• Prijsklasse Midden

NIEUW!!  Je eigen trouwmagazine! Hoe gaaf is dat.....? 

Gevuld met heel veel foto's van de hele bruiloft, persoonlijke verhalen, een mooie loveshoot, wensen van de gasten, de huwelijksreis, songtekst van jullie favoriete song, details en nog veel meer. Je krijgt er 9 zodat je er ook nog een paar kan uitdelen. Kijk voor meer informatie en prijzen van het magazine op www.picturesplans.com.

Omdat ieder bruidspaar uniek is in hun wensen hebben wij geen one-size-fits-all mentaliteit.

Onze collectie kan perfect aangepast worden aan de wensen van ieder bruidspaar. Er is naast het magazine ook keuze uit veel verschillende soorten albums en andere presentatievormen, zoals digitale albums, passepartoutalbums,  enz. Ook de stijl van de reportage kan geheel naar wens gekozen worden.

De foto’s geven de speciale sfeer van de dag weer in detail, de emoties, plechtige en spontane momenten en vooral de liefde en fun tussen jullie. Tijdens een persoonlijk gesprek worden jullie wensen voor de bruidsreportage doorgenomen en ook de planning ervan. En ook na de bruiloft nemen we het album helemaal door voordat het gemaakt wordt, zodat jullie daar ook jullie eigen inbreng in hebben.

Fotografie is mogelijk in geheel Nederland en daarbuiten. Kijk voor meer voorbeelden op www.picturesplans.com of maak een vrijblijvende afspraak in de studio.

groetjes,

Francesca van Willigen

Bezoeker, laat een review achter over Pictures & Plans en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

5.0 6 reviews
Door florentinevdvaart
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het contact met de fotograaf ging erg soepel. We hadden direct een klik. Haar professionaliteit is heel fijn; ze heeft veel ervaring, weet wat mogelijk is en geeft tips.

De gesprekken voorafgaand aan de bruiloft waren helder. Het programma hebben we goed doorgesproken. De fotograaf heeft ook meegedacht met locaties voor de fotoshoot. Ook de loveshoot was een goede manier om aan het maken van foto's te wennen. Al bleek dat heel vanzelfsprekend.

Tijdens de bruiloft was ze overal en tegelijkertijd niet zichtbaar. Alle momenten zijn fantastisch vastgelegd!

Na de bruiloft kregen we heel snel alle foto's te zien en waren de bladen voor het fotoalbum opgemaakt, waarna wij aanvullingen en wijzigingen konden doorgeven. Over en weer zijn wat versies gemaild om tot het eindresultaat te komen. Werkelijk geweldig!

Misbruik rapporteren
Dankje voor je recensie, het was een super gezellige en mooie dag!
Door dennischerry
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij kunnen niet anders dan alles met 5 sterren invullen! Wij zijn meer dan blij met Picture & Plans. Pictures & Plans hebben wij ontmoet op een beurs in Rotterdam. De beurs zelf vonden wij eigenlijk helemaal niks, maar toevallig liepen we tegen de stand van P&P aan. Wij vonden dat ze een heel uniek concept hadden. Je had namelijk de mogelijkheid om i.p.v. een trouwalbum, een magazine te laten maken van je bruidsreportage. Omdat dit echt iets voor ons was, hebben wij uiteindelijk besloten om voor P&P te gaan. De communicatie met Francesca verliep altijd erg soepel en goed en wij kregen overal super snel reactie op. Zelfs wanneer zij het erg druk had! Tijdens onze bruiloft was ze enorm behulpzaam, niet alleen voor de foto´s, maar zelfs met de jurk. Het magazine is schitterend geworden! Het concept een aantaal keer aanpassen vond Francesca absoluut geen probleem. De magazines zijn persoonlijk afgegeven en niet zomaar met de post verstuurd. De verpakking was prachtig. Dat beetje extra maakte het voor ons extra bijzonder. Francesca, heel erg bedankt voor alles!
Misbruik rapporteren
Door lisa-20952
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Het bedrijf Pictures & Plans raad ik iedereen aan. Er is zoveel mogelijk bij Francesca! We kijken er echt naar uit om ons magazine binnen krijgen (hóe leuk, niet zo'n standaard fotoalbum...). Francesca heeft ons het afgelopen jaar goed op de hoogte gehouden en werkte heel secuur. Op de dag van onze bruiloft was ze van 7 uur 's ochtends tot 's avonds 24:00 uur aanwezig. Echt een top fotograaf!
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
€ 1200,00 - € 2000,00
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Anders
Werkt u tot een maximale tijd?
0:30
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Een aanbetaling bij boeking van de reportage en de restbetaling bij aflevering van de reportage.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Doordat ik al veel bruiloften heb gefotografeerd (ruim 600) heb ik al veel meegemaakt en ook vele soorten jurken langs zien komen. Ik heb dus wel ervaring met hoe jurken het beste aan gedaan kunnen worden. Soms zijn moeders zo gespannen bij het aankleden van de bruid, zeker bij een jurk met linten dat ik vaak even meehelp als de moeder van de bruid dat wil en tussendoor foto's maak. Ze zijn daar vaak erg blij mee omdat ze op dat moment even niet meer weten hoe het ook alweer moest. In een bruidshuis wordt dat even voorgedaan maar op de dag zelf is dat toch best even spannend.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2001
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk alleen want vind het belangrijk om alles van eerste afspraak, het fotograferen en maken van het album zelf te doen. Omdat ik het persoonlijke contact erg belangrijk vind. En dat maakt mijn werk juist zo leuk. Voor noodgevallen kan ik wel terugvallen op een groep collega's.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Dat is afhankelijk van wanneer we na de bruiloft af kunnen spreken om het album door te nemen. Meestal is dat 2-3 weken na de bruiloft en daarna wordt het album geleverd zodra het binnen is. (na 1-3 weken). (Als de bruiloft net voor de zomervakantie valt duurt het uiteraard wel iets langer)

Adres

Stad:
Stad: 2742 ZD

Vergelijkbare leveranciers

Sannaz Photography Top

Sannaz Photography

Trouwfotografen | Zoetermeer
6

Ik raak geïnspireerd door filmische melancholische schoonheid. Mijn stijl van bruidsfotografie is fotojournalistiek, beïnvloed door beeldende kunst en fashionfotografie. Het resultaat is pure en artistieke beelden, waar je de romantiek, details, gezelligheid en emoties in terugziet. Op een van de... Zie +

Memories For Life Fotografie

Trouwfotografen | Moordrecht
8

Bruidsfotografie met mooie, echte momenten, ongedwongen en echt jezelf kunnen zijn staat bij mij centraal. Dan ontstaat er een resultaat dat spontaan en echt is. Ik nodig jullie van harte uit om een kijkje te nemen op mijn blog, met daarop recente trouwerijen. Uiteraard zijn jullie van harte welkom... Zie +

Isis Sturtewagen Fotografie

Trouwfotografen | Alphen aan den Rijn

Ik hou van intieme en creatieve bruiloften, en van bruidsparen die helemaal zichzelf durven zijn. Ik observeer zonder in te grijpen en leg het verhaal van jullie dag vast in al zijn prachtige details. Ik vang die dingen die jullie misschien ontgaan zijn, de kleine momenten tussen alle emoties: de tranen,... Zie +

Sarah D. Photography

Trouwfotografen | Gouda
3

Joehoe! Wat leuk dat je op mijn profiel komt kijken! Ik ben Sarah D. een professioneel bruidsfotograaf gevestigd in Zuid Holland maar al enige jaren actief in geheel Nederland. Wij fotograferen de sterren van de hemel terwijl jullie genieten van jullie grote dag. Neem als je wilt eens een kijkje... Zie +

FotoBelle

Trouwfotografen | Rotterdam
1

Vol enthousiasme maak ik een bijzondere bruidsreportage voor jullie! Als bruidsfotograaf hanteer ik een journalistieke stijl, altijd met een tweede bruidsfotograaf erbij. Jullie bruiloft is als een levensverhaal. De emoties van deze dag fotografeer ik subtiel, maar precies zoals ze zijn, spontaan, krachtig... Zie +

Erwin beckers bruidsfotografie

Trouwfotografen | Zoetermeer
1

Sfeervolle, persoonlijke bruidsfotografie  Hoe je het ook viert, je trouwdag is een speciaal moment in jullie leven. Een dag om nooit te vergeten, vol emoties, liefde en romantiek. Een dag die je voor altijd wilt vastleggen. Ik vang al die bijzondere momenten in vrolijke, spontane foto’s met een... Zie +

Inge Kooiman Fotografie

Trouwfotografen | Boskoop
1

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Je hoofd loopt vast over met ideeën en plannen voor jullie fantastische dag! En dan ga je op zoek naar een fotograaf! Toen ik aan een aantal vrienden vroeg hoe zij mijn fotografie-stijl zouden omschrijven, noemde een van hen het woord ‘warm’. En dat sloeg voor... Zie +

My Story Design & Fotografie

Trouwfotografen | Reeuwijk
3

My Story Design: ¨Captures people as they are¨ My Story Design & Fotografie legt bruiloften op een zo puur, liefdevolle en echt mogelijke manier vast. Dit doet Mascha met heel veel passie en enthousiasme... Zij leeft mee met jullie grote dag, waardoor ze jullie gevoel perfect op beeld weet vast... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie