! Het concept een aantaal keer aanpassen vond Francesca absoluut geen probleem. De magazines zijn persoonlijk afgegeven en niet zomaar met de post verstuurd. De verpakking was prachtig. Dat beetje extra maakte het voor ons extra bijzonder. Francesca, heel erg bedankt voor alles!
Misbruik rapporteren
Door lisa-20952
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Het bedrijf Pictures & Plans raad ik iedereen aan. Er is zoveel mogelijk bij Francesca! We kijken er echt naar uit om ons magazine binnen krijgen (hóe leuk, niet zo'n standaard fotoalbum...). Francesca heeft ons het afgelopen jaar goed op de hoogte gehouden en werkte heel secuur. Op de dag van onze bruiloft was ze van 7 uur 's ochtends tot 's avonds 24:00 uur aanwezig. Echt een top fotograaf!
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
€ 1200,00 - € 2000,00
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Anders
Werkt u tot een maximale tijd?
0:30
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Een aanbetaling bij boeking van de reportage en de restbetaling bij aflevering van de reportage.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Doordat ik al veel bruiloften heb gefotografeerd (ruim 600) heb ik al veel meegemaakt en ook vele soorten jurken langs zien komen. Ik heb dus wel ervaring met hoe jurken het beste aan gedaan kunnen worden. Soms zijn moeders zo gespannen bij het aankleden van de bruid, zeker bij een jurk met linten dat ik vaak even meehelp als de moeder van de bruid dat wil en tussendoor foto's maak. Ze zijn daar vaak erg blij mee omdat ze op dat moment even niet meer weten hoe het ook alweer moest. In een bruidshuis wordt dat even voorgedaan maar op de dag zelf is dat toch best even spannend.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2001
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk alleen want vind het belangrijk om alles van eerste afspraak, het fotograferen en maken van het album zelf te doen. Omdat ik het persoonlijke contact erg belangrijk vind. En dat maakt mijn werk juist zo leuk. Voor noodgevallen kan ik wel terugvallen op een groep collega's.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Dat is afhankelijk van wanneer we na de bruiloft af kunnen spreken om het album door te nemen. Meestal is dat 2-3 weken na de bruiloft en daarna wordt het album geleverd zodra het binnen is. (na 1-3 weken). (Als de bruiloft net voor de zomervakantie valt duurt het uiteraard wel iets langer)

Adres

Stad:
Stad: 2742 ZD

Vergelijkbare leveranciers

Roy Van Der Wens Bruidsfoto & film Sterk aanbevolen
Trouwfotografen | Tilburg
Reageert
snel
37

Roy van der Wens is een trouwfoto- en videograaf die in 2019 is uitgeroepen tot de beste trouwfotograaf van Nederland. Hij heeft ooit de camera opgepakt omdat hij zijn fantasiewereld tot leven wilde brengen middels fotografie. Na zijn studie aan de fotoacademie heeft hij jaren als fashion-fotograaf... Zie +

Bruidsfotograaf Natalja Sterk aanbevolen
Trouwfotografen | Rotterdam
Reageert
snel
27

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Naast iemand die goede en mooie foto’s maakt zoek je iemand die bij jullie en jullie gasten past. Een bruidsfotograaf die je kan vertrouwen, professioneel is en opgaat in de groep. Iemand met oog voor detail. Die je kan helpen bij het poseren... Zie +

Trouwfotografen | Amsterdam

Weddings zijn voor ons een inspiratiebron. Zeker als het om stijlvol fotograferen van mensen gaat. Al voor het ontstaan van Reflexx Reportages koos Tertius van Oosthuyzen, de van origine zuid afrikaan, voor reportages in documentairevorm. Zijn stijl kon je destijds als onorthodox omschrijven:... Zie +

Trouwfotografen | Zoetermeer
Reageert
snel
6

Ik raak geïnspireerd door filmische melancholische schoonheid. Mijn stijl van bruidsfotografie is fotojournalistiek, beïnvloed door beeldende kunst en fashionfotografie. Het resultaat is pure en artistieke beelden, waar je de romantiek, details, gezelligheid en emoties in terugziet. Op een van de... Zie +

Trouwfotografen | Boskoop
Reageert
snel
1

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Je hoofd loopt vast over met ideeën en plannen voor jullie fantastische dag! En dan ga je op zoek naar een fotograaf! Toen ik aan een aantal vrienden vroeg hoe zij mijn fotografie-stijl zouden omschrijven, noemde een van hen het woord ‘warm’. En dat sloeg voor... Zie +

Trouwfotografen | Zwammerdam
Reageert
snel

Hi ik ben Zita, de persoon achter de camera! Een enthousiaste creatieveling die verliefd is op het vastleggen van waardevolle momenten. Een grote glimlach, warme omhelzing of een liefdevolle kus. Naast al de belangrijke mensen om jullie heen zijn het deze details die jullie speciale dag nog bijzonderder... Zie +

Trouwfotografen | Utrecht

Professioneel bruidsfotograaf, werkzaam in Nederland én erbuiten Op zoek naar een ervaren bruidsfotograaf voor jullie dag? Die jullie op je allermooist vast legt, terwijl jullie genieten van de dag? Tijdloze, maar creatieve fotografie waar jullie over 10 jaar nog steeds met plezier naar kijken? Dan... Zie +

Photos4ever Sterk aanbevolen
Trouwfotografen | Tiel
Reageert
snel
31

Enthousiast, vakkundig & professioneel, maar bovenal lekker mijzelf!  Ik leg jullie dag vast op een speelse, eigenzinnig maar ook lekker puur zoals jullie dag verloopt. Samen op een super ontspannen manier wat toffe foto’s van jullie maken is mij op mijn lijf geschreven. Een klein beetje sturen... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie